Hoşlanan kız "ablam" der mi?

Merhaba arkadaşlar, benim derdim başlıktan da anlaşıldığı gibi benden büyük bir kızı seviyorum... :( Yaşını öğrenmeden önce de hoşlanıyordum ta ki bana ablam diyene kadar... Bir yıl kadar böyle abla dedim ve geçmişti de hoşlanmam... Tabii başka bir kızla (arkadaşı) ilgilendiğim sıralar ve hatta o kıza çıkma teklifi yaptığım halde ablam diyen kızın benden hoşlandığını düşünmeye başladım ama ihtimal vermek istemiyordum yanlış anlıyorum diyordum hep... Aylar sonra bu kıza karşı sıcaklık hissetmeye başladım ve bir gün iltifat yaptım... Hoşuna gitti gibi... Sonra başka şeyler de oldu benden hoşlandığının delili olarak neredeyse kesin diyebileceğim... Ben de ne yazık ki ona karşı tekrar ve çok yoğun duygu hissetmeye başladım... Sonra resmi bir şekilde konuşmaya başladı benimle çünkü duygularını belli etmişti ne de olsa bir kız... benden bir teklif beklentisindeydi galiba o gün... teklif yapmaya psikolojik olarak hazır değildim çünkü; bir yandan da beni kıskandırmaya çalışıyordu başkalarından bahsedip ve yapamadım bu yüzden... o gün bulunduğumuz yerden sinirli ve ağlamaklı olarak hızla çıktı ve sonrası hep resmi, kırgın konuşuyor yüzüme bile bakmıyor... ve hala da ablam dediği oluyor... Ne yapacağım ben?
Hoşlanan kız "ablam" der mi?