En yakın erkek arkadaşimla öpüştük olay şöyle gelişti ilk başta tartiştik sonra deniz kıyısına gidip dolaşmaya karar verdik orda birden öpüşmeyle ilgili konular açtı pek ciddiye almadım sonra eve bırakırken yanaktan öperken kafasını cevirdi ve dudak dudağa kaldık 2 3 saniye ikimizde kıpırdamadan sonra ben geri cekilip arabadan inip koşarak eve girdim ilk başlarda kendimi cok kötü hissetmeme rahmen elimi dudağıma götürüp gülümsediğimi farkettim sonra akşama dogru konuştuk ve bir anlık hata olarak kapatık defteri uzun sürmedi tabikide ikinci günü buluşmak istedi ve buluştuk ve bir şekılde yine aynısı oldu bu sefer bende karşılık verdim 1 saate yakın arada durup şaşkınlıktan gülüp sonra yine birbirimize baktıgımızda dewam ettik eve gelince pişmanlık hissetim tabikide oda cünki birbirimizi kaybetmekten cok korkuyoruz en son konuştuğumuzda sınavların oldugu ıcın onlara calışmami konsantre olmamı istedi ondan sonra konuşcagimizi gün grctikce sankı daha cok hoşlanıyorum gibi geliyo senelerdir cok yakınız ve cok mutluyuz ikimizde birbirimizi kaybetmekten cok korkuyoruz ama hoşlantı var ya da kafamiz karıştı Çünki cok yakiştiriliyoruz yardım edin ders bile calişamiyorum düşünmekten başina böyle bişey gelen var mı nasıl sonlandırdınız naptınız ya da yerime koyun kendinizi siz naparsınız lütfen yazın!
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Böyle bir şey başıma gelmedi ama çok isterdim doğrusu. Valla beğendim. Kim bilir çok daha güzel sonuçlanabilir. Bir birinizin vazgeçilmezi olursunuz. Hadi hayırlısı inşallah. Tamamına ermesi dileği ile. ☺
13 Yorumla
Soran+1 yılBuraya yaşadıgının yüzde 1 rini yazabliyosun biz cok uzun senelerdir arkadaşiz yani senelerdir hic böyle bir konu gecmedi aramizda omzunda agladım o benim agladı başkaları icin agladık üzüldük kimse böyle bişey yaşamadıgı icin anlamıyo belkide sözüm size degil cok güzel yazmışsınız ama 10senedir yanında olan bir dost olmucak yürümicek ilişki icin bitirmek bilmiyorjm belkide evlilige gidicek ama herşey allahtan diyip hayırlısını diliceiz tşkür ederim cvpın icin
Soran+1 yılBende onu yapıcam zaten bir hafta sonra belli olur kesinlikle ne olcagı
En İyi Cevaplar
sevilmek insanı mutlu eder. o değil de bir başkası olsaydı aynı duyguları yine hissedecektin. geleceği olan bir ilişki olacaksa devam edin (öpüşmeye değil) değilse bir an önce uyanın
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Soran+1 yılBir başkasi degil o oldugu ıcın hissetim bu yüzden onla konuşicam zaten oda bişey hissetmese bunlar yaşanmazdı
Soran+1 yılBiz cok iyi anlaşiyoz ailelerde birbiriyle görüşüyorlar herşey süper peki ya o konuda anlaşamazsak arkadaşken herşey süper okadar yakınızkı birbirimizin gözünden ne oldugunu nedemek istedigini anlıyoruz onu kaybetmek asla istemiyorum :-( kafam cok karişik bu yüzden
Soran+1 yılYa o başka düşünüyorsa hata oldugunu düşünüyorsa bu ihtimalde var :-)
Soran+1 yılEvet sinavlarım haftaya bitiyo eminim o gün aricak ve görüşmek isticek ozaman bakalım ne olucak
Gizli Üye(30-35)+1 yılFilmlerde geçen sahneler gibi anlatmışsın güzel aşk çıkar bu işten :)
112 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyosun peki ya kaybedersem onu :-( acaba mesafemi koymalıyım
Cevap sahibi+1 yılMesafe koyarsan kaybedersin
Soran+1 yılGercektenmi napmalıyım sence
Cevap sahibi+1 yılDuyguların ne yönde sence öpüşmeye sende karşılık verdiğine göre bişeyler hissediyorsun aşk anlamında
Soran+1 yılEvet hoşlantı tabikide var nasıl olmazkı hergünümü beraber gecirdigim bir insan zor günlerimde elimden tutup herzaman boşluktan beni cıkaran bir insan biz kızlarin istedigide bu deglmi zaten ama onu asla kaybetmek istemem bu yüzden korkuyorum olurda sevgili olrak anlaşamazsak eskisi gibi olamayiz
Cevap sahibi+1 yılOnunla konuşabilirsin buraya yazdıklarını ona da anlatırsan seni daha iyi anlayıp ikiniz için en doğru olanına karar vereceğinize eminim ne güzel böyle biri var yanında gerçekten sanslı insanlardansın o çocuğuda tebrik etmek lazım birbirinize böyle ilk günkü gibi değer verin asla kaybetmeyin bu değeri hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılBu yazdıklarından okadar belliki nasıl harika bir dost ve iyi niyetli oldugun inşallah senide anlayan birisi cıkar biz bırak kariştirdik işleri inşallah sonumuz hayırlı olur bakalım biz ne olursa olsun birbirimizden kopmucaiz buna eminim onlada paylaşicam endişelermi eminim bir cıkar yol bulunur
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim mutlu oldum gerçekten inşallah güzel şeyler olur hakkınızda :)
Soran+1 yılİnşallah paylaşicam :-)
Soran+1 yılHer film mutlu bitmez demi mesela beni cok etkiliyen bir film titanik gibi mutsuz sonlarida kabulenmeliyiz bizimkide öyle oldu arkadastan sevgili sevgiliden arkadas olmuyormus megerki
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ki gizliden çıktım mesaj atabilirsin istersen
Soran+1 yılYeniym burda tam bilmiyorum mesaj nasıl atılır :-((
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç girmeyin o topa.
Olan o güzelim arkadaşlığınıxa olur.19 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim ama sence unutulurmu eskisi gibi olurmu aramiz
- +1 yıl
Eskisi gibi de olacağını sanmıyorum. Çünkü o çocuk senin aklına düşmüş bir kere. O yakınlaşma hiç olmayacaktı.
Soran+1 yılEvet haklısın :-((
- +1 yıl
Madem yola çıktınız. Nattık balık yan gider
Soran+1 yılÖylede sonunda herzaman yanında olan birini kaybetmek olunca :-((
- +1 yıl
Şu an geri dönüşü olmayan bir yola girmişsiniz zaten. bir deneyin belki mutlu olursunuz
Soran+1 yılBakalım bir hafta sonra sınavvlarım bitiyor ozaman arayıp sorucakmı yoksa oda pişmanmi
- +1 yıl
O da ürkek ceylan misali kafası karışıktır. İkinizden biri o adımı başlatmalı
Soran+1 yılBilmiyorumkş senelerdir herzaman ne hareket edicegini sölemeden bilen bir insandim şimdi tanımıyormuşum gibi bilmyirojm aslında cok cesurdur ama oda utanıyordur yaptıgından dolayı bilmiyorum hayırlısı bakalım
+1 yılArkadaşlığı öldürmeye değer miydi? Bu soruyu kendine sormalısın.
09 Yorumla
Soran+1 yılSordugum icin bu durumdayim :-(
- +1 yıl
Sevgili olursanız onu kaybedersin.. Karar senin. Birini o şekilde sevmek O'nu öldürmek gibidir.
Soran+1 yılNasıl o şekılde yani :-(
- +1 yıl
Sevgili olarak sevmek çok farklı arkadaş olarak sevmek çok farklı. Arkadaşlığı öldürmezdim yerinizde olsam. Ve yaşadıklarımı bir kenara koyardım. Arkadaş kolay bulunmaz.
Soran+1 yılCok haklısınız bu yüzden bukadar endişelıyım zaten inşallah kaybetmem tek istedigim bu :-(
- +1 yıl
Al karşına konuş. Bir kafe falan olsun ama baş başa bir yer olmasın.
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum öyle yapıcam tşkür ederim zaman ayırıp yazdıgın icin
- +1 yıl
Rica ederim. Her şey gönlünce olsun. Sınavlarında başarılar dilerim.
Soran+1 yılTşkür ederim
+1 yılBen bu filmi elli kere izledim
Erkekten 'en' yakın arkadaş olmaz anlayın şunu010 Yorumla
Soran+1 yılFilmlerin sonu nasil bitti
- +1 yıl
Kanka kardeş canım aşkım kanka kardeş
filmin başı ve sonu işte
Soran+1 yılaskim dedigin birine kardesim diyemezsin gibime gleiyo yani ben diyemem problemde burda öpüstük belki hata belki ask bilemiyorum ama sonrasi zor gibi yani ya sevgili olucaiz bir süre sonra anlasamicaiz ayrilcaiz görüsmiceiz birdaha ya da olmamis sayip birbirimizden uzaklascaiz merhaba merhaba olcaiz hangisi daha iyi hangisi daha kötü bilmiyorum :-(
- +1 yıl
Bak kendin diyorsun sevgili olucaz sonra anlaşamicaz ondan sonra tekrar kanka
bu filmleri seviyorum çok komik oluyor :D
Soran+1 yılHayir ya sevgili olmak okadar kolaymi bunca sene arkadasligi cöpe atamayiz hadi olduk diyelim sürdüre biclegimiz ne mahlum yani arkadasken anlasilirda sevgili olunca insan daha bir önemser ve sorunlar olur arkadastan sevgili sevgiliden arkadas olmaz gibime geliyo :-((
- +1 yıl
O zaman öpüşmeseydin bana ne anlatıyorsun
Soran+1 yılSana kim olu cvp yaz dedi allah allah yazma ozaman
- +1 yıl
Soru sormuşsun siteye bende bu sitenin bir üyesiyim cevap verdim
Soran+1 yılBende sana cvp veriyorum neden anlatiyosun diyosun nasil bir mantik dewam konusmak istemiyorum senle by
- +1 yıl
By :D :D :D
+1 yılSonra neden sevgilinin kankasi olmasin diyoruz. Al canli ornek
111 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyosun olsa başlarda olurdu belki duygular deyişti olamazmı neden direk öyle diyosunki :-((
- +1 yıl
Cidden izin vermem artik senin gibisini gordukce
Soran+1 yılBenim gibisi derken üstüne atlayıp öpüşelim demedim sonucta insan duygularına yenik düşebiliyo hem karşilıklı olan bişey gereksız konuşma seninde başina gelebilir böyle bişey bende senin gibiydi düşğncem asla yapmam böyle bişey derdim büyük konuşmak gerektigini ögrendim malesef sende konuşma :-((
- +1 yıl
Kiz kankam yok. Olamazda.
Ben duygularini kontrol eden biriyim, ama senden cok sey ogrendim tesekkurler
Soran+1 yılBişey ögretmek degil amacım düşğncelerimi yazdım sende yazabılırsın ama kimseye böyle bişey dilemem cok kötü bir durum :-((
- +1 yıl
Kendinden utanmiyor musun hala?
Soran+1 yılTabikide utanıyorum sonucta kim isterki böyle bişey
- +1 yıl
O zamam iliskini kes ve unut. Bur daha da arkdasinin dudagina yapisma
Soran+1 yılO beni öptü ben karşılık verdim vermemeliydim belkide evet ama onu kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Coktan kaybettin
Soran+1 yılOffff allahtan umut kesilmez her insan başkadır bakalım ne olucak
Sevgiliyi boşver. Ciddi söylüyorum ders ilk önce sonra olursun sevgilini
01 Yorumla
Soran+1 yılOda öyle söliyor yani sevgili olalim demiyorda sinavlarin bitsin öyle konusurz dedi
Aynı filmlerdeki gibi çok romantiksiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadaşim olmasa ya da başkası anlatsa aynı böyle düşünürümde işte yaşayınca o duygu karmaşası varya :-((
+1 yılhayırlı uğurlu olsun :)
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya gercekten bapcagimi bilmiyorum :-(
- +1 yıl
artık sevgilisiniz :)
Soran+1 yılNeden bu kafa karışıklılıgı ozaman :-(
- +1 yıl
önceden en yakın arkadaşın olduğu için :)
Soran+1 yılYa kaybedersem onu ilişki yürümezse ya da eskisi gibş olamazsak sevgili olmasakta off ne deyişik bişey bu hoşlantımı aşkımı bilmiyorum
- +1 yıl
valla ben bilmem artık sevgilisiniz eskisi gibi olamaz
Soran+1 yılO başka düşünüyordur belki
+1 yılsiz zaten birbirinize aşıksınız
110 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi diyosun yoksa duygu karişikligimi :-((
- +1 yıl
duygu falan karışmamış. aşıksınız.
Soran+1 yılAşk masum bişey evet onlada güzel olabilir cünki cok mutluyuz yanyana ve herşeyimizi birbirime anlata biliyoruz karşi cins olmasına rahmen ama aşk bazen cabuk bite biliyo ve o benim etrafımda herzaman aricagim bir dost omuz bilmyorum :-((
- +1 yıl
tamam işte yeri geldiği zaman dost, arkadaş, bir omuz olacak sana.
Soran+1 yılCok tşkür ederim zaman ayırıp yazdıgın icin bakalım sınavlar bitsin konuşmak istiyor ne olucak
- +1 yıl
ne demek sonucu mesaj atarsın artık :)
Soran+1 yılKesinlikle yazıcam
Soran+1 yılKaybetik ikimizde birbirimizi kaybetik malesefki
- +1 yıl
ne oldu kuzu bu kadar iyi giderken ne olmuş olabilir.
Soran+1 yılOlmadi iste ne arkadas kalabildik nede iliski yönünden baslaya bildik :-(
artik bol bol öpüşürsünüz kanks
111 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öpşmekle bitse iş işte öyle degil arada dostluk var
Soran+1 yılYokya cok deger verdigim ve deger gördügüm biri öyle canı sıkılınca öpüşcek bir insanda degilim bana göre degil yani
Soran+1 yılCıkma teklifi olmazda yarın uyanıo sevgili olduk dicek diye korkuyom :-)
Soran+1 yılBen anya sen konya diyon herşey sevişmek olsa genel evde kadın kalmaz her giden birini alir biraz engel olun şu niyetinize ya benim öpüştügüm adam adam gibi adam buna emin ol bana o şekıl dokunmaz öptügü icin kendiyle kavga eden bir adam ve ben ona sahıp oldugum icin cok mutluyum sizin gibi tek bir şeyi düşünmüyo hic degilse neyse uzatmaya gerek yok belki evlilikle biter bu iş belki arkadaşlıkta bir hata ama yatakta asla :-) iyi geceler
Soran+1 yılBenim yürüdügüm yoldan yürüseydin aynı fikirde olurduk cünki yoldur yolda önüne cıkan engelerdir insani insan yapan bilmiyorum hangi yolara imzanı attın ama benim yolumla bir alakan olmadıgı kesin 😞Benim icin her insan cok önemlidir hele yolumda yoldaş olanlar o adam dedigim adam o yolda önemdeki engeleri kendini siper ederek yok etmeye calişan bir adam oyüzden böyle alay konusu olcak bir adam degil güzel kalb insanlar yazmış yoksa şimdi silerdim tüm yazıyı biraz düşün karşindaki bir sevdigini kaybetmek korkusuyla yazmış neyse iyi geceler
Soran+1 yılAşk de sevişme de nedersen de bahsetigimiz kişi 21 senelık hayatımda 10 senedir yanımda sen düşün
Yaslar kac
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim 21 onun 24
Soran+1 yılNeden yaşla be alakası var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAaaa ne kadar da saçmalık :D
01 Yorumla
Soran+1 yılIste sacma belki ama basa gelen cekiliyo zor bir durum malesefki
iyi halt ettiniz
118 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılBukadar masum birşeyi bu hale getirmeyin arkadaşimya ben hoşlantı arkadaşlık kaybetmek istememkten bahsediyom sen seks hamilelik diyosun öyle bir insan olsam onuda yapardım şimdiye sacma sapan şeyler yazmayınya ben burda bir anlık hoşlantıyla arkadaşimi kaybetmekten söz ediyorum
Soran+1 yılBunun bende farkindayım belki eskisi gibi olamicaiz bu yüzden zaten cok üzülüyorum
Soran+1 yılDemesi cok kolay işte bende böyle olsun istemezdim emin ol ama oldu önemli olan bundan sonrası geri getirip yaşamamiş olmak isterdim o günü belkide aşık olduk birbirmizr kim bliri zaman
Soran+1 yılŞuanda ikimizde kaybetme korkusu yaşiyoruz oyüzden bakalım ne olcak
Soran+1 yılTek istedigim kaybetmemek onu başka bir şey istedigim yok
Soran+1 yılkaybetin ama sonunda demi
Soran+1 yılBiz bunu istemiyoruz işte anladınmı eger bir gün ayrılcaksada yolumuz güzel bir şekılde olsun
Soran+1 yılEvet öyle bakalım hayırlısı olsun
+1 yılHayır gelmez
00 Yorumlahayırlı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya kafam cok karişik
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalmi nasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım