Aşk İlişkileri Evlendikten sonra kocanız/karınız göbek bırakabilir mi :D :D? KimMiyim Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Evlendikten sonra hedefim six packs değil tek packs yapmak ve şu dayıyı örnek almak Böyle olsam da karım beni sever mi? :D :D :D ;) ;) Tabiki senin gibi tatlı bir insan sevilir accıcık göbüş neymiş :D Göbeğini de alıp annesinin evine gitsin :D Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlendikten sonra kocanız/karınız göbek bırakabilir mi :D :D? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
łıνeøяđıe Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Asgsgsg foto çok iyi ya 😂😂😂😂Ya kim ne istiyorsa yaosun.Olmasını istediği gibi değil olduğu gibi sevsin sevenler. 2 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl bunun birerbir canlı gözlenmiş hali var kanka bende Çekirdek tabağı koyan :D Yorumla łıνeøяđıe +1 yıl İnanirim knk 😂😇 Yorumla
Loolipop Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim de göbeğim var kanka sorun değil, evlenebiliriz sjsj 2 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl bana mı yükseldin lan :D Yorumla Loolipop +1 yıl Sence de niyetimi açıkça belli etmedim mi :D Yorumla
FosforluPakize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Göbeğine gülen surat çizer gül gibi geçiniriz asdf :D 2 10 Yorumla KimMiyim +1 yıl 3 evetle uğurluyoruz :D Yorumla FosforluPakize +1 yıl Ağlarım ama =/ Yorumla KimMiyim +1 yıl hayır sel olur buralar lütfen ağlama :D Yorumla FosforluPakize +1 yıl O zaman çay içek mi asddf :D Yorumla KimMiyim +1 yıl Göbeğimle mi :D Yorumla FosforluPakize +1 yıl Ya git buradan =/ Yorumla KimMiyim +1 yıl Tamam içek içek gel gel ağlama :D Yorumla FosforluPakize +1 yıl O zaman dans ! ^^ Yorumla KimMiyim +1 yıl pıçak havası oynucam :D Yorumla FosforluPakize +1 yıl O zaman bana eyvallah asd :D Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Eritiriz sorun yok 😂 2 7 Yorumla KimMiyim +1 yıl eritmem benim o :D Yorumla __Victoria__ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla KimMiyim +1 yıl zaten yok göbüşüm vikvik :D Yorumla __Victoria__ +1 yıl İyiymiş 😁 Yorumla KimMiyim +1 yıl sorun şu ki 6 parçadan 4 tanesi çıkmıyo bende vazgeçtim :D Yorumla __Victoria__ +1 yıl Teşekkür ederim 😄😄 Yorumla KimMiyim +1 yıl rica ederim vik :D Yorumla
AğlayanBulut Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Hayır beraber fitness salonuna yazılır of çok romantiğim yine😂 2 23 Yorumla KimMiyim +1 yıl Gelmem ıııhhh olmaz :D Yorumla AğlayanBulut +1 yıl Sen gelme ben tek başıma fitness salonuna giderim o zaman😂 Neyse tamam sen göbek bırak baya hatta baya bırak 120 kg ol ciddiyim Yorumla KimMiyim +1 yıl 2 sene evvel 105 dim zaten :D Yorumla AğlayanBulut +1 yıl Yok artık keşke öyle kalsaymışsın Yorumla KimMiyim +1 yıl neden ya zor verdim :S Yorumla AğlayanBulut +1 yıl Ehehe😂 Bak şimdi şişko ve çirkin birine kimse bakmaz sadece tek garip gibi ona bir tek sen aşık olursun adam da senden başka kimse ona bakmadığı için bir tek sana bakar ama şüyle bir durum varO adam gobuşu ile beni ezer😞 Yorumla KimMiyim +1 yıl tespit süper :D Yorumla AğlayanBulut +1 yıl Biliyorum😂 Yorumla KimMiyim +1 yıl hanimiş de bilirmiş :D :D :D Yorumla hazalper +1 yıl Çağan üşengeçtir onu böreklerle çaylarla besleyin (iş bana düştü tkrkl) Yorumla AğlayanBulut +1 yıl @hazalper Börek taze bitti gelsin balık yesin asd Yorumla hazalper +1 yıl balık olmaz Çağan çok zeki olduğundan yanında yoğurt falan yer unutur j5rkl pasta alın ona kredn ben alırım neyse rfkle Yorumla AğlayanBulut +1 yıl @hazalper sen niye alıyorsun k. b da? Yorumla hazalper +1 yıl çünkü o benim kankammm Yorumla AğlayanBulut +1 yıl @hazalper Ne kadada iyi bir arkadaş ama pastasını ben alırım sen soğan doğra😉😄 Yorumla hazalper +1 yıl kızım hadi ama Çağiştonun doğum gününe az kaldı zaten rkd Yorumla AğlayanBulut +1 yıl @hazalper biliyoruz ama arkadaşların pasta alması gereksiz bence hediye yeterli dimi ama Yorumla hazalper +1 yıl pasta olmazsa olmazdır dld 23 dklejkd Yorumla AğlayanBulut +1 yıl @hazalper hay ben senin pastanı... Yorumla hazalper +1 yıl Ama ne gerek vardı seviyeyi düşürmeye değil mi? 😊😊😊 Yorumla AğlayanBulut +1 yıl @hazalper derken? Yorumla KimMiyim +1 yıl @hazalper Hazal herkes kendi kapısının önünde oynasın :D Yorumla hazalper +1 yıl Asırlar önceydi gkhkhjb yüzyıllar önce cjgjv Yorumla
Ayşen18 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 30% +1 yıl Böyle balkon yapmasin tabii ki. gobus dedim ben teras demedim xD 1 3 Yorumla KimMiyim +1 yıl Göbüş iyidir oyşşşş yani 😂 Yorumla Ayşen18 +1 yıl Gobus demek bu balkona hakaret olur ama xd Yorumla KimMiyim +1 yıl Haklısın bir balkon kolay yapılmıyor 😂 Yorumla
Revşen Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Gobegini de aramiza alamam, kuma istemiyorum. Babasinin evine postalarim kendisini ve cok sevgili ikinci esi gobegini. Asdf. :D 1 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl hani iyi günde kötü gündeydi :D Yorumla Revşen +1 yıl Ooo iyi yerden vurdun. :D Ya tamam nalet olsun mecbur katlanacagiz. Yorumla
__Destina__ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. evlenmeden önce de bırakabilir yeter ki sağlığını tehdit edecek seviyede olmasın 1 1 Yorumla KimMiyim +1 yıl En samimi yorum bravooooooo Yorumla
Vader12 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl İnsanların serefsizligini anlatan bir yüzde çıkmış hiç sasirmadim 1 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl Demekki göbekli dayılar sevilmiyor Pandalar çok yanlız :D Yorumla Vader12 +1 yıl :D aynen kardeşim Yorumla
hazalper Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bazılarına şöyle düz karnın üstünde duran minicik göbüş gibi birşey varya o çok yakışıyor seversem gözüm görmez hiçbir şeyi 1 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl Hiç olmasın mümkünse ya benim pahlava yapana kadar çektiğim açlık :D Yorumla hazalper +1 yıl Şimdi göbüşün yakıştığıda var misal benim ki fjdj kas yapmasada kabulumdur fkkfk Yorumla
liila Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Seni olduğun gibi sevecek birini bulursan olur o göbek 🙂 1 3 Yorumla KimMiyim +1 yıl Göbeğim yoksa bende yokum bunu da söyleyim :D Yorumla liila +1 yıl Seni göbeklide sever, seni sevecek kızımız 😌 Yorumla KimMiyim +1 yıl Teşekkür ederimm ;) Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Benle takilicak gobek yapicak olir mu olur büyük konusmamak lazim 1 1 Yorumla KimMiyim +1 yıl Olabilir ben vazgeçtim baklava çıkmayınca Yorumla
MensHealts1 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Gobegini de. alsin evine gitsin. Sporcu adamim ben karimda. ole. olsun 💪💪💪💪💪 1 1 Yorumla KimMiyim +1 yıl Sağ kol kası diyosun :D Yorumla
Bluestorms Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl bıraksın biz de göbeğinde uyuklarız :D 2 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl deve hörgücü gibi asdasfAS Yorumla Bluestorms +1 yıl hahahha :D Yorumla
Lovestoryy Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. Bırakmasın itici ya kadında erkekte salmamalı evlenince asıl dikkat edilmeli bence 😑 0 3 Yorumla KimMiyim +1 yıl Evlenince playboyluk dönemi bitiyor baybay yani Yorumla Lovestoryy +1 yıl Bence herkes için geçerli değil bu ya olmamalı 😅 Yorumla KimMiyim +1 yıl hepimiz için geçerli :D Yorumla
Buseses26 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Muhtemelen evlenmeden önce kalbine aşık olacağım için evlendikten sonrada göbeği buyusede umrumda olmazdı resimdeki çok aşırı tabi 0 3 Yorumla KimMiyim +1 yıl Sen kim aşık olmak kim güldürdün Yorumla Buseses26 +1 yıl Aşık olunacak ADAM yoksa demek ki Yorumla KimMiyim +1 yıl ADAM vardı da ADAM yerine koyup düşünen yoktu diceksin Yorumla
Katsuro Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Yasak arkadaşım yasssaaak.😄 2 1 Yorumla KimMiyim +1 yıl hahaha :D Yorumla
ebemintuvaletterliği Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sırf hoşlandığım çocuğun biraz göbeği var diye ilk seçeneği seçtim :d 1 0 Yorumla
kaderimdesin Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl göbeğini de severim,, sorun olmazz 1 4 Yorumla KimMiyim +1 yıl göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer :D Yorumla kaderimdesin +1 yıl O savunma haliii :) Yorumla KimMiyim +1 yıl iyi tarafından bak salondan sehpa getirmek zorunda kalmayacaksın :D Yorumla kaderimdesin +1 yıl :)))) Yorumla
MuhammedAli76 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 8 pack olsun o zaman 😃 1 4 Yorumla KimMiyim +1 yıl Sen rekora gidiyosun :D Yorumla MuhammedAli76 +1 yıl Bende 8 pack var ama üstünde bir yağ tabakası var 😃 Yorumla KimMiyim +1 yıl bir o kadar da yerin altında var :D Yorumla MuhammedAli76 +1 yıl Aynen 😄 Yorumla
__Siyahist__ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Fark etmez her haliyle severim 😂 1 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl ankete de tıklaştır :D Yorumla __Siyahist__ +1 yıl Ankette seçim yapmadım :D Yorumla
erosunoku Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bırakabilir severim 😂😂 1 1 Yorumla KimMiyim +1 yıl Tabiki ben bırakabilirim yani o zaman :D Yorumla
lale355 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Göbekten nefret ederiim 1 3 Yorumla KimMiyim +1 yıl göbekte senden nefret ediyodur :D Yorumla lale355 +1 yıl Evet sevmez beni hiç göbeğim olmadı :D Yorumla KimMiyim +1 yıl üzdün çikoyu ağlattın :Dfarm1.static.flickr.com/.../...4201_78bb5cec22.jpg Yorumla
Kaiya Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Göbeği olsun isterdim kimse beğenmesin tek bana kalsın diye 😄😊🙈 0 1 Yorumla KimMiyim +1 yıl hihihi :D Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Fazla olmasin hemso 😂 1 2 Yorumla KimMiyim +1 yıl fazla göbek göbek değildir :D Yorumla scorpion026 +1 yıl Hehe😂😂 Yorumla
pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Bırakamaz bırakmaz bırakamaz be :D :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayirr baklavali olcakk böyleee 💪💪 😝 1 8 Yorumla KimMiyim +1 yıl trabzon ekmeğinin içine nutella sürsek :D Boşver pahlavayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayiirrr.. kasli olsun. Baklavalarinin ustune nutella surup yerimm hamm hamm 😝 Yorumla KimMiyim +1 yıl onu yapmanın ne kadar zor lolduğunu biliyomusunuz :SÇıkmıyo çıkmıyo :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha denemedimm astsv Yorumla KimMiyim +1 yıl gizli kıllanıcı senin kim olduğunu biliyorum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir sakincasi yok sen gorme diye degil 😝 Yorumla KimMiyim +1 yıl bağırayım mı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir, boyle daha iyi 😝 Yorumla
LSpıke Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gobek ne ya ince bel kas varken. 1 1 Yorumla KimMiyim +1 yıl Çıkmıyo aç kaldım çıkmıyo Yorumla
_ciel_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Kesinlikle hayir. 1 8 Yorumla KimMiyim +1 yıl Mutlu erkek göbeğinden belli olur unutma :D Yorumla _ciel_ +1 yıl Evlenecegim kisi çok mutsuz olucak benim ile desene. :( Yorumla KimMiyim +1 yıl Arkandan laf ederler kız Adamı beslemiyor elinden iş gelmiyor diye :D Yorumla _ciel_ +1 yıl Olsun sporu ve duzenli beslenmeye çok dikkat eden birisiyimdir evlendigim kisi de boyle olmasina ozen gosteririm. :) Yorumla KimMiyim +1 yıl spor salonundan enişte bulalım sana :D Yorumla _ciel_ +1 yıl Benim kriterlerime uygun birini bulmak çok zor. :D Yorumla KimMiyim +1 yıl Evde kaldı adasdAs Yorumla _ciel_ +1 yıl :D :D Yorumla
polyesterprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Şahsen yakarım😀 2 13 Yorumla KimMiyim +1 yıl Yaaa sen yemekleri yapcan bende göbek bırakıcam olay bu :D Yorumla polyesterprenses +1 yıl Kendi elceğizlerimle yapıcam bir de o göbeği? 😱😀 Yorumla KimMiyim +1 yıl Tamam plates yapacam topsuz göbek üstünde :D Yorumla polyesterprenses +1 yıl Off Çağan hayal ettirdin o görüntüyü!! 😀 Yorumla KimMiyim +1 yıl Şükür üstten 2 tane baklavayı çıkartmayı başarabildik Allah korusun :D Yorumla polyesterprenses +1 yıl Tepsi tamamlanınca görüşelim😘😀 Yorumla KimMiyim +1 yıl 4 tane için mi beni kırıyosun :D Yorumla polyesterprenses +1 yıl Yerim yaa.😀 Sen cılız da kabulümsün.☺ Yorumla KimMiyim +1 yıl ev arkadaşı dediğin güçlü guvvatlı olur :D Yorumla polyesterprenses +1 yıl Zeki, çevik ve ahlaklı istiyorum ben😀 Yorumla KimMiyim +1 yıl Bende ahlak yok ya eccük terbisizim :D Yorumla polyesterprenses +1 yıl O yüzden almıyorum eve. Neyse ulu orta konuşmiciiim😀 Yorumla KimMiyim +1 yıl deşifre etme uğur dündara döndürdün hamam böcüklerini de göster de mühürlensin :D Yorumla
nisanyagmuruu88 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Göbüş iyidir 😂😂 2 3 Yorumla KimMiyim +1 yıl Azcık göbüşten bişi olmaz bayan ohara :D Yorumla nisanyagmuruu88 +1 yıl Öyle tabiki ohara yı pek kimse bilmez valla bravo 😃 Yorumla KimMiyim +1 yıl Benim için eskimeyen film bilmem mi :D Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayıır ya güzel diğil:( 0 5 Yorumla KimMiyim +1 yıl ben bıraksam? Yorumla 35ksk96 +1 yıl Yok olmaz ya o ne Yorumla KimMiyim +1 yıl 6 taneye ulaşamadım pes ettim nutella kaşıklıyorum da :S Yorumla 35ksk96 +1 yıl Delisin mi:( Yorumla KimMiyim +1 yıl Delirdim çıkmıyor baklava :( Yorumla
güneşgülfi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl :D Ayy iüğren. sjsjs 1 4 Yorumla KimMiyim +1 yıl ya niye accık göbüş olsun :D Yorumla güneşgülfi +1 yıl nooo :D Yorumla KimMiyim +1 yıl zaten yok evlenince bırakıcam :P ahahaha :D Yorumla güneşgülfi +1 yıl :D sjkjs İyi iyi bırak :D Yorumla
tugce_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bırakamaz hayır :D 1 4 Yorumla KimMiyim +1 yıl tut ki oldu adamı ölüme mi terk edecen En kötü survivora gönderirisin :D Yorumla tugce_ +1 yıl Spor salonuna gönderirim :D Yorumla KimMiyim +1 yıl Gitmez göbek mi ben mi der sana :D Yorumla tugce_ +1 yıl Gitsin babasının evine o zaman 😂😂 Yorumla
BiyaBiyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok bırakmasın 😂 1 11 Yorumla KimMiyim +1 yıl Resimdeki çok mu kırdın beni :( Yorumla BiyaBiyaa +1 yıl O göbek değil bildiğin balkon 🙄 Yorumla KimMiyim +1 yıl Belediyeden yık emri gelebilir bende farkındayım :D Kentsel dönüştürseler keşke :D Yorumla BiyaBiyaa +1 yıl Direk imha etseler daha az masraflı olur sanki 😂 Yorumla KimMiyim +1 yıl Dayının da sevmek hakkı ama deme öyle :D Yorumla BiyaBiyaa +1 yıl Dayı göbeğinden önünü zor görüyo 😂 Yorumla KimMiyim +1 yıl yol kamerası lazım :D o değilde dayının pisuvar ile imtihanını gözümün önüne getirdim bir an :D Yorumla BiyaBiyaa +1 yıl İşte o pisuvarı anlamamam 😂😂 Yorumla KimMiyim +1 yıl Çok normal erkek değilsin 😂😂 Yorumla BiyaBiyaa +1 yıl Onuda öğrenirim 😂😂 Yorumla KimMiyim +1 yıl bir ara kadınlar tuvaletinde var mı diye düşündüm sonra girip bakmıştım :D Yorumla
JessPinkman Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. B tabi ki 😂😃 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar