Eski sevgilim kuzenime benim içn öyle birini tanımıyorum demiş. detayları okuyup yardım eder misiniz lütfen çok kötüyüm?

sevgilimle sürekli ayrılıp barışıyorduk barışmak için ilk adımı hep ben atıyordum. 1 ayönce yine ayrıldık. bugün de kuzenim mesaj attı benimle ilgili konuşmak için. oda ben öyle birini tanımıyorum, kısa bir süre önce hafızamı kaybettim eskileri unuttum demiş. ama diğer ayrılmalarımız da böyle birşey olmuyordu. benim için yoksun demişliği vardı ama barışınca ben onları o an ki sinirle söyledim ben seni öyle hemen unutabilir miyim seni seviyorum ne desem de filan demişti. birbirimize söz vermiştik ikimizinde okulu bitince evlenecektik bizi anca ölüm ayırır gibi şeyler söylüyordu hep. hayatımda sadece sen varsın ve sadece sen olacaksın filan diyordu. ama bugün ben öyle birini tanımıyorum dedi. sizce bunları gerçekten öyle oldugu için mi yoksa beni üzmek için filan mı dedi. lütfen yardımcı olun çok kötüyüm.
Eski sevgilim kuzenime benim içn öyle birini tanımıyorum demiş. detayları okuyup yardım eder misiniz lütfen çok kötüyüm?