Bunaldım bu dünyadan iğreniyorum insanlardan !!!!!!

Arkadaşlar daha bu gün dershanedeki çocuklarla internet kafe arasında kavga çıkmış ve çocuk 4 yerinden bıçaklanmış. Mesele dershanedeki bir kıza laf atıyorlar bizim erkeklerde koruyunca başlıyor kavga,belki size göre suçluyum ama haksız internet kafe ! Her türlü pislik insan var orada iğrenç kişilikler. Böyle apaçi gibiler onlardan her bir b*k beklenir. Tecavüzcüleri, laf atanları... Dİyeceksiniz ki her yerde var bu. Hayır her yerde yok belki birkaç istisnamız vardır onlarıda görmeyelim... Neden sahil şehirlerinde veya modern yerlerde yok neden kültürlü insanalarda yok çünkü onların kendilerine saygıları var. Onların suçlarıda değil belki her çocuk dünyaya temiz gelir analarının babalarının suçu hepsinin varya ben! Yemin ederim iktidara gelsem bu tipleri düzeltmeye çalışırım baktım olmuyor derilerini yüzüp köpeklere yedirmeyen ne olsun. Katliamsa katliam hepsinin sülalesini kurutacam. Hani böyle fosforlu ayakkabı fosforlu adidas şapkalı gezen efecan vb. takılanlar varya hepinizden nefret ediyorum yobaz insanalar. Bir de şu var yok 5 vaktimi kılarım yok dinime takılırım lan ben senin varya asıl senin gibisinden korkmak lazım,din adı altında küçücük çocuğa tecavüz edip eş diye alıyorsun. Ne derseniz deyin cahillik utançtır arkadaşım,cahilden herşey beklenir. Geliştirmeli insan kendisi 70 yaşında da olsan okuyacaksın adam olacaksın,kötü yaşadıysan o andan itibaren kendini düzelteceksin... İnsanları seveceksin,ondan öncesi kendini seveceksin. Ben çıplak dolaşırım sanane açarım oramı buramı buramı... Kendine hakim olacaksın ve saygı duyacaksın. Irk ayrımı yapmayacaksın görmeyeceksin insanların kimliğini ha kürt ha türk ha laz ha ermeni ne fark eder insanız sonuçta. Yolda yürüyorsun laf atıyorlar alacaksın hadım edeceksin bak bakalım bir daha birşey diyorlar mı. Ben bunları düşündükçe kafayı yiyorum. Miğdem bulanıyor hepsinde. Bunaldım artık böyle şeylerden bıktım sizce bende bir sorun mu var?
Bunaldım bu dünyadan iğreniyorum insanlardan !!!!!!