bana boyle davraniyor ona soyluyorum ama bana ozeniyosun diyor. beni ozendirenn oysaki kendisi. ben cok uzuluyorum gercekten... onu cok seviyorum.. o beni sevmiyor mu?
Not: telefonumu arapcaya cevirdim o yüzden yesiller bana ait...

Yanlış düşünüyorsun. Herkesin belli bir davranış şekli var bundan fazlasını beklememek lazım. Gerçekten de özenmeyin lütfenn saçma sapan sürpriz bilmem ne şeylerine. Seni seviyormu gönlünü mutlu ediyormu ona bak sadece. Bu yüzden de sevmediği düşünülemez ayrıca yazdığına göre de sevgisinde bir sıkıntı göremiyorum ben bunaltmasan iyi edersin.
herkesin karakteri bir degildir ki. herkes sevgisini farkli belli eder illa supris vs yapmasi gerekmez. sen onda seni sevdigine dair biseyler ara. konusmasindan vs.
Ustune gitmisinn benc seviyorr oda senii ama kankan olan Burcunun sevgilisi gibide davranmiyor sana dimii :))) oysakii burcunun sevgilisi burcuyu nasill seviyor "ahu yuzlumm , dudu dillim, mor fistanlim " sende bunlari istiyorsunn dimi ;)))
vivivi
Sevimsizz:))
Bir kıza hediye seçmek kadar zorlandığım bir şey yok ya, beceremiyorum diyorsa hakkı vardır bence sevmiyor diye düşünme :D
belki ben beğenirim
Cevap
26Cevap
Eger birine sürekli asik degilsin dersen aklina sokmus olursun aklinda olmayan birseyi. Onu böyle kabul et cünkü bazi erkekler gercekten bu konularda beceriksiz
Ne kadardır birliktesiniz
özelden yaz yardım edeyim
4 yil
Beceremiyosa içinden gelmiyodur yani sevmiyodur. Ama özenme falan diyerek kendini normallestirip suçu sana atıyor.
Arapçaya çevirip ana menüden tekrar aynı yere gelebilecek miyim diye mi denedin
hayır😊 hep boyle
Senin manitanın ilerideki hali
https://m.youtube.com/watch?v=IH9nXdTmQaA
Bazı erkekler yapamaz öyle şeyleri. Ya öyle kabul edeceksin, ya da ayrılacaksın.
seven her insan yapmaz mi
Sevmekle alakası yok bunun. Yapı meselesi. Sen bunu sevginin göstergesi olarak görürsen zaten olmaz.
ben olayı anlamadım sürpriz yapmıyor diye trip yapılır mı ya :d
eveet
Bazı insanların ruhunda romantiklik süpriz olayı yoktur yapmak isterler ama beceremezler ve onun için yapmazlar...
becericek bisey yokki cok sey istemiyorum ondan. pahali saatler kolyeler demiyorum :(((
Her erkek süpriz islerini beceremez bu da sevmediğini göstermez bence kabul et böyle istiyorsan iliskini kabul et ama yapamam dersen orasını bilemem. Ayrıca bu konuda üstüne çok gitmissin ve cok yüz vermissin geri çek kendini biraz
tek seni sevsinde hediye almasın bunları problem yapmayın ilşkilerinizde
Gayet normal halk arasında bu tiplere odun veya öküz deniliyor
Bit de ezan pro uygulaması yüklü haram bir ilişki konuşuluyor yazık çok yazık.
pardon da namaz da mi kilmayalim
Namazıdist doğru kıl zina yapma namahrem ile konuşmakta zinadır haramdır !
biliyorum zaten cok rahatsizim bu konuda...
sana taktik uyguluyor :D yakında görürsün elde ettiği zaman
Uastasin sen bence. Ilgi vampiri. Ilgi hastasi.
ıyyyyyyyyyyy bumuuu lan bune bu snı sevmıyoo
Aynen doğru demişsin en sonunda ağır konuşuyor...
Yapamiyorsa zorlama sunu sevmiyor demek degil bu.
Sadece bu konuşma ile yorum yapamam
Sürmani misin o alfabe ne?
arapça o...
.
Yazık benimkide süprizden boguldu az odun ol diyor
Boyle sevgili dusman basina :D
nicinki
cix seni sevmiyor hemen ayrıl hemen
Çok yüz almış bu
Bas tekmeyi
sevgısını gosteremıyor olabılır
o nasıl tel anam öyle