Gizli Üye(36-45)+1 yılHeee çok yakışıklı.
Ona buna köpek gibi havlatiyorlar işte.
Sokakta insan ölmez, it ölür.
Sonra da gelir Oktay Vural... bozugu şov yapar kamera karşısında. Mallar alkışlar...
Binmeyin şu sütü bozuklarin trenine. Siz sokakta kahramanlik yaparken, sizi sokağa salan sütü bozuklar, size düşman gösterilenlerle şaraplarini yudumluyorlar. Bakınız; GİRDAP filmi... Açın kitabınızi okuyu, okulunuzu bitirin...
Not; zekâ ve bilgi düzeyinde, seviyemden asagida ise, bir de anlama özürlü isen cevap yazma...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet nedendir bilinmez hepsi yakışıklı delikanlılardandır.. Cazip gelmeside lise önlerinde iyi kız tavlama kesme.. kavga tekniklerini iyi bilme gibi huylarından.. dolayı galiba. Yakışıklı olmalarına rağmen hiç birinin kolunda bir hatun kişisi göremedim cCc genelleme yapmayalmm ama ccc :D
00 Yorumla
+1 yılKanları asil çünkü 😎😂şaka bir yana hafif söz geçiren erkeklerden hoşlanıyosan benim gibi ondandır
26 Yorumla
Soran+1 yılDimi erkek dedigin sert olucakk
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
@Garip2540 ya bak gece gece gaza getiriyonuz kalkcam uluyacam şimdi 😂
- +1 yıl
gel beraber uluyalim!
TÜRK töresinde su yaziyor "TÜRK kizlarimiz/kadinlarimiz kutsaldir, önden yürürler" bakma sen bugünkilere...
Hakiki Ülkücüler TÜRKcülerdir töresini bilendir hic bir Ülkücü sevdigini kolay kolay üzmez ve ona sert davransa bile sinirini bilir. Ha kollama konusunda Ülkücü gibi kimse sevdigini kollayamaz 100 degil 1000 kisinin arasina tek girer yikar gider! - +1 yıl
@Garip2540 bunların hepsini biliyorum
+1 yılYaa evett ama bakma ulkucu ulkucuye yar olsun bana yani 😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılBenim tanıdığım yerdeki ülkücüler hiçte öyle değiller, genel olarak kafadaki ülkücü erkek profili siyah kumaş pantolon, beyaz çorap enseye kadar uzatılmış saçlar, elde tesbih ökçe taban dudakların kenarlarından aşağı doğru sarkan bıyık tek tabanca takılan sap gelip sap giden erkek topluluğudur genelde 😄
00 Yorumla
+1 yılHakkat öyle.
haber.sol.org.tr/sites/default/files/s1_0.jpg
Dip not: Özgecan Arslan'n katilidir kendisi.423 Yorumla- +1 yıl
Buna inanacak kadar aptal olmak büyük bir uğraş gerektiriyor gerçekten adamın yalan haber yaptığı ortaya çıktı tüm gazeteler haber programları açıkladı 30 sene önceki haberle geliyosunuz ya😂
- +1 yıl
@Şebnemtuğçe yav he he
www.internethaber.com/...unlari-yapmis-765482h.htm - +1 yıl
Aç araştır güzelim hadi muhattap olamıycam daha fazla yazma mümkünse iyi geceler
- +1 yıl
birader her bozkurt yapanı ülkücü sayarsan bitmişiz biz ya onu geçtim bize adam vurdunuz desen evet zamanında vurdular ama vuruldularda mafyalık dersen yaptılar yalan yok hemde en kralını doğru olana yanlış demeyiz ama bu güne kadar ülkücülerin kime tecavüz ettiğini duydunuz nezamn küçük çocukların annelerin veya her hangi bir canlıya tecavüz ettik ona bakarsan müslümanım hocayım diyip 13 yaşında çocukların ırzına geçenler var muska yazcam diyip tecavüz edenler var ozaman müslümanlığada laf etsene islam kötüdür diyebilirmisin
- +1 yıl
- +1 yıl
@KOÇERO34 yaw yapmayın Allah aşkına ülkücler de sütten çıkmış ak kaşık değil. Ülkücülüğüyle övünen sedat peker'den mi gireyim, Çorum, maraş, malatya katliamından mı gireyim. Ülkücler hiçbir zaman halktan yana olmadılar tek gayeleri devlettir. Devlete sırtını dayar ülkücüler bunu hiç kimse inkar edemez. Sadece şu yorumuna katılırım genellemelerin tümü yanlıştır haklısın.
- +1 yıl
Ya bişeyi söylerken araştırın biraz o olayların hepsinin çıkış nedenleri var allah var ya ülkücüler pis iğrenç sonra bir savaş olunca eee hadi savaşın bu nasıl bir mantık allah rızası için
- +1 yıl
- +1 yıl
i.milliyet.com.tr/.../fft99_mf756414.Jpeg
www.ensonguncelhaber.com/.../...t-isareti-8325.jpg
baksana ülkücülük nerelere yayılmış başkan obama bile ülkücü olmuş heyt be amerika başkanı bile arkamızda gerisi vız gelir tırıst gider..:) - +1 yıl
- +1 yıl
@Şebnemtuğçe şebnem en son muhattap olamıcam deyip gitmiştin benden çok konuştun. Araştır araştır diyeceğine önce bir sen git araştır oku. Öğrenmişsin bir onlar yalan araştırın diye. Kaynak göster öyle konuş boş konuşma sen de.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben seninle konuşmadım farkettiysen senin gibi taraflı kaynaklarla üste çıkmaya çalışacağıma hiç konuşmam daha iyi seninle muhattap olan yoktu zaten de birden bir atar yaptın
- +1 yıl
@Şebnemtuğçe benim cevabımın altında konuşuyorsun ve çok çocukça davranıyorsun farkında değilsin.
- +1 yıl
bak ben zaten dedim adam vurmadılar herkese çiçekle gittiler veya mafyalık yapadılar demiyorum zaten evet yaptılar çok kötü şeylerde oldu olmadı değil ama bunu solcularda yaptı sağcılarda ülkücülerde ama bu güne kadar kimseyede tecavüz etmediler sonuç olarak 6000 kişi öldürülmüş ülkücülerden bunları herealde göten inip öldürmediler onu geçtim ozamanlar devlete dayadılar düyosun ama bizim başımızdaki alparslan türkeş bile devlet tarafından tabutluklara kapatılmadımı işkence görmedimi nasıl devlete dayadılar sırtını he şu var solcularda işkence gördü ozamanlar 4 taraf vardı ülkücüler solcular devlet ve sadetçiler hadi sadeti sayma ama sende haklısın olaylar bitince bazı ülkücüyüm dienler kendi çapında mafyada oldu hatta devletin taşeronu olanlarda oldu ama kimseninde namusuna göz dikmediler
- +1 yıl
Ya sen cidden sorunlusun arkadaşım istediğim gibi davranırım sana soracak değilim senin gelipte bozkurt yapan birini ülkücü sayman saçmalığın zirvesi hani sol haberin linkini koymuşsun ya misal chp lideri kılıçdaroğlu da bozkurt yaptı bir vatandaşa o da mı ülkücü? Ne çeşit bir manyaksın ya diğer cevaplara da bakmıycam istediğini yazabilirsin aşlah var hani bu kadar taraflı olunmaz hadi iyi geceler.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Şebnemtuğçe Sen hala burda mısın?
- +1 yıl
bak hıristiyanlık musevilik bunlar bile peygamberleri vefat ettikten sonra sapıtmalar görülmüştür 600 tane incilin çıkmasıda böledir evet alparslan türkeşten sonra ülkücü oluşumdan nemalanmak isteyenler oldu ülkücülüğün arkasına sığınıp silah kaçıranmı mafyalık yapanmı dersin bunlar oldu bunlar soldada oldu sağdada Atatürk öldükten sonra arkasına sığınıp hiçmi kötü şeyler yapanlar olmadı oldu bu bir gerçek ben doğruya yanlış yanlışa doğru demiyorum ama hala gerçekten ilk idaeller doğrultusunda gidenler var ama ülkücüyüm diyip sokak köşesi tutan çek senet işi yapanlarda var yıllardır hiç bişeykilde ülkücülerin sokağa dökülmeme sebebi zaten bu immajı silmek ben ülkücüyüm asarım keserim hiç demedim dememde ülkücülük bu değil evet vatan için canımızı veririz bunu solcusuda yapmazmı yapar kurtuluş savaşında veya günümüzde pkkya karşı ölenlerin hepsi ülkücümü hayır solda sağda vatanı için çarpışıyor
- +1 yıl
benim şahsi hedefim atatürkün dediği muasır medeniyet seviyesine gelmek he benim yolum farklıdır belki senin yolun farklı ama asla görüşüm asarak keserek değil eğitimle kendini geliştimek ülkene katkı sağlıyarak şunu unutma bir sepetteki yumurtaların hepsi taze olmıcağı gibi hepside bayat olmaz
- +1 yıl
- +1 yıl
Eyvallah sağol benim zaten olaya dalmamın tek nedeni özgecanın katili yani o hayvanın daha yaptığı hareketin ne olduğunu bilmeyen o ideal uğruna kaç ocağın söndüğünün kaç gencin kendini feda ettiğini anlamayan hayvanın bu idealin bir neferi gibi gösterilmesi evet insanların görüşleri farklı olabilir inasanlar bir birlerine görüşlerini savunadabilir başka görüşleri kabulde edebilir ama bu gibi resimlerle yakıştırmalarla insanların ideallerini görüşlerini kötülemek hiç doğru bişey değildir sonuçta ülkücülük bir fikir bir idealdir asıl olan budur ve bunu ancak yeni fikir ve ideallerle çürütebilirsin çiğeri beş para etmez bir hayvanın kuaförde traş olurken hilal bıyık görüp aaa ülkücülere benzedim diyip elini bozkurt yapıp poz verdiği fotoğraflarla değil...
Şunu belirteyim ki Turkiyede Ülkücülerin %90 i ülkücü değil milliyetçi. Onlar (milliyetciler) yüzünden biz Ülkücüler yanlış tepkiler alıyoruz. Lütfen okuyup araştırmadan siyasi , sosyolojik veya felsefî ideolojilerden bahsetmeyiniz. Rica ediyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılwww.dunyavegercekler.com/.../ulkucu6.jpg
Şunlar mesela, ne kadar sevecenler.00 Yorumla c11.incisozluk.com.tr/.../21888_ob70a.jpg
cCc ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMZ cCc00 Yorumla
+1 yılsorma ya :D abi neresi yakışıklı çoğu kıro diğer yarısınında mantığı ölmüş...
31 Yorumla
+1 yılbilmiyorum neden,
https://www.youtube.com/watch?v=NzyfvVhjENw
neden ibo sen bilin mi?00 YorumlaÇoğu gömlek ceket giyiyor ve saat takıyor bence bir erkeğe en çok yakışan üçlü bu o yüzden ülkücüleri hep çekici bulurum
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku yakisiklilar da ondan.
Tabi hepsi de ayni olacak diye birsey yok.
Sen burdakilere bakma akillarinca dalga geciyorlar, gercekleri gormek zor geliyor :)10 Yorumlasebebi yakışıklıklıkları değil delikanlılıklarıdır.
Not:ülkücüyüm10 Yorumla
+1 yılYürekli, ağır başlı, efendi oldukları içindir belki de.
10 YorumlaKendin ulkucu musun belki ondandir banada siyasetci ve asiri ulkucu erkekler itici gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh yav bunca yıldır biri çıkıp bana sen ülkücüsün çok çekicisin demedi kafan falan güzel değil dimi...
13 Yorumla
Soran+1 yılKarakterli olduklarindan sanirim ben biraz maco severim sanirim ondam
Cevap sahibi+1 yılAnladım karakter konusunda bişey diyemicem sonuç olarak türklüğü yaşatıyoruz ama maço falan derken ülkücülük maçoluk değildir bir ülkü vatan uğruna ölümü göze almakır...
Soran+1 yılDelikanli adam gibi adam oluslari hosuma gidiyor
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kafa yapısı uyuşunca insan göze daha güzel gelir. Ondandır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Eski sevgilim ülkücüydü. Tipini yediğim 😍😋 Bak aklıma geldi yine 😄
30 Yorumla
+1 yılkarakter sert durus disara vuruyor gunes isigi gibi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen azgınsın bunun başka bir şeyle alakası yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılNerden biliyorsun ki ülkücü olduğunu? Kimsenin alnında yazmıyo sonuçta. 😕
00 Yorumla yakışıklı değiler sadece sen görmek istediğin gibi bakıyorsun
00 Yorumla
+1 yılçünkü onlar ülkücü :D
30 YorumlaAhahsjhs tipsiz ol ülkücü olma aga en temizi
30 YorumlaTeşekkür ederim öyleyiz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeli kanlı çocuklardır genel olarak vatanını sevenden zarar gelmez ;)
00 YorumlaBilmiyorom ama doğru çok karizmalar :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevmiyorum şu ülkücü erkekleri
822 Yorumla- +1 yıl
neden?
Cevap sahibi+1 yıl@slashing1907 kendilerini birşey zannediyorlar ortalıkta dolanıyorlar. O kadar saçma şeyler yapıyorlar ki gülüyorum artık 😃😃
Cevap sahibi+1 yıl@1tecrube aynen tek yaptıkları konvoy oluşturup bağırmak. Gerçek ülkücüler böyle değildi 😐
Cevap sahibi+1 yıl@Garip2540 yahu arkadaş eleştiriyi niye kabul etmiyorsunuz. Bizim Üniv de ne zaman kavga olsa hep ülkücüler yüzünden her yeri karıştırıyonuz insanları kışkırtıyorsunuz. Yok ocak başkanı da şuydu buydu ne ya ne zannediyorsunuz? Kendinizi 😃😃 birde kuran öptürüp yemin ettiriyolar çok saçmalıyosunuz çok. Ayrıca 70 80 dönemine gidersek o zaman ki ülkücüler böyle değildi.
Cevap sahibi+1 yıl@Garip2540 ahahah😃😃 ulan siz varya lafta herşeyi söylersiniz icraata gelince topuklarsınız bas git lan.
Cevap sahibi+1 yıl@Garip2540 ya git şurdan. Erzurumlu isen sen zaten uzak dur.
Cevap sahibi+1 yıl@1tecrube bunlar hee girdikleri ortamda böyleler çok şahit oldum.
- +1 yıl
evet Erzurumlu Dadasim ve sonuna kadar gurur duyuyorum bundan iyki böyleyim. Arastirdim ve ne iyki saf kan TÜRKüm Kipcak boyundan.
Uzak dur? Merak etme ben seni yanima yaklastirmam. Sen belliki egelisin dogu ile ege yi ayirdedenlerdensin hic umrumdada degilsin cok egeli dostlarim var almanyada. "Erzurumlu isen uzak dur" evet agir gelir sana
Cevap sahibi+1 yıl@Garip2540 konuşma hadi git işine.
+1 yılKöpekte bile tip var onlarda yok. Aşırı iticiler
05 Yorumla- +1 yıl
Seninle muhattap olduğumu hatirlamiyorum. Sen kimsin? @davraz34
- +1 yıl
Dagilun ula hevallerr, fassikler geldi de hayde.
:D
https://i.hizliresim.com/QBLXkv.jpg
https://i.hizliresim.com/LAld7b.jpg
https://i.hizliresim.com/LAldYJ.jpg
çünkü sen bir türksün...
20 YorumlaBen yakışıklı değilim.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok be yakışıklısın sen cirkinsen ben neyim :D
- +1 yıl
Ne demek :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılülkücü olmakla ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖrnek mesela kim yakışıklı? 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılÖner kardeşler :)
Cevap sahibi+1 yılTanımıyorum 😀
katılıyorum. buğra öner tek gecerim.
10 YorumlaGerçekten yakışıklılar daha çok sahipleniyolar
00 Yorumla
+1 yılBir tane yakışıklı ülkücü görmedim😂
14 Yorumla- +1 yıl
aaa lütfen ama kalbimi kırıyorsun :)
- +1 yıl
@SafTürk sen hariç :D biliyorsun seni hep tenzi ediyorum canısı
+1 yılBilmem bana öyle gelmiyorlar
00 Yorumladogrudur ;)
Helal süt emdikte ondan10 Yorumlatavuk kesiyorlar.
ondan00 Yorumla
+1 yılBizde daha iyisi var.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma sapan bir soru daha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkücü olduğun içindir.
00 Yorumla
+1 yılSen savaşla aşkı karıştırmışsın bacım
00 Yorumla
+1 yılHerkesin gozu farkli bakar
00 Yorumla
+1 yılSen robot olmak istediğin için
00 Yorumlabende ülkücüyüm ama yakışıklı değilim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bakarsan öyle görürsün
00 Yorumla
+1 yılBende yakisiklimiyim hele bir bak 😀😀
00 Yorumla
+1 yılKendilerine ozen gosterdikleri icin olabilirmi
00 Yorumla
+1 yılBen hiç görmedim.
10 YorumlaBiyiktandir :))
10 Yorumla
+1 yılkendilerine sor bence :D ccc
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi değil özde ülkücü dolu
00 Yorumlaçünkü türküz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelikanlılar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsende ülkücüsündür
00 Yorumla
+1 yılBnce tipsizler drfbc
10 YorumlaAynen sis
00 Yorumla
+1 yılGuldurdun
00 Yorumla
+1 yılLiseli oldugun icin.
00 Yorumla
+1 yılEyvallah :) öyleyiz
00 YorumlaHiç farketmedim
00 YorumlaÖyledir.