Bazı erkekler neden duygularını ifade edemez?
biraz geleneksel kafalı erkeklerde genel olarak görülen bir durumdur. Babanın çocuğa arkadaş gibi yaklaşamaması canım cicim oğlum kızım gibi sevgi sözcüklerini çok zor ağzından duymamız gibi bir durum. Sevmediği konusunda asla şüphemiz olmaz ama biliriz sevgilerini dile getiremez gösteremezler..
Kızların kendini beğenmişliğinden dolayı... Ben de 1428 gün boyunca platonik olarak sevdiğim bir kız oldu, söylemeye korktum çünkü söylersem benim duygularımla alay eder diye... Şahsi olarak ben bu şekilde çekindiğim için söylememiştim... Diğerlerini bilemem...
Karşısındakinin cevabından emin olamadığı içindir belkide
Cevap
17Cevap
Bende edemiyorum duygularımı ifade. Karşı tarafın olumsuz bir cevabı beni çok üzer. Kendimi hep mutlu etmek istediğim için eğer mutsuz olursam diye düşünürüm. Onun için duygularımı ifade etmekte çekimser davranıyorum. Siz kızlarında işine belli olmuyor. bir tuhafsınız.
söyleyince ifade edince sapık damgası yiyoruz ondan sonra gözünüzde yavşakk oluyoruz. kendimizi daha ciddi ve umursamaz göstermek zorundayız. çünkü kızlar daima skeni seviyor. bir erkek sevdiğini söylerse o kızda o adamın hayatını mahveder kullanır. sevgiye karşılık veren kız yok çünkü ülkede
Emin olmak ister reft edilmeden korkar. meşale ben İki senedir gorustugm kız arkadaşım son zamanlarda makyaz giyim konusunda çok dikkat etmeye başladı ve gorusmelerimizde sürekli bir iltifat etme ve senin yanında huzurluyum demesi bir garip geldi anlayamadım hoslanmayami başladı benden emin olamiyor m redt edilme korkusu kaybetme korkusu var sence. Bu durum nedir
Bazı erkekler Ölesiye sevsede belli etmezler. Çünkü kendini kaptırmamak için savaşır. Bazı erkekler bazen erkekler dıyen ilk yorumu atan pembeli. Sana bazenleri denk gelmis ;)
erkek da erkek genlerinde yok duyguyu ifade etmek yaradan o özelliği koymamış bize bacım vermeyince mabut neylesin mahmut ;)
Ben oyle degilim seviyorsam daha rahat oluyorum
Ama cogu arkadasim normalde rahat olmasina rağmen sevdiği nde sacmaliyor
Asiri heycan olabilir
Neden olacak kenini cok güçlü sanan zvalli bir irkiz birak olgum anlat duygularini. agla. nr oalacak yani.. Sacma sapan insalariz yaaa
çünkü türkiyede erkeklere kadınlar tarafından maço sert olsun diyerek büyütülür sorun sizde avrupada tersi
Kimseye duygularımı söyleyemedim. Aşk meşk işlerine kafamda basmıyor, durumum kötü anlaşılan.
kadınlar da da aynısı var ama erkeklerde daha yaygın ataerkil toplumun piskolojik baskısından
Kendime eziyet etmem sonu nolursa olsun soylerim.
Bazı kızlar neden edemiyorsa ondan.
Yapımız, karakterimiz böyle.
@Zuzumaya insanın karakterini değiştiremezsin ama. Sığınmıyoruz, gerçekler.
@Zuzumaya niye tercih edeyim öyle olmayı 😉
Ben de edemem pek. Yapi meselesi
bunun net bır cevabı yok kanımca
Cunku guclu karaktere sahipdir ondan
bazı erkekler bazen erkekler :D
o an ki durumuma baglı
Alacağı cevaptan korktuğu için..
Cunki duygulari yok
Sana ederim aslında.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar