Hiç sevgili olmayı düşündüğünüz biriyle yanlışlıkla kanka oldunuz mu?

gülme ama bak:)))
seneleeeer seneleeer evvel aynı yerde çalışmaya başlıcaz. bana hasta olan hatunlardan birini dar kotla gördüm ve oan hayran oldum:))) muhabbetimizde bir ilerledi biz bir kaynaştık herkes bizi sevgili sanıyo. ben inceden eriyorum buna:) bigün bana aşıkmısın dedi?
kim ben mi piiii ne işim olur dedim...
lavuk sonra müdürle çıktı...
Hayır olmadım kanks shsjsjsj 😂😂
En yakın arkadaşımla sevgili oldum <3
İyiki de oluvermişim
Hiç öyle bir durumda kalmadım. 😄😄
Teşekkürler 😄
Cevap
44Cevap
Başta sınırı çizmezsen döner kestaneyi çizer onun için sevgili olmak istediğin kıza o ayarda yürü o ayarda muhabbet et yoksa sevgililerinden ayrıldıktan sonra ki avutma merkezi olursun aman diyim 😂😂😂😉
Kanka olduğum biri ile daha önce karşılıklı bir sevdaya tutulmuştuk yıllar önce.. Aslında kanka değilmişiz, birbirimizi arzuluyormuşuz içten içe..
Dediğin türde bir şey ise gelmedi başıma. Lakin zor bir durum.
ooooooo tam benden bahsediyorsun şimdi bu laf içime oturdu zayıf noktama değindin
Bu devride Kanka diye başlar aşkım diye biter genelde :D
valla bu olmadı da, asıl soru şu eski sevgililer nasıl sonradan kanka oluyor? :D
valla bu gibi durumları akışına bırakmak lazım
ne çıkarsa bahtına
Hayır, o konuda açık ve netimdir ki karşımdakine de direk olarak söylerim ona yaklaşma sebebimi.
hem sevgili hem kanka olduk devre mevre kalmadı artik bende tabi 😡
kanka olmayı düşündüğümle sevgili oldum.. bir anda daldık birbirimize anlamadık hani şu filmlerdeki gibi daldık dolaba kalçasını çarptı üstünü yırttım falan :)
Güzel kızlar hep kankam. digerleri de hoşlanırsa ben arayı soğutuyorum. sonuc : sap gibi kalıyosun 😅
😂😂 Hayır ama olan bir arkadaşım var. Kanka olduktan sonra küfürler ede ede geliyordu yanımıza o anki ruh halini ölsem unutmam 😂
Hayır ama kanka olmak isterken sevgili olmak zorunda olduğum oldu.
Evet hemde çok sağlam kanka olduk o arkadaşımla 😳🤔 bide bana sevgilisini anlatıyor iyimi 😳😳
Aslında olmadı da olabilir :D
Çok komik olur ya :D
Olsun ozaman
Kanka olmayı planladığım kişiyle sevgili oldum 6 yıl sürdü : )
Demek ki en iyi aşklar arkadaşlıkla başlarmış ^^
Hahahahaha bunun bugün ks den birisiyle olması beni çok güldürdü
İşte ateşle barut hesabı, kızla erkek kanka olamıyor varsa da çok nadir sayılıdır
Oldum ya 😂 Hiç huyum değildir ama Nasıl oldu bende bilmiyorum 😂
Kanka kelimesine çok sinir olurum biri bana kanka diyemez bende birine demem. :)
olmadım. zaten iki sevgilim oldu şu ana kadar. onlardan öncesi de hep platonik geçti :D
Dalginligima geldi yanimdaki arkadasa kanka diyecegime mesaj olarak kiza yolladim :D
1 Tane Kız vardı kız benı sevıyodu FB de onun kuzenı istek atmıs kuzenıne yavşıcaktım. kız benım kuzen sana ark isteği atmıs dedı yavsamaktan vazgeçtm
he len sevdiğim kız kanka deyince cok tuaf oldum bee
kardeş sevgidiğim kızın kankası olduktan sonra pezevengi bile oldum sevgilisi geldi bende kaldı ya :D
Yalnišlikla degil, mecburen kanka olduk ;)
Sevgili olmayi dusundugum herkesle boyle oldu la :D
Yoo sevgili olma girişimini tamamlarsak olabilir :D
Ahaha koptum yaa yok olmadi
Her şey bir kanka ayağıyla başlar.
Evet hemde bu sayfa da ama eski de kaldı
şu an oluyor maalesef
hayır..
ben net adamım..
Basa donebilir miyiz abshs cok iyiymis :D
ergenlerin çoğu öyle maleseef
kafada sevgili ise o kız sevgili dir bitti
ne kanka var ne sevgili var
ahahhah sondan baslamak hep dogal
Yok öyle bir hataya düşmem
Cizgim sabittir tavrimi net koyarim :)
Tüm karılar bana arhadaşım didi
kankadan nefret ediyom :D
Hayır, olmadı :))
evet
Hayır
kanka ayaa gt ayaa olduğundan sıkıntı yok
Yanlislikla kanka olmak..
Oksijen sart.
😂😂😂 hayırrrrr
iyi ki olmadım :/
Oldum😂
Olmadı
Yok olmadı
heheheh :D yok
Hayır olmadım
Evet 😕😕😕😪
Yok ya
Hayir olmadim
yok daha neler
oldum
Hayır olmadım.
Maalesef
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar