+1 yılBende aynı durumdayım. 4. Yilimiz olacak neredeyse. Aileler biliyor. 2 yılınız kaldı okulun bitmesine. Allah'ın izniyle okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Ailesi beni çok seviyor, çok beğeniyorlar. Her şey yerli yerinde. Birbirimizi çok seviyoruz. Bunu anlatamam bile. Sevgisine çok güveniyorum, ona çok güveniyorum. Seviyor bunu biliyorum. Bende onun ilkiyim. O da benim. Ben 22 o ise 24 yaşında. Neredeyse 8 sene olacak tanışıyoruz. Birlikte büyüyoruz, birlikte olgunlaşıyoruz. Fakat bir alışkanlığı var ki... Geceleri uyuyamıyorum. Çok fazla zoruma gidiyor. Neden böyle bilmiyorum. Herkes tarafından beğenilen bir kızım. Dile getiriyorlar ( kızlar ) . Erkeklerle zaten hiç bir diyalogum yok kendi halimdeyim. O da aynı şekilde. Fakat yürürken, otobüse binerken, otobüste, otobüsten dışarı bakarken, kütüphanede çalışırken, yemek yerken... Daha niceleri. Uyarılarıma rağmen bakıyor. Çok fazla rahatsız oluyorum. Kendimi çok çirkin hissetmeme sebep oluyor herkes güzel olduğumu söylediği halde. O bile güzel olduğumu söylüyor. Neden bakıyorsun diye sorduğumda, kime bakmışım, ne yapmışım ben diyor. Kıskanç bir insanım. Uyduruyor muyum diye tam düşündüğüm sırada yine birine bakarken görüyorum. Artık uyardığım için birine bakınca gözünü hemen kaçırıyor bunu fark edebiliyorum. Takıntı haline getirmiş. Herkes bakar öylesine saliselik. Elbette kimsenin gözünü kapatamayız. Fakat bu öyle değil. Olgun bir insanım. Neyin ne olduğunu bilecek bir vaziyetteyim. Ne yapsam olmuyor. Bunu yazmamın sebebi de az önce otobüste yine bir kıza bakmasıydı. Istisna olarak çirkin kızlara baktığını hiç görmedim. Hepsi güzel. Ne yapacağımı bilmiyorum. Düzelmiyor. Ben geceleri artık uyuyamıyorum. Düşünceler bitiriyor. Bu da ilişkimize zarar verecek diye korkuyorum. Çünkü yanındayken artik sürekli olarak onu kontrol ediyorum. Bunun farkında. Kötü niyetle bakmadığını, baktığının farkında bile olmadığını söylüyor. Benden başkasını düşünemedigini söylüyor. Üzgünüm çok
2028 Yorumla
Soran+1 yılo bahsettiğim kişiden ayrılalı seneler oldu, bir başkasıyla evlendim ve hala onun da başkalarına baktığını düşünüp yine hayatı kendime de ona da zindan ediyorum, onunla dışarı çıkmak bile istemiyorum..
- +1 yıl
Ayrılma sebebiniz neydi. Bu durumun kimden kaynaklandığını düşünüyorsun
Soran+1 yılbenim zor zamanlarımda yanımda olamadı bu yüzden ayrıldık onun herhangi bir yanlışını görmedim.. ayrılalı 5,6 sene oluyor bu süre zarfında şunu tespit ettim bakmayan erkek yok denecek kadar az, %1'dir o da bana denk gelmedi işte bence sorun bizim bakış açımızdan kaynaklanıyor çnkü onlarınki bir huy ve ne yapsak da değişmiyor..
- +1 yıl
Anladım. O durumdan ötürü ilişkiniz bitti sandım. Zor zamanlarda yanında olamamak en kötüsü. Ben bu sene MS hastası olduğumu öğrendim. Zor bir süreçti ve her an yanımda oldu. En büyük destekçim, hala da. Bu yüzden ailemin ona olan sevgisi daha da arttı. Her şey iyi hoş. Sadece bu durum beni bitiriyor. Diken üzerinde gibi hissediyorum. Sürekli kontrol ediyorum. Rahat olamıyorum. Halbuki öyle biri değil bunu da çok iyi biliyorum. Fakat olmuyor...
Soran+1 yılAllah şifa versin, geçmiş olsun size herşeyin başı sağlık..
Herşey yolundaysa, zor anlarınızda yanınızdaysa ve güveninizi hiç sarsmadıysa bu durum tolere edilebilir bence, çünkü kimse dört dörtlük değil ve onlardaki bu durum bir alışkanlk vazgeçmeleri zor oluyor.. benim eşim inanılmaz dikkatli, herkese herşeye çok dikkatli bakıyor ve asla da vazgeçmedi ama bizim tek sorunumuz bu değil bu yüzden bu huyu çok batıyor..
Soran+1 yılben eşimin erotik videolar, frikik videoları izlediğini yakaladım hem de birkaç sefer, onun bakışlarıyla bu düşünce yapısını birleştirdiğimde maalesef ki iç açıcı bir tablo çıkmıyor karşıma, bu yüzden de güvenemiyorum ona işte..
- +1 yıl
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim size. Allah, tüm hastalara şifa verir inşallah.
Evet, hiç sarsmadı güvenimi. Ama bu durum artık benim özgüvenimi sarsıyor. Kendimi eksik görmeye başladım.
Çok kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun. Umarım aranızdaki bu sorunu ve diğerlerini en kısa zaman da çözersiniz. Ilişkilerde olabiliyor hatta ilişkinin tuzu biberi denir. Fakat bu ve bunun gibi şeyler bir yerden sonra edilemiyor. Umarım en kısa zamanda akılları başlarına gelir.
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun maalesef ki erkekleri anlamak ve onların nefisleriyle baş etmek oldukça zor..
- +1 yıl
Amin, inşallah. Maalesef öyle...
Soran+1 yılSiz kendinizi ve sağlığınızı öncelikle düşünün bence çünkü ben yıllardır böyle durumları çözmeye çalıştım ama inan'ın çözülmüyor vazgeçmiyorlar işin en kötüsü de yasak olan cazip geliyo ya o yüzden biz mesela bir kadından kıskandığımızda o kadının yüzünü 2 gün sonra hatırlamayacakken bizim de yüzümüzden iyice o kadın hafızasında yer ediyor en iyisi görmezden gelmeyi başarmak.. ben elimden geldiğinde bakmamaya çalışıyorm artk onun bakışlarına kendime özen gösteriyorum başkalarının dikkatini çektiğimde o iyice köpürüyor.. eşimle ilgili sorunlarım maalesef bitmiyor umarım sizin yolun başındayken düzelir ama çok da umursamayın çünkü dediğim gibi bakmayan yok.. sağlıklı ve hayırlı günler dilerim..
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Sanki uyardığımda bu sefer kendini bakmamak için zor tutuyor gibi geliyor bana. Yanında yokken nasıl olduğunu merak ediyorum sırf bu yüzden. Çıkmıyor aklımdan hiç. Bu ilişkimize zarar vermez umarım. Diyebileceğim başka hiçbir şey kalmıyor çünkü.
Ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı ve huzurlu günler size de.
Soran+1 yılAyni şeyleri bende düşünüyorum hep biliyor musunuz, ben yanındayken öyle bakan adam ben yanında yokken ne yapıyordur diye kendi kendimi yiyorum üstelik İzmir gibi bir şehirde yaşıyoruz bayanlar inanılmaz güzel ve açık seçik giyiniyorlar.. ben yanındayken görüyor kafasını çeviriyor bakmak farklı görmek farklı biliyorum ama ben yokken bakmadığından asla emin değilim üstlelik frikik videoları izleyen bir eşim varken ben yokken canlı kadınlarda frikik arıyor mu? Bilemiyorum :( ayni sorunları yaşadığımız için uzun uzadıya yazma gereği duydum bende size çok teşekkür ederim.. 3 günlük dünyada bunları takmak çok yersiz ama keşke söz geçirebilsek kendimize
- +1 yıl
Zor bir durum. Seviyorum belki de bu yüzden katlanıyorum bilmiyorum. Ve tabiki sevdiğinden zerre kadar şüphe duymuyorum. Ufacık olsa bırakırım ne diye üzeyim kendimi derim. Fakat seviyorum ve seviyor. Ama niye böyle bilmiyorum. Güzelim, bakımlıyım. Çekicilikse çekicilik, güzellikler güzellik. O da bunun farkında, ama neden. Anlam veremiyorum hiç. Ben kimseye o gözle bakmıyorum, benim aileme bir tek sen yakışırsın diyor. Ama neden bakıyorsun dediğimde fark etmiyorum bile baktığımı diyor. Çözemiyoruz, aşamıyoruz bu durumu. Ben üzüldüğümle kalıyorum hepsi bu.
Sizin durumunuzda şu an çok farklı bir boyut. Bir takım şeyler izlerken yakalamışsınız. Bu apayrı bir şey. Onunla konuşmayı hiç denediniz mi?
Soran+1 yılAyrılığın eşiğine geldik asla kaldıramadım hazmedemedim yaptıklarını üstelik eşim namaz kılan birisi ama belki bu sorumda sorduğum kişiye gereksiz yere yüklendiğim için şu anda evliliğimde başka kişide böyle sorunlar yaşıyorum..
Soran+1 yıl@40yıllık bize bu konuda yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
Hakli olabilirsiniz. Eski ilişkinizde yaşadığınız şeylerden ötürü belki tahammulumuz kalmamıştır artık. Ben daha önce yaşamadım da. Bilmiyorum hiç. Inanın bazen abarttığını düşünüyorum tamam diyorum bu normal benim bile gözüm çarpıyor. Ama bu herkeste olur. Onun böyle değil. Takıntı olmuş ikimizde de herhalde. O da namazında niyazında. Ya zaten örnek bir çiftyiz herkes tarafından beğeniliyoruz. Bu durum ilişkimizin nazari mi bilmiyorum. Bakışları rahatsiz edici türden değil. Fakat ben yine de hoşnut değilim. Anlamlandiramiyorum
Soran+1 yılTerzi kendi söküğünü dilemezmiş, hayatta oldukça mantıklı bir insanım böyle şeyleri de büyütmem genelde lakin bu konu bende de takıntı oldu ben bakmıyorum çevreme, bakma ihtiyacı da duymuyorum ama erkeklerin psikolojisini anlamıyorum mesela yanında sevgilisi varken bana bakan erkekleri gördüğümde de inanılmaz tepki veriyorum rahatsız oluyorum ama hayatın genel akışını baktığımızda da bu olay devede kulak bile değil ama bize maalesef ki önemli gibi geliyor..
- +1 yıl
Bende aynı şekilde mantıklı ve olgunum yaşıma rağmen. Fakat bu konuyu kapatamıyorum. Bunda onun da sucu var. Ama uyarınca da tekrardan başa dönüyoruz. Sıkıcı ve sinir bozucu bir durum. Bir tek ben böyleyim sanıyordum fakat okuyunca bir çok kişi gördüm. Üzücü bir durum
Soran+1 yılBende aynen ben mi abartıyorum diyordum ama birçok
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkımızda. Diyebileceğimiz başka bir şey yok. Zaman ilacımız olur umarım
Soran+1 yılİnşallah canım dediğim gibi sen önce kendini düşün, hayırlı günler Allah'a emanet ol hoşçakal
- +1 yıl
Tekrardan çok çok teşekkür ederim. Çok sağ olun. Sizde Allah'a emanet olun. Eşinizle mutlu, huzurlu bir hayat geçirmeniz dileğiyle. Hoşçakalın 🙂
- +1 yıl
- +1 yıl
Yemin ederim aynı durum bende de var acaba sorun ne yazdıkladinda kendimi gördüm resmen gerçekten zor bir durum
- +1 yıl
@Suna_özbyy easy
- +1 yıl
Belki paronayaksınız bi düşünsene sende kız ardakaşların olan grupta başkalarına bakıp ne yakışıklı diye bilirsn içinde
En İyi Cevaplar
Bir arkadaşımın nişanlısı da aynı senin gibi düşünüyor. Çocuk araba kullananırken sağa dönmek için yola bakmış ordan kızlar geçiyor diye nişanlısı sen kızlara baktın diye tutturmuş. Birgün çocuk kızın yanında anlattı bunu ve sanki yapacak olsam yanında gözünün içine baka baka yaparım dedi. Kızda çocuğa karşı takıntılı olduğunu kabul ediyor. Altta bir arkadaşın dediği gibi seninki özgüven sorunu kendine güven biraz. Sen bir mekanda otururken hiç etrafa bakmazmısın, kim var kim yok, kalabalık mı gibilerinden.
21 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun, takıntı haline getirdim bunu artık ben:S sürekli bakışlarını takip ediyorum:S
+1 yılGenelde dinine bağlı olmayan seks hastası insanlar böyledir farklı fanteziler ararlar grup isterler o kadar ileriye gidenler varki her türlü cinsel ilişkiyi denerler travestiyle olsun arkadaşının annesi olsun her türlü fantezi onlar seksle iç içeler en az iç içe olan bile p*rno izleyendir ve bir kadın teklif etse direk kabul eder yani sevgilin başkasıyla yatmış olabilir işin zor sen onun oyuncağı gibisin yani
60 Yorumla
+1 yılkonuyu aşmadan tolere edersen, kendi içinde yaşayarak daha da içinden çıkılmaz hale gelebilirsin. bu duygunun nedenini tam olarak dışarı vurmasında ısrar et, eziyete çevirmeden. gerçekten anlayana kadar yani... kendi güvensizliğin mi yoksa hakikaten kötü bir durum mu var diye. arada böyle güvensizlikler olur, normaldir. kalıcı olmaması için zehri iyi atmalı kısacası.
sakince halletmeye bak.519 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 yıldır birlikteyiz, herşey yolunda. ben onun ilk ilişkisiyim ve kendisi çok çekingen birisi. ben bu konuyu takıntı yaptım, biliyorum. onunla da defalarca konuştum o da çok üzüldü, kötü niyetle hiçbir kıza bakmayacağını söyledi ve kafası önde yürümeye başladı, kafasını kaldırdığında ise karşı cinsten birisini gördüğünde mutlaka gözü çarpıyor sonra sanırım ben yanındayım diye kafasını çeviriyor, birdaha bakmıyor. onda bu tik, huy olmuş artık.. peki ben ne yapmalıyım:S
- +1 yıl
boğulduğu anlamına geliyor bu. arkadaşın, net çözümleyemiyor belli ki bu duyguyu...
monotonluğa düşmüş olabilir misiniz? bir buçuk sene, her şey yolunda olsa/gözükse bile uzun bir süre.
sana böyle bir şey yaşattığı için üzülüyor olsa bile, ya tabiatında böyle bir durum var ya da senden yediği baskıyla her seferinde dışarı çıkmak isteyen dürtüleri ortaya çıkmış.
senin tavrını değiştirmen gerek bu konuda (ilk davranışın, kafasını kaldırıp bakmasıyla sonuçlanmış).
Soran+1 yılarasıra monotonluğa düşüyoruz tabi ki de ama genel olarak herşey yolunda sadece bu durum hariç.. bana böyle birşey yaşattığı için evet çok üzülüyor ama senin dediğin gibi tabiatında mı böyle bir durum var yoksa baskı yüzünden mi bu şekilde yapıyor bilmiyorum ama ne yaptıysam vazgeçmiyor, gözleri birşekilde takılıyor ve benim içim hiç rahat değil.. ben, benim yanımda bakıyorsa ben yokken neler yapıyor diye düşünüp huzursuz oluyorum, sence tavrımı mı değiştirmeliyim, nasıl değiştirebilirim? :(
- +1 yıl
sadece "kim bu" diye bakıyor olabilir. genel anlamda gittikçe artan kalabalıklar içinde yaşamanın etkisi...
baktığı kızda bir ayrıntıyla komiklik yap mesela. "ne enteresan bir sarı saç" gibi... yani, saldırmadan... "aa çizmelere bak." gibi. artık ne varsa... direkt "götü güzel di mi (hayvan herif) gibi değil yani."
ne olduğunu anlamazsan kansere dönüşür. bir şeyle dalga geçmek, çözebiliyor bazı problemleri... dert etme, yüzleş. : )
Soran+1 yılöyle kalçasına ya da bacaklarına filan bakmıyor kızların, sadece mesela karşıdan bir kız geliyorsa onun yüzüne bakıyor başka yerlerine değil, o bakış da artık saliselik. onu takip ettiğimi biliyor, bile bile başka kızları kesemez sanırım. zaten kesmek amaçlı da değil senin dediğin gibi kim bu gibisinden boş boş bakıyor ama ben rahatsız oluyorum. olay tamamen anlattığım gibi yani, ben takıntı yaptım ve aşamıyorum o da aşamıyor, ayrılmam mı gerekir sence ya da hiç takmadan bende mi öyle yapayım?
- +1 yıl
"ayrılık sebebi" olması için yüzleşmelisin zaten. bu yüzden üzerine gitmelisin.
basit bir kim bu bakışı da olabilir, ama öyle olmama ihtimali de yüksek. dış görünüşünle ilgili değişik ya da onun sevdiği tarz şeyler yapmayı da deneyebilirsin. mesele sadece yüzeysel bile olabilir.
yani, dış değişiklikler yap bence önce. bi yandan da sorgula. anla. baktın sonuç tatsız, ayrılığı o zaman düşün sadece.
Soran+1 yılinan bir senedir üstüne gidiyorum bu konunun ama can çıkarmışta huy çıkmazmış ya öyle birşey, düzelmiyor düzelmiyor.. daha ne kadar fazla yüzleşebilirim ki.. benim yüzleştiğim ve çözdüğüm kadarıyla, kendisinde 21 yaşına kadar sevgilisi olmadığı için bu bakma olayı bir alışkanlık olarak yerleşmiş ama sevgisinden ve bana bağlılığından eminim, öyle ki herkes bize romeo-juliet aşkı diyor ve o bana dünyanın en güzel sevgilisi diyor yani bence olay görsellikten değil alışkanlıktan, peki ya sence?
Soran+1 yılhem her erkek bakmaz mı, yukarda bir arkadaş BU seni tanımadan önce edindiği bir alışkanlıktır. erkeklerin %99 unda vardır bu. demiş.
- +1 yıl
mesele sağlıklı ele alınırsa bi zararı yoktur, o oranda biraz gaza gelinmiş gibi geldi bana. bir şey diyemem. saçma bi genelleme...
fazla ciddiye alınacak bir şey olmayabilir de... sadece tecrübesizliğinden "yanlışmış gibi" hissediyor olabilir. bilemem. senin yanında da yapıyor olması, olayı ciddi olabilir boyutuna çekiyor.
güncellemeye: onun aklına zehir atarak çözebileceğin bir konu olduğunu sanmıyorum bunun.
gelişim zaten böyle bir şeydir; sen aş vaziyeti, farklı davran, kazanırsın.
Soran+1 yılbana karşı yardımlarından ve emeğinden ötürü seni en iyi cevap seçmek istedim ancak yanımda da yapıyor olması benimle oynamadığını yani dürüst olduğunu göstermez mi? sonuçta niyeti kötü olsa ben yanımdayken bakmazdı, neden ciddi olabilsin? kendisi öyle yakışıklı birisi değil ve dediğim gibi çekingen de birisi, yani bakma olayı çoğu erkekte varken bir de ondan ayrılırsam başka kimseye güvenemeyeceğimi düşünüyorum. peki ben vaziyeti aşıp nasıl farklı davranıcam, bende onun gibi bakayım mı yani?
- +1 yıl
samimi bi şekilde cevap arıyorsun; zevk duyarım her zaman. kendi yaşadıklarım da oldu bu konuda. çok açılı bakmaya çalışıyorum, yanlış yönlendirmek istemediğim için.
belki de "bırak baksın"dır konu sadece. zararsız olabilir.
kendinde yapacağın fiziksel değişiklikleri deneyebilrsin o halde. senin de bakman sadece misilleme olur. fark etmez bile baktığını zaten. buna %99 oran verebilirim. : )
vaziyeti aşma hadisesinin bence tek anahtarı: olayı kişisel alma, madem eminsin sevginden, sevgilinden.
Soran+1 yılkendimde fiziksel değişiklikler yapıcam, haklısın.. bazen sınavlarım filan nedeniyle kendime bakamıyorum o da gözünü başka kızlarda doyuruyor sanırım :( ben yine de kötü niyetle baktığını düşünmüyorum ancak ciddi anlamda rahatsız oluyorum ve ciddi anlamda aşmak istiyorum artık.. onun sevgisinden, ilgisinden, bağlılığından emin olsam da onun geçmişten gelen bu alışkanlığı nedeniyle uykularım kaçıyor, huzurum bozuluyor benim..son olarak, olay sence nedir, ne için bakıyordur ve ben neler yapmalym?
- +1 yıl
dert etme. demin başka bi soruya cevap verirken bi atasözü geldi aklıma. "deveyi yardan uçuran bir tutam ottur." diye. sen kendine kendin için bak zaten. böyle de "hazır" bahanen var... fiziksel vaziyetleri fazlasıyla önemsiyor erkek, bu aşikar. tahmin etmediğimiz kadar hem de.
ne kadar güzel olduğun önemsizdir, sadece "başka" bir şey olmasıdır zaten çekici gelen.
vicdan yapma/yaptırtma derim ben son olarak. konuştuklarımızı deneyebilirsin. dert etme kendine.
Soran+1 yılhaklısın.. yanındaki bayanın güzelliği çokta önemli değil, farklı olan farklı geliyor ama bu sevmediği anlamına gelmez, değil mi? başka erkekler benimle ilgilendiklerinde kıskanmasını biliyor ama, hatta konuşma onlarla diyecek kadar baskıcı olmayı da biliyor ama konu kendi alışkanlıkları oldu mu birtürlü vazgeçemiyor nedense.. ben seninle konuşmamız sonucunda olayı dert haline getirmeme ve onun yaptıklarının aynısını yapma kararı aldım, bir de kendime bakıcam ki iyice görsün bana da bakıldığnı;)
- +1 yıl
faydası olur inş...
vicdan yaptırarak bi yere varılamayacağı kesin.
gelecekte de "değişik" halinden sıkılacağı için, olayı üzerine alınmayıp yüzleş. kendi kendine dert etme. günümüzün bir gerçeği bu.
düzelir umarım. - +1 yıl
ahlaksızlığın diz boyu olduğu bi durumdur. çoğu kızın başına gelir. güveenilmez erkek türüdür. tabi bakmayan edepli erkek kısmı az miktarda mevcuttur oda bize denk gelmez. kalitesi düşükleri seçiyoruz hep. o bakıyorsa sende bakacaksın onun gözünün içine batırarak hemdeeee ! seni o şekilde anlar belki...
- +1 yıl
Ayni durumu bende yasadim yasiyorum 2 yildir birlikte olmamiza ragmen benim elimden tutarken yolda gecen baska kizlara bakar dunyanin en guvenilir adamidir gozumde ama kizlara bakmasi cildirtiyor beni bir cafede otururken onun yonunun kizlardan tarafa olmasin diye kirk takla atiyorum ama bunun icin sadece kendimi uzdum ona ilk basta hep trip attim devam etti bakmaya cok küs kaldim bisey degismedi ama ben artik yolda ben bakiyorum erkeklere onlarinda bana baktigini farkettifi icin o kuduruyor kudursun ben uzukecegime o sinirleniyor buda cok hosuma gidiyor sende oyle yap baska cozumu yok bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bir adam yanında sevgilisi, nişanlısı, hanımı varken etraftaki kadınlara bakıyorsa çok ayıptır. Bir anlık göz kayması olur, bakıp gözünü çeker, kazadır, güzele bakılır..Ammaaaa yanında kadın duruyorken öküz gibi 10 dakika karşıdaki kadına bakıyorsa suratına şrrraaakkk diye bir tokat atıp gitmek lazım..Yada masada su varsa kafasına dökersin...İşlem tamam olur...Bir daha ne ararsın nede adam diye yüzüne bakarsın..Ağlama sızlama, peşine düşme olmayack...Gel seni affetim hadi bi daha yapma demiyeceksin..Sen benim adamım olamazsın...Defol yoluna...Diyeceksin...Böyle kadın kaldımı ? Çok az...Çok...
212 Yorumla
Soran+1 yılo öyle kesmek için bakmıyor dediğim gibi saliselik bakıyor.
+1 yıleve kapat ya da at gözlüğü tak arkadaşa.
Kendine güvenmediğin için yetersiz hissettiğin için sevgiline güvenmiyosun ve senı ılk fırsatta aldatıcagını senden iyi birisiyle olacagını düşünüyorsun.Hem kendine eziyet ediyorsun hem çocuga...
Kendıne güvenın ne kadar fazla olursa sevgılının karşı cınsle etkileşimini o kadar tolore edersın22 Yorumla
Soran+1 yıloh siz sevgilinizin yanında başkalarına bakın bakın sonra da biz suçlu olalım, kendimize güvenmiyormuşuz da bilmem ne. onun bu bakışları yüzünden kendime güvenim azalıyor olmasın sakın?
- +1 yıl
Ya resmen ayni durumdayiz ya vallahi billahi resmen ozguvenimi kaybediyorun onun yuzunden
+1 yılöncelikle muhtemelen sende benim gibi çok kıskançsın benim sevgiliminde gözü dışarda yani aynı seninki gibi saliselik kızlara bakıyor ama yuzlerine sonra gözünü kaçırıyo şimdi bende yorumları okudktan sonra şöyle bir şeye vardım ki bence hiçbirsey deme ilgilenme bakınca umursama kıskandığını belli etme bununlada kalmayıp kendine bakım yap güzel giyin sende kendine baktır oda bunun farkına varınca ona söyle senin baktığın kızlar gibi olayım dedim banada senin gibi erkekler baksın dıye yani buna benzer şeyler de yaptığı şeyi başına kak ki farkına varsın bidaha yapmasın tabi bunun için keniden baktırman lazım
20 YorumlaBir erkek olarak açıklamasını yapmaya çalıştım. www.kizlarsoruyor.com/.../a38401-bir-erkek-neden-kadinlara-kizlara-bakar
00 Yorumlabiraz abartmışsın.
sen de demişsin, saliselik kayıyor.
bence saliselik ise abartma.
kadın diye değil sırf insan dahi olsa kayar yani göz.
yoksa insan sağa sola bakmasa babası yanıından geçse farketmez.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin içinde kötülük varsa sen onu yerin 7 kat dibine de koysan o bi yolunu bulur yine o günahı işler.Böyle tipler kendini bir b.. sanıyorrr.Halbuki yanıldıklarını bilmezler pişman olur zamanla:)
10 Yorumla çogu erkek başka kadınlara bakar sonuçta erkekler= seks+yemek+para=kadın
bunun içinde takmana gerek olmadığını düşünüyorum tabi ipler senin elindeyse00 YorumlaSende ya eksik bşyler var ya da seni sewmiyor. Sevse bakmaz. Emin ol. Sende onu çeken ne varsa önceden o şimdilerde bitmiş olmalı
20 Yorumla
+1 yılBen ayrılırdım ama sabırlıymışsın dediğin laf da iyi olmuş bence hakediyor
00 Yorumlabence erkek arkadaşına kendini affettirmenin yolunu ara sen abartmamışsın baya baya baya abartmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim eski sevgilim de oyle yapmisti dipdibe oturuyoz bak ama yanimizdan kosarken gogusleri fildir fildir hoplayan kadin gecince bakakaldi tam tokatlikti ama kiyamadim
10 YorumlaYa insanın bazen gözleri kayayıyor hacı. Valla bak. Sen bile bakıyorsundur muhtemelen onun baktığı kızlara.
00 Yorumla
+1 yılsaliselik bakışları bile problem ediyorsan problemi kendinde aramalısın.
22 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Ben baksam sevgilim orada sıçar ağzıma. Hemde onun yanında ki bakacak ne var baktın noldu ne karaktersizler var
00 YorumlaBU seni tanımadan önce edindiği bir alışkanlıktır. erkeklerin %99 unda vardır bu. zamanla geçer takma kafana.
22 Yorumla
Soran+1 yılevet, 21 yaşına kadar sevgilisinin olmamasının verdiği bir alışkanlık ancak 1.5 yıldır neden geçmiyor :S
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartmışsın. Siz bütün suçu erkeklerde arıyorsunuz oysa bütün suç erkeklerde değil. Öyle kadınlar var ki bana baksınlar diye orasını burasını açıyorlar belli ediyorlar!
00 YorumlaSende şimdi kısasa kısas yapmışsın kendince ama kendini küçük düşürmene gerek yok gözüne göstere göstere yapıyosa adabıyla ayrıl
10 YorumlaBenimkide cok bakiyor ya kizlara güzel oldum halde gene sag sola bakiyor kiz 150kilo hala ona bakiyor ya
20 Yorumlatakmana gerek yok bence benimde 5 yıllık ilişkmi var ama bazen bakıyorum caktırmadan. Ki ben bakmayan erkek görmedim.
00 YorumlaŞu an ne durumdasınız acaba bende aynı durumdan muzdaribim
11 Yorumla- +1 yıl
@Ruuhsaar dişil enerjini kullanmayı dene
Cok guzel demisin seni kaybetmek istemiyosa zaten bakmaz bakarsa yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılher erkekte var bu hemen hemen.ama sevgiyle bişi olduğunu sanmıorum
00 YorumlaKendine güvenin tam olsa böyle birşey düşünmezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılonun o bakışları yüzünden kendime güvenim azalıo :(
- +1 yıl
Kendine güvenden kastiniz nedir biraz açıp yardımcı olur musunuz yani o başkasına bakarken onun kendine güveninin olması neyi değiştirir
+1 yılGebertirim onu benim sevgilim olsaydi
10 Yorumla
+1 yılcanım vazgeçiremezsin bakar sonra bakmadım der
43 Yorumla
Soran+1 yılah aynen aynen aynenn:S hepsi mi böyle peki ya :(
- +1 yıl
evet hepsi öyle canım benim eşim bakar gözümle gördüm neden baktın derim boş işlerle uğraşma bakmadım der yüzeysel bakıyorum ben bilerek değil der
Soran+1 yılhepsi aynı halt sanırım ya ne çilemiz varmış biz kadınların:(
Sen adamı adeta delirtiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSen ne yap biliyomusun o adamdan ayril en iyisi
20 Yorumla
+1 yılAyrılsana bu kadar basit
10 Yorumlatakma kafanaa somut seylerrr yokken bence...
00 YorumlaBence yavşak :D
20 YorumlaHer erkek çapkındırda bu kadar yapılmaz bence
10 Yorumla
+1 yıl, gözü dışarda
20 Yorumlagözü dışarda
10 Yorumla
+1 yılkardeşim be aşıgım
00 Yorumla
+1 yılSorun yok
00 Yorumlaayrıl bence
10 Yorumla
Detaylı bilgi