Fotoğraftaki gibi bir erkek istediğin için olabilir. 3 kız arkadaşım oldu. 3 ünüde kollarımda taşıdım sırtıma da bindirdim. Hemde sokak ortasında. Yapmadığım bir şey değil hani. Tek sorun o erkek gibi birisini istemen
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
O erkek gibi birini istwdigim nerden cikardin sevgilisini sirtinda tasiyan bu vardi googleda bunu koydum buraya
Mesele fiziki ağırlık değildir ki. İnsan gönlünde taşıyabiliyorsa karşısında ki kişiyi, her türlü fiziki olarak ta taşır. Mevzu gönlünde yer etmek. O vakit tüm maddi ağırlıklar sıfır olur
Birazda türk erkeğinin genetiğinde maçolukta var yani kısaca ben milletin içinde sevgilime pek böyle aşkım felan dememde yanlız kalınca o eski halimden eser kalmaz başka bir kişileğe dönüşürüm o zaman işte o gördüğün taşıma işinden daha romantiklerini yapıyoruz siz bizi ne sanıyosunuz o avrupalï erkekler bizim yaptığımız romantiklik yanında hava su kalır evlenince veya sevgilin olunca anlarsın😊😊😊😊😉😉😉😉😉😉
seni bilmem ama Türk kızlarının %99'u böyle erkek istiyo. yalnız erkek oranı %75 arttı. ayrıca bakir erkek sayısı bakire kız sayısından 200 kat fazla. umarım anlamışsındır. inkar etme gerçek hepsi
çok var öyleleri. bir tane Türk kızı farklı değil ki. benim başıma gelenler diğer erkeklerin başlarına gelenler kızların sürekli hep aynı sorunlardan şikayet etmeleri ama bir türlü bunlardan ders çıkartmamaları yine bildiklerini okumaları. daha sayayım mı? bu site de bile kızların saçma sapan şikayetleri seni ikna etmeye yeter
Şu an sacmalamaktan baska bir sey yaomiyorsun konu ne sen nerelere gittin. Sizin gibi alakasiz ve bos yorum yapanları gordukce insanin soru sorma hevesi gidiyor. Ayrica soru da gırgırınaydi bunu bile agilayamamissindir eminim.
neden o erkek? sucu ne? kızı sırtına almaşımı? hmm send ehaklısın! kızı dövseydı.. ütü camasır bulaşık yemek yaptırsaydı kendısı ayaklarını uzatıp otursaydı.. böyle erkelerı sevıyosunuz sız ve sonrada Show tv kanald ye GÖZÜĞ MOR sekılde cıkıyosunuz :D. sen kızmısın? sen? kız? yapma! erkeklerın oyuncağı olursun anca gıt erkekleın donlarını yıka!
En İyi Cevaplar