Sevgilisi olan kızın başka bir erkeğe kurabiye vermesi?

Üniversitedeyiz kız arkadaşım 1 sınıf altımda okuyor. Kız arkadaşıyla veya benimle beraber yemek için kurabiye getirmişti ben geç geldim. 2 kurabiye kalmıştı kutuda birini bana ikram etti, son kurabiyeyi de sınıflarından bir erkeğe ayırdığını söyledi. '' biz yerken gördü göz hakkıdır '' dedi ben de tamam dedim. Ders çıkışı sınıflarına gittim kurabiyeyi verdiği ana şahit oldum. Sınıfta 2-3 kişi tek kalmışti, ve çok keyifle gülerek kurabiyeyi kutudan uzatiyordu, benim izlediğimi görünce yanıma geldi. Niye sınıfta bu kadar az kişi varken veriyorsun o kurabiyeyi, neye o kadar gülüyordun bu nedir deyip kızdım biraz. '' eli kirli olduğu için sabah almamıştı kurabiyeyi, bir de kalabalıkta verirsem yanlış anlaşılır ve diğer arkadaşlarıma ayıp olur diye herkesin çıkmasını bekledim '' dedi. Tabi sonrasında ben 2 senedir bagirmadigim kadar bağırdım kızdım ağladı ilk defa, kizacagini bilmemiştim dedi. 3 gündür konuştuğumuz yok sürekli o anı düşünüp duruyorum, ben mi abartıyorum yoksa sevgilisi olan bir kızın yapmayacağı bir hareket miydi? Böyle özel konuları hiçbir arkadaşıma da anlatamıyorum, söyleyecekleriniz benim için önemli bu yüzden.
Sevgilisi olan kızın başka bir erkeğe kurabiye vermesi?