Birisine sormustum neden asik oldun bana diye, o da; "Askta mantik aranmaz, oyle hissedersin, aciklamasi da olmaz" demisti.
Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? Askta mantik aranir mi?
Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? Askta mantik aranir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ilk etapta mantik aramiyorsun. Goruyorsun begeniyorsun. Ama ask sonradan olusuyor. Onun davranislariyla, konusmalariyla... Ve daha ileri etapta devreye mantik giriyor. Hayati yasayis tarzi bana uygun mu? Ne bileyim mesela kitap okumayan bir insanla yasayamam ben, dunya gundemiyle ilgilenmeyen ya da. Burada ne kadar asik olursan ol. Bu etkenler devam edip etmeyecegini belirliyor. Yani ask biraz da mantik demek.
Gönül bu otada konar... diye bir sözümüz var bizim :D
Yani gönül ferman dinlemiyor ne yazık ki. Mantık out :))
Teşekkürler <3 <3 :) :)
Aşkta mantık şu an aranıyor yani günümüzde. Birinin sana aşık olması için paran araban vs olması lazım ve ayrıca onla yatman lazım. Aşk şu an için benim gördüğüm ve yaşadıklarım kadarıyla menfaat. O yüzden içinde mantık var
Aşkı yaşarken mantığı da bırakmamak lazım. Her ikiside olmalı bence.
Cevap
18Cevap
Önce aşkı yalnızca bir aşktan ibaret sanıyorlar. Aşk, mantıksız bir tutkuyla başlar. Eğer aşkta mantık bulunmazsa, mantıksız başlayan aşk, mantıksız bir şekilde biter.
"Çok seviyorum, ölüyorum, bitiyorum" diyenlere sormak lâzım. Hangi yönünü, hangi
meziyetini ve hangi olağanüstü tarafını... Cevap çok da mantıklı değil...
Niçin âşık oldum?
Efendim iyi sesi var, iyi gülücükler dağıtıyor, iyi para kazanıyor, iyi şöhreti var. Ama bütün
bunlar anlık ve çok kısa bir zaman sonra bitme ihtimali olan suni güzellikler.
Niçin seviyorsun? sorusuna; kişiliği, karakteri, yaşantısı ve davranışlarından dolayı dense o başka... Zaten aranan da bu olmalıdır.
Huyu için, iç güzelliği için ve olumlu davranışları ve insanlık değerleri için sevenlerin aşkı ebedidir. Yaşlanmış, beli bükülmüş ihtiyarların birbirlerine tutunacak hâlâ ilk sevdalarının sıcaklığını ve vefasını sergilemeleri, eğer dış güzellikle ilgili olmasaydı, şimdiye o sevgi bağı kalır mıydı?
Aşka dusenin mantigi kayboluyor.. ama her iliskide mantikli olunursa daha iyi sonuclar olur.. ALLAH bize akil vermis.. dogru ve guzel kullanalim hareketlerimizi diye..
Bence Uyum aşkı getirir. Uyumsa mantıkla sağlanır. Aşkta mantık elbette vardır. Diğer türlüsü ahmaklık oluyor.. Tecrübeyle sabitledim :)
bir seyler hissedersin ama dogru kisi bu degil dersin. anca bu kadar. gene yasanacak olan yasanir.
Mantık her şeyde aranmalı... aşk dediğiniz şeyin mantığı da cinsel ilişki... yani seksin ilk adımı... ister kabullenin ister kabullenmeyin... bu böyle...
Aşk kalbe girince akıl firar edermiş askım
Aranmamalı, aranmazda zaten :))
Aranmaz.. Birini hayal edersin ve ona en çok benzeyene karşı bir his hissedersin...
Aşk kapıdan girince, akıl bacadan çıkar.
Ne mantığı apla😂
Aşk ile mantık yan yana gelemez. Aşk seni rehin alır, mantığın bile buna engel olamaz.
eğer geçmişte birileri iyi canını yaktıysa, mantıkta aranıyor akılda vicdanda..
Kesinlikle doğru mantık olsa insanlar bu kadar Üzülmez zaten
yok kesinlikle aranmaz ikisi bambaska diyarlara ait :)
Mantık olsa o aşk olmaz zaten kuzu
Mantık devre dışı
Derin mevzular bunlar. cok bilinmeyenli
Aşkta artık mantık arıyorum :D
Aşkta mantık aranmaz sözüne katılıyorum Bende.
Aranmalı ama arayamıyoruz
Aşık olunca aptallaşırım
aşk mantıgıma uyan bişey değil
Aşk mantık dışı bişey
Aranır.
Arayan çok
Aranır
Garippp
aranmaz
ben ararım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar