Tamam 3-5 gün takıldıkta ilgim bitti sıkıldım yani. Nikahıma nüfusuma alacak değilim ya. Ben olmaz seni istemiyorum dedikçe, hayır sevdiğini biliyorum yalan söyleme diyor. Yüzüne tükürsem yağmur yağıyor sanar öyle yüzsüz. ya da anlamak işine gelmiyor bilmiyorum. Bu ayak bağından nasıl kurtulurum?
Sabahın köründe mesaj atmış birde. Bende seni bekliyordum sanki :( Çıldırıcam...
Laftan anlamaz biri var. Seni istemiyorum diyorum. Anlamıyor. Ne yapmalıyım?
Cevap verme o zaman. Verecegin en olumsuz cevap bile onun senden uzaklasmasini daha zorlastirir. Kendinde soyluyosun kufur bile etsen verdigin her cevapta kendine daha cok baglarsin. Engelle cevap verme zaten 3-5 gunluk bisi onunkide heves iste sana ölüp bitmiyodur merak etme. Gecer gider. Ne olursa olsun cevap vericeksense insan gibi ver. O yazdigim hic yakismamis sonucta onunda bir kalbi var dimi?
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kendimden başkasını önemsemem. Kalbi varmış yokmuş umrumda değil
O zaman o soruyu burda sormicaksin.. Ben kime ne anlatiyorum ki.. Aaa pardon dogru ya siz kadinlar icin onemli olan tek sey kendi duygularinizdi. Unutmusum ozur dilerim..
Zevki için adam harcayan, sıkılınca bırakan bir *R*spu daha. Umarım bir başkası da sen böyle çatır çutur harcayıp gider de yarı yolda kalırsın. SÜRÜN *MKDUĞUM
Bana aynı şey yaklaşık 5 yıl boyunca oldu ve ben de ona çok fazla tepki verdim. Şu anda sevgiliyiz. Kendisini çok seviyorum, çok mutluyuz. İnşallah rabbim nasip eder de evleniriz. Gercekten seni seviyorsa dünyanın en mutlu insanı sen olursun emin ol :) tabi istemiyorsun o ayrıkkonu. İnşallah mutlu olursun
birinin duygulariyla oynamak ne kadar kolay senin icin. 3 gün ilgini cekti sonra bitti. Oyunmu oyniyorsun? insan sadece biraz ilgisi cektigi ciddi olmadigi biriyle niye takilir anlamiyorum. anlamakta istemiyorum. ondan kurtulmak istiyorsan düzgün bir sekilde anlat ona küfürle degil anlamiyorsa cevap verme vazgecer.
Ahahaa pardon :) bu renk karmaşasına Alışamadım hala. Ama duygularla oynamak insanlığa sığmaz bence. Soğuk davran yavaş yavaş uzaklaş. bir anda gidersen iyi olmaz
Sen. boyle cevaplar verirsen oda biraz malsa yedigi laftan mal oldugu anlasiliyo zaten umutlaniyodur ulasilmayan kadini oynuyosun sanip. iyce ustune geliyodur engelle numrani degistir muhattp. olma. olumsuz bile olsa
En İyi Cevaplar