En yakın erkek arkadaşimla öpüştük?

En yakın erkek arkadaşimla öpüştük olay şöyle gelişti ilk başta tartiştik sonra deniz kıyısına gidip dolaşmaya karar verdik orda birden öpüşmeyle ilgili konular açtı pek ciddiye almadım sonra eve bırakırken yanaktan öperken kafasını cevirdi ve dudak dudağa kaldık 2 3 saniye ikimizde kıpırdamadan sonra ben geri cekilip arabadan inip koşarak eve girdim ilk başlarda kendimi cok kötü hissetmeme rahmen elimi dudağıma götürüp gülümsediğimi farkettim sonra akşama dogru konuştuk ve bir anlık hata olarak kapatık defteri uzun sürmedi tabikide ikinci günü buluşmak istedi ve buluştuk ve bir şekılde yine aynısı oldu bu sefer bende karşılık verdim 1 saate yakın arada durup şaşkınlıktan gülüp sonra yine birbirimize baktıgımızda dewam ettik eve gelince pişmanlık hissetim tabikide oda cünki birbirimizi kaybetmekten cok korkuyoruz en son konuştuğumuzda sınavların oldugu ıcın onlara calışmami konsantre olmamı istedi ondan sonra konuşcagimizi gün grctikce sankı daha cok hoşlanıyorum gibi geliyo senelerdir cok yakınız ve cok mutluyuz ikimizde birbirimizi kaybetmekten cok korkuyoruz ama hoşlantı var ya da kafamiz karıştı Çünki cok yakiştiriliyoruz yardım edin ders bile calişamiyorum düşünmekten başina böyle bişey gelen var mı nasıl sonlandırdınız naptınız ya da yerime koyun kendinizi siz naparsınız lütfen yazın!
En yakın erkek arkadaşimla öpüştük?