Cahil kardeşim benim... Kürt olmayı o kişiler istemedi bu birincisi ikincisi insanlar özgürdür istediğini yapabilirler bu sana onları eleştirme hakkını vermez üçüncüsü bende bir kürdüm dediklerinin hiçbirini yapmadım şu zamana kadar İstanbul'da düzgün bir şekilde büyüdüm ayrıca demokrasi var bu ülkede o kızlar isterse Kürtlerle beraber zaman geçirir ister almanla ister fransızla ister Suriyeli biri ile birgün senin benimde başıma gelebilir bu olay şimdi git empati yap azıcık sen o durumda olsan ne yapardın? Cehalet mutluluktur diyorlar ya gerçekten haklılar senin gibileri gördükçe üzülüyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılempati yapması gereken kişiler sizlersiniz. niye laz demiyorum rum demiyorum da kürt diyorum. bu vatanın anasını ağlattınız çünkü. ırkçı olmayalım da ne olalım söyle. cehaletmiş. bırak sen empati kur bakalım.
suriyeli savaştan kaçmış vatanını bırakmış biri buraya sığınmacı olarak girer. sevişmeye gelmiş biri olarak değil.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsteyen ırkçı desin ya da başka birşey ben sorana katılıyorum kürt neyse suriyelide o sonuçta her ikiside ortadoğu kafası çekilmez ha bu arada türklerde çok sağlam bir bok değil aynı şeyi türklerle takılan batılı kızlar içinde söylerim kendimde dahil ne buluyorlar diye ve haklıyımda kendimce
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yani türk türkle evlensin abi kız soydan alınır.
Neden? Ne alaka yani? Demekki sende olayani kiz onda bulmus olamaz mi? Suriyelileri bilmiyorum fakat gayet yakısıklı ve karakterli kürt erkekleri var. Sen kiskanmissin biraz bunu sorun haline getirdigine göre. Kendi hayatina odaklan milleti dert etme. Insanlari da siniflandirma.
97 Yorumla- +1 yıl
Helal eig bende kurdum ama allaha sukur bu soruyu sorandan daha turkumdur
Soran+1 yılsiz bunları sevin diye böyleler içlerinde ne dönüyor bir bilsen türküm diyen kürdün bile ne olduğunu sonradan ortaya çıkartmış bir insanım ben. kürtlere güven olmaz.
- +1 yıl
Aynen oyle demekki o kadar tipsizki bakanı yok
- +1 yıl
Soran bos konusuyorsun. Ben iki irkin icinde büyümüsüm. Benim veya senin sevgine ihtiyacari olduguni düsünmüyorum. Kürtler arasinda büyük bir bag vardir ve onlar kendilerine yeter ve artarlar bile😄 Bizim ailede türk gelin cok. Bizim ailede kültür zenginligi var:) herkes mutlu, hersey yolunda sen skma canini:)
Soran+1 yılya da tamam be kürt? senle uğraşmam.
aman siz baska rus kizi diye diye bir hal oldunuz , ama bencede haklisin Türk varken neden yabanci , yabancilardan hayir gelmez milliyetci olmaliyiz Türkün Türkten baska dostu yok eside olmamali !
711 Yorumla
Soran+1 yılöyle zaten sonunda biri beni anladı ülke araplara kalmadan hükümet gitse bari.
Soran+1 yılsuriyelileri bu vatana sokan babamdı canım.1.5 yıllığına geldiler 5 yıl oldu gidicekler heh giderler. nereye gidiyorlar. daha içeriye giriyorlar bile. patlamalar bunların gelişiyle başladı. hükümet suçludur. halk istemiyoruz dedikçe aldılar içeriye.
Soran+1 yılemine erdoğanın da bir arap kadını olduğunun farkına var belki anlarsın islamcılık adı altında gizli bir arap milliyetçiliği yapıldığının. onlar üniversiteye sınavsız giriyorlar neden acaba. babanın oğlu mu diyeceksin evet aynen babasının oğlu tabi çünkü yönetenlerde arap farkına varalım.
Soran+1 yılhükümet buraya almasaydı böyle bir problem olmayacaktı canım.
- +1 yıl
ülkücü olabilirim ama müslümanimda ben Alparslan Türkesin yolunda ilerliyorum milliyetciligi ve müslümanligi aynanda neden basaramiyosunuz? sözdede Alparslanin yolundan gidiyorsunuz merhametlilik yaptik Müslümanliga yakisir davrandik aldik bunda kötü birsey yok bir süreline misafirler okadar zaten ! siyasete daha konusmak istemiyorum iiyi geceler
- +1 yıl
Asena mumkunse hic konsma
- +1 yıl
Ok by
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aynen öyle kardeşim bak sonunda güzel bir soru soran çıktı..
Bunlar neyin kafasını yaşıyor gerçekten en başta vatanına ihanet eden bir millet bunlar biz burada aynı şey olsa seve seve can veririz vatanımız için...
Hoş şöyle bir bakıyorum da Selamın aleyküm yazmaya usenen bir nesill var karşımızda özenti olmaktan başka birşey değil yaptıkları ve ahmaklik ayrıca.02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim benim bunlar kürtlerin vatansever olduğunu düşünüyorlar hala. kürt kızlarına bak güzeller mi. türk kızlarına bakıyorlar hep. bizim kızlar da vatansever deyip çıkıyorlar.7 milyon tane oyu ben atmadım o atmadı kim attı yapmayın etmeyin. herkesi kandırırlar beni kandıramazlar.
Erkek arkadasim kurt.
Konusurum ama agir olur biraz simdi o yuzden susuyum ben.910 Yorumla
Soran+1 yılkendini zeki sanan kişilik.2 ay sonra ağlama burda. kürt diyoruz kürt. kaçakçılık yapar molotof atar çocukların neyse. ağır konuşursun şimdi sen sinirlendirmemek lazım :)))
türk kızı=mal
Soran+1 yıl2 ay sonra görüşürüz. :) senin gibi milyon tane gördüm ben bana burda vatansever kürtlerde var muhabbeti yapma.
- +1 yıl
Iste bunun zihniyetini hatta bunu dogurann anasni dicem de neyse adamsan ozelden numarani yaz da sikeym belano
Soran+1 yılbahtiyar aydın mısın nesin lan senin ne haddine dallama git başka yere köpeklik yap.
- +1 yıl
Bunlari ozelden yaz ben sozlermn arkasnda dururum ama sana bu laflarida yedirtirm az erkek ol azck popon yiyosa yaz ozelden
- +1 yıl
@Pan_ic ugrasmam fazka can skintimi gideririm ne zamandr adam dovmuyorum
Soran+1 yıladam dövmüyormuş. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. en yakın zamanda gerçekleri görmeniz dileğiyle hayırlı akşamlar diliyorum.
Senin gibi zihniyet yoksunu bir cahille mi olsunlar? Ahahha :D hepsi sana elini opturur. Iste bu yuzden
64 Yorumla
Soran+1 yılben istesem şuana kadar kaç tane sevgilim olmuştu. onun derdinde değilim. savaştan kaçmış adamın benim vatanımdan biriyle öpüşmesi zoruma gidiyor arapça yazılarla youtubedeki videoda atayım istersen sana da. kız da güzel. ama rezalet gerçekten rezalet.
bak aşağıdaki yorumu oku. pişman oldum demiş biri. hadi malsınız da bu kadar olmayın.- +1 yıl
Hahahah mk tipsizi istese sevgilisi olurmusmus sen anca burda cinsellik kategorisindeki goruslerde tatmin olursun
ya gardaşım ister çalıya sürttürür yırtar ister bomba koyar patlatır mal onun bizlik bişi yooki sen güzel ce TÜRK islam şuurunda yol alıyorsunda bu işler öyle olmuyor ki gönül die de bir şey var aka da konuyor.. da konuyor takma boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılgönül diye birşey yok. konar konmasına ama engellemen lazım birazda. kondu diye birşey yok.
+1 yılBöyle egolu olduğun için sevgilin yok bu kafaylada hiç olmaz. bir soruda iki ırkı aşağılamak iq seviyenin ne kadar düşük olduğunu gösterir
33 Yorumla
Soran+1 yılaşağılamak değil benimkisi vatan hainlerinden ve savaştan kaçtığını hatırlamayanlardan dolayı türk kızlarını uyardım.
kimin terörist olduğunu anlayamıyorsun.- +1 yıl
Demek ki sende olamayan zeka, tip ve karizma vatan hainlerinde varmış. Kiskanmanin alemi yok.
Soran+1 yılahmet kayanın fotoğrafını koymuş. ben mühendis adayına canım deyip işletme okuyan kürde zeki dediğin için. vatan hainleri daha dün maymun olmaktan çıkmış.
+1 yıldoğuda her evde bir suriyeli kadın kuma olarak geldi buna neden bişey demiyorsun. ayrıca kürtlerle çıkabilir kürtler bu ülkede senin olduğun kadar hak sahibiler
32 Yorumla
Soran+1 yıldoğudan banane ya. gelirse gelsin. bu beni ilgilendirmez. kızlarımız akıllı olsunlar saçma sapan işler yapıyorlar. kürtler bu vatanın hainleridir. hepsinin içinde kürdistan sevdası vardır lakin bazıları onları sevelim diye vatansever görünüyor anladın?
- +1 yıl
ooo süper sin ya adamsın ya ooooo
+1 yılBolumumdeki Kürt arkadaşım, diğerlerine göre bin kat daha adam!.. Kişinin karakteri önemlidir.
35 Yorumla
Soran+1 yılevet kesin daha adamdır sen de haklısın.
- +1 yıl
Kürt fakat HDP li değil. Bu konuda siyasî olarak görüşlerimiz uyuştuğu ve ülkemizi vatan olarak benimseyip farklı bir devlet zihniyeti olmadığı için muhattabım. Ve karakter olarak tanıdığım en dosdoğru ikinci kişi.
Herkesi aynı olarak görmemek lazım.
Soran+1 yılsen onun hdpli olduğunu bilirsen arkadaşlık eder misin onunla etmezsin belki de bundan dolayıdır.
- +1 yıl
Bir yerde gire elbet verirdi. Kimse çok iyi oynamaz. Kaldı ki PKK hakkında çok ağır konuşup, onlara oy verenlere de bayağı söylenmişti. Oynasa anlardım. Ayrıca benim arkadaşlığıma da ihtiyacı yok
Soran+1 yılEvet kesin öyledir
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ya bide garip bir kokuları oluyor onların allah affetsin bizim kızların çoğuna erkek olsun bende anlamıyorum keko çok seviyorlar 😁
110 Yorumla- +1 yıl
Ulan bisey demiyorum ya :D
Soran+1 yılaynen ya keko hastaları gerçekten. hani kızlar daha zekidir derler ya onu diyen neye göre demiş bunu :)
- +1 yıl
Bak soruyu soran arkadasn tipini cok merak ediyorum akildan bahsediyor tamam akli varsa gelsin yine kapisalim hayatnda turkiyede programci gormusmu canli canli
- +1 yıl
@BahtiyarArdinn kanka sen yakışıklı adamsın genelleme yapmak da doğru değil o anlamda kusura bakma ben tip ırk olarak değilde o tarz insanların kendini soktuğu şekile söylüyorum hani yüzlerine değilde hani yeşil fosforlu ayakkabı giyerler garip bir eşofman falan şimdi öyle tipleri aklına getir sende ister istemez keko dersin 😊
- +1 yıl
Onlarn yanndaki kizlarda emn ol cahil ve ergen bizide lekeleyen o salak tipler zaten
- +1 yıl
Onemli degil kardesim benim lafm sana degil zaten su soruyu soran ozguven eksikligi mahluka
Soran+1 yılbahtiyar mıdır nedir şu lanet egodan başka birşey yok salakta yorum yapıp duruyor.
+1 yılAga sen çok kızmışsın yahu
Ama haklısın bizim kız milleti çok aptal ya gözü hep dışarıda ama bilmiyorlar ki düğünlerinde çiftetelli oynanacak ankaralı namık çalacak04 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızları gerçekten mal kızdım tabi kızılmayacak gibi değil. vatanseveriz diyerek bunları kandırıyorlar sonra da ortada bırakıyorlar. en sonunda bize kalıyorlar. ben evlenmem şahsen kimse de evlenmesin.
- +1 yıl
Kime güvenipte evlenecez aga bekaret kalmamış, namus yok, haya yok bakirim diyor tampona bakıyorsun otoban, sonrada kalk evlen git sen onunla bununla yat sonra bize kakala oh ne güzel
Soran+1 yıladalet yerini bulur hocam sen rahat ol. öyle yapıp da kandıranın da yanına kalmaz.
- +1 yıl
İNşallah kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Irkçılık dünyanın her yerinde serefsizlik olarak görülür. Almanya da vatandaslarimiza saldıran neo nazilerden ne farkın var senin.
00 YorumlaAB karakteri gurup yapmaya musait bir zihniyet bu mu iyi? Zihniyetine tüküreyim
05 Yorumla
Soran+1 yılsavaştan kaçıp gelmiş ülkesini vatanını bırakmış tamam anlarım gelsinler ama sevişmeye değil. kaçı sığınmacı kampında kalıyor. hepsi türkiyeye yiyişmek için geliyor.
Soran+1 yılniye kendi devletine silah çekiyorlar ya da bu devlet neden teröristleri buraya alıyor. bununla beraber ışid girmiyor mu? neden alıyor. almasın.
terör örgütündeki kişileri savunuyorsun. aynısı ülkende olsa vatan haini dersin. pkk ya yardım etse suriye hain olur köpek olur ama sen öso ya yardım ettiğin için iyi birisi oluyorsun?
Soran+1 yıl2 farklı yönetim diye birşey yok bir yerinden uydurma yönetim tek olur. diğerleri terörist gruplardır. terörist gruba terörist diyemeyecek kadar küçülmeyin. hadi akplisin de bu kadar belli etme. oyla seçilmiş olan kişi esad dır. aynısı burda olsa vatan haini dersiniz.
+1 yılo senin mallığın. Elin suriyelisi arapçayla sevgili yapar sen anca öyle bakıp gel burda çemkir.
17 Yorumla- +1 yıl
Hahahaa
- +1 yıl
Eşek eşeği beğenir
Soran+1 yıllan canım ben benim kız arkadaşım yok mu diyorum mal. ya da sevgiliye ihtiyacım mı var diyorum 2 gram beynin yok yorum yapıyorsun. ben diyorum ki araptan dost falan olmaz. adamlar savaştan kaçmamış da sevişmeye gelmişler sanki türk kızlarını uyardum burada.
senin aklını neyse.
Soran+1 yılo mal aklınla yorum yapma bir daha hadi şimdi defol.
- +1 yıl
ahahaha ezik la bu
Soran+1 yılezik diyor ya la olum git. ben sevgili istiyorum demedim git küfrettirme iki gram beynin yok.
- +1 yıl
ahahahaha
+1 yılBende orta doguluyum? Once insan olmasini ogrenmek lazim sonra sordugun sorunun cevabini kendin bulursun
23 Yorumla
Soran+1 yılinsan olması gerek tabi canım savaştan kaçıp gelmemiş de sevişmeye gelmiş tabi canım tabi sen de haklsın.
- +1 yıl
benım halam suriyede oturuyor:D konusucam sımdde neyse :D
Soran+1 yılpeki :)
+1 yılİşte ülke sen ve senin gibiler yüzünden bu halde. Ama mahşer gününde yaptığınız bütün ırkçılığın hesabını tek tek vereceksiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılsavaştan kaçıp gelmiş ülkesini vatanını bırakmış tamam anlarım gelsinler ama sevişmeye değil. kaçı sığınmacı kampında kalıyor. hepsi türkiyeye yiyişmek için geliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların tamamı olmasa da çoğu şeytanın gizli askerleridir ve yine kızların çoğu mantıklarına göre değil, duygularını göre hareket eder. Bırak, o zekasıyla Albert Einstein gelse kızları çözemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa suriyeliyi 2. karısı yapan Türk erkeklerinin sorunu ne?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim aptal kızlarımız suriye ve kürtleri renklerinden dolayı brezilya erkekleriyle karıştırıyorlar bence ondan :D
15 Yorumla- +1 yıl
Sen italyanmsn kodmn dolu gizliden cikta kapisalm tip olarak
Cevap sahibi+1 yıl@anonym90 yaranmı var mavi gözlülerden şekerim sarartmışlar seni :D
Soran+1 yılhaha çok güzel bir yorum keşke o ten renginden olsalar. bunlarınki çok itici felipe melonun marcelonunkine bak bir de bununkilere bak.
- +1 yıl
Yasadigim ülkenin %80i sarisin mavi gözlü. Türk oldugunu esmerliginden kara kas kara gözden anliyorsun ztn. Kaldi ki babam mavi gözlü sarisin. Kürttür kendisi. Burda seni karistirmazlar mesela. Türkiyeden oldugun hemen anlasilir. Benden Yana problem yok ama kendin cok farkli bir tipmissin gibi anlatman biraz ironik ve komik olmus😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim afghan mülteciydi ve onunla çiktiğima çok pişman oldum. Hatta yaptım onunla sevgili olup. Hatamı anladım ve şu an Türk istiyorum sadece Türk başka birşey istemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılolsun hatanı anlamış olman çok güzel bizim kızlarımız salak ama. adamlar sanki bizim kızlarla sevgili olmaya gelmişler buraya onlar mülteci. senden 80 yıl gerideler. hele öpüşen türk kızını gördüm iğrendim. salak kız ne medet ummuş ondan. hadi tipsiz olabilir de. buraya sevişmeye mi geldiler bu şerefsizler öyleyse gitsinler kendi ülkelerine.
Cevap sahibi+1 yılEvet çoğu mülteci öyle kız kesmeye geliyorlar. Benimkide ilk başta bambaşka biriydi sonradan aşiri sapıklaşti ve iğrenmeye başladım ayrildim bide ayrildiktan sonra okadar küfür okadar tehdit etti ve ertesi gün bana bir başka kızla fotosunu Atti. Burda işte bir kaç hafta oluyor bana mesaj Atti seni unutamiyorum seni seviyorum falan ailemle konuşacam ulan nesini konuşacan istemiyorum seni. Hayatimda hiç birdaha öyle biriyle olmam Türk olsun kendi ırkım en güzeli
+1 yılkürdüm ve vatanıma ihanet etmedim etmem de ailem de aynı görüşte genelleme yapmayın artık yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun be gerçekten böyleysen :)
+1 yılSuriyeli ile tamam eyvallahta Kürt ile neden çıkmasın?
15 Yorumla
Soran+1 yılvatanına ihanet eden kişilerle çıkılmaz. hepsinin içinde kürdistan sevdası var. bakma sen vatansever göründüklerine. onları sevelim diye böyle yapıyorlar.
- +1 yıl
Ülkücüyüm Kürt çok arkadaşım var. Alakası yok hepsi değil.
Soran+1 yılülkücü olmakla bitmiyor. bu ülkede terörün bitmemesinin sebebi halkın desteğidir terör örgütüne. ve bazıları vatansever görünür çünkü senin ülkenden gitmek istemeyip bir de yanına kürdistan kurmak isterler sen de inanırsın. inanma.
sen sev diye onları öyleler. bütün kürtler sevmese yani öyle görünseler çok daha farklı olurdu. emin olabilirsin. bunlar hep "bütün kürtler aynı değildir" görüşünden geldi. hdpye 7 milyon tane oyu hangi Türk verdi merak ediyorum ülkede kaç tane kürt seçmen var bunu da. kürtlerin çoğu hdpye oy atıyor. çok azcık bir kısmı da türk kürt karışımı olanlar akpye oy atıyor.- +1 yıl
7 milyonun rahat 500 bini Kürt değildir. Ülkede 15 milyon Kürt olduğunu düşünürsek oy verebilen de 9 milyon Kürt varsa bunların %27 gibisi vermemiş hdpye.
Soran+1 yıl500 bin kadar değildir. birincisi o kadar kürt seçmen yok. ülkede 13 milyon tane kürt var ve bunların sadece 8 milyonu kullanabiliyor. ayrıca oy kullanmayan 500 bin de kürdün de olcağını varsayarsak maksimum yüzde 10 yapar o da maksimum.
Sütyeni neydedir kürt ne alaka o zamn bu Kürt kızları Türk erkekleriyle neden birlikte diyelim saçmalamısn
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyebilirsin kürtlerde kürt olarak kalmak istiyorlar devşirilmek istemiyor bu 2 tarafın da işine gelir.
+1 yılSuriyelilerden ben de nefret ediyorum da Kürt ne alaka?
Onlar da bu vatanın evlatları (pkk sempatizanları hariç)01 Yorumla
Soran+1 yılpkk sempatizanlarından bahsettim zaten. çoğunluğu da böyle şimdi.
birader sen iyi misin. hayatımda senin gibi gereksiz birini görmedim seni ırkçı pis yaratık
26 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibileri yüzünden terör de bitmez işsizlik de bitmez. hitler olmasaydı yahudiler almanyayı ele geçirmişti sen uyumaya devam et.
Soran+1 yıldefol
Soran+1 yılla bir daha gelme buraya. annene bacına küfredicem
+1 yılSenn benim kadar iyi tipin var mı gizli orspu swnle neden cksnlar
011 Yorumla
Soran+1 yılegoya bak sen dünkü kıllı gelmiş bana laf atıyor. herşey yakışıklılık değil. vatan haini olanla sevgili olunmaz. ben diye atladığına göre böyle dedim yanlış anlaşılmasın.
- +1 yıl
Siktrgt mk mali git gotnu temzle fazlada konsma bu kadar iddali sorulari da gizli olarak sorma erkek ol en azndan kurt erkekleri senden daha cesur
Soran+1 yılhehe daha cesur. bir tane türk dünyaya bedeldir. yakışıklıymış kendini yakışıklı sanıyor mal ya.
Soran+1 yılhadi o lanet olası egonu da al başka kapıya.
- +1 yıl
Neyse zirto yatmadan 31 inide cek malum bir ona mahkumsun:D
Soran+1 yılilkönce egonu düzelticen. o egoyu indirirler.
- +1 yıl
Erkeksen yaz ozelden indir hadi anann karnndan dogduysan indrrsin erkeksen tabikide klavyelik taslama yasin kadar kaziga oturturum
Soran+1 yıllan anneme ne diye küfrediyon dallama senin anneni de ben skeyim kardeşim
- +1 yıl
Neyse ben seni bulmasni bilirim
Soran+1 yılbak daha fazla tartışmayalım benim güvenim kırıldı birine çok güvendim biliyorum genelleme yapmak kötü ama güvenim kırıldı. sinirlenince de küfür ediyorum ki böyle bir huyum yoktur.
çok kürt arkadaşım oldu. iyi insanlardı az çok yardımseverlerdi. lakin birinin foyası ortaya çıktı. güvenim falan kalmadı olan bana oldu. niye genelleme yapıyorsun diyorsan türk kızları böyle kandırılıyor. sen vatansever olabilirsin. seni de anlıyorum.
vatansever ol tabi. ama o kürt yüzünden bir önyargı ister istemez oluştu.
Soran+1 yılsen de ben de hakkımızı helal edelim küfür müfür ettik yakışmadı.
ama lütfen orspu demeyip iyi bir şekilde yaklaşsaydın anlamaya çalışsaydın. bir de bu kadar egolu olmayalım lütfen.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım haklı olarak ırkçılık yapmışsın yanındayım
01 Yorumla
Soran+1 yılyok gerçekten mallar var türk kızlarından.
+1 yılkanka her millette yabancıya merak vardır takma kafana :D
11 Yorumla
Soran+1 yılkesin vardır git başka ülkeye senin üzerine atlarlar hemen yapmayın etmeyin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi karektersizler cok. Oyuzden bence.. İrkci serefsiz...
21 Yorumla
Soran+1 yılvatansever olanlar genelde ırkçı oluyor bu ülkede sen de haklısın be.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide namusunu alıp kaçmıolardır türk erkeği gibi. belkide çıkarcı değillerdir. ama tercihim yine bir suriyeli olmaz avrupalı varken
111 Yorumla
Soran+1 yılsavaştan kaçıp sevişmeye gelenleri bana destekleme.
namuslu olsa kendi vatanında savaşırdı. saçma sapan konuşmayalım mantıklı konuşalım. yarın savaş çıksa bizi ilk bunlar satarlar. tıpkı geçmişte olduğu gibi. tarih okuyun biraz.
Cevap sahibi+1 yılBen bilmiomuyum araplarin ne kdar güzel kardeşim oldugunu. onlari savunmuyorummmm !!!
Soran+1 yılee o zaman çıkarcı değil demek saçmalıktır. türk soyundan kız almalıdır.
Cevap sahibi+1 yılTurklerin coguda adam degil sapik ona ne dicen. ulkede yoksa ithal edilmeli erkek
Soran+1 yıladam olmayan her milletten çıkar. ama türkler hiçbir zaman bunlar kadar olmamıştır. cezalar ağırlaştırılmalı ben bir türküm bugüne kadar sadece bir kızla gerçek anlamda ilgilendim ona da hiçbir şekilde cinsel olarak birşey demedim yapmadım. evlenmek istediğimi söyledim reddetti o kadar başka yok.
Cevap sahibi+1 yılO da senin adamligin. herkes boyle degilki.100 kisiden 1i senin gbi cikar.
Soran+1 yılkürtlerde böyle biri yoktur türklerde 1 tane ise.
Soran+1 yılçok var da siz zulmedenleri seviyorsunuz suriyelileri falan seviyorsunuz. kendi vatanının çocuğu varken savaştan kaçıp buraya sığınan kişileri seviyorsunuz.
siz derken sen değil. çok var benim gibi de işte gören yok maalesef.
Cevap sahibi+1 yılInsanligin vtani olmaz. insan gbi dusunen dogruyu bilen herkes insandr ama bir suriyeli tercihim olmaz o ayri.
Soran+1 yılÖyle deme değerini bilirsin bir Türk bilir çünkü kültür meselesi yani arap kuma getirir amerikan aldatır falan kültürleri farklı tabi ki insanlık mesele ama kaç tane insan çıkar ki
Cevap sahibi+1 yılMerhamet varsa bir erkekte pislik yapmaz. turkte aldatio turkte kuma getirio turktw dovuyo
+1 yılMevzu o değil sadece, özellikle öküzleri seçerler. Kurban pazarından seçiyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bir kardeşimsin Kürtlerin boku bile olamazsn köpek
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bu nedir rahatça görüşümü yazmak istiyorum mal gibi değiştiryorlar kardeşimsin yazmadım ayrım yapan kişiden bir bok olmaz
Soran+1 yılkürtleri de... yim seni de dün dağdan gelmiş bugün bana laf atıyor. boku bile olamam evet kaçakçılık desen yapmam askerime kurşun sıkmam polisi öldürmem.
hadi şimdi defol git ya orspusu
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim köpek sen dagdakilere kurban ol kurban şerefsiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürtünde iyisi var benim bir arkadaşım kürt ama kürtleri pek sevmezdi
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki vardır. ama istisnalar kaideyi bozar mı senin için.
Suriyeli neyse kürt ne alaka kardesim.
39 Yorumla
Soran+1 yılhdpye çıkan oy sayısına bak anlarsın neden olduğunu. anldanmayın bu devirde kimin ne olduğu belli değil. vatansever olanları da vardır. ama çıkan oylara bakarsak çok az.
Soran+1 yılsana kendilerini vatansevermiş gibi gösteriyorlar ki sende onlar sevgili olasın yoksa onlarla sevgili olmayacağını biliyorlar. anladın mı?
Soran+1 yılyapsalar sen onlarla arkadaşlık yapar mısın bir de bu boyutunu düşünün salak olmayın lütfen
Soran+1 yıltarihi iyi oku derim kimsenin dedesi savaşmadı onlar ingilizlerin safında bizimle savaştılar tarihi iyi okuyun. böyle safsatalara gelme.
Soran+1 yılkürt sevdalısı olmaktan çıkaramam ama siz görüceksiniz müsibet gelmesini bekliyorsunuz kürde güvenilmez.
Soran+1 yılvatansever görünüp de öyle olmayanlar güvenimizi kırdılar kimse kusura bakmayacak
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kafaları mı varmış ki?
00 Yorumla
+1 yılÖyle mallar da var işte tercih meselesi napacan
07 Yorumla- +1 yıl
Allah icin sen kimseyle cikma zaten sevgili bulursanda o erkegnzevkne tukrym
- +1 yıl
@BahtiyarArdinn 2 senedir sevgilim var çok mutluyuz teşekkürler abiciiiim
- +1 yıl
Demekki hic hayattan haberi olmayan erkeklerde varms
Soran+1 yılyok gerçekten yakışıklı olup da kürt olan bir erkek varsa tamam diyecem onu da geçtim yüzde 95 vatan hainidir. diğer kalanlar da türk kürt karışımıdı bence.
- +1 yıl
Yuzde 95 ini emin ol akpli gerisi vatan haini bilmeden konsma
- +1 yıl
@BahtiyarArdinn kapa çeneni seninle muhatap olmuyorum ben soruya cebap veriyorum daha fazla haddini aşma
Soran+1 yılbak kardeşim gençsin yüzde 95i akpli diyorsun bilmiyorum hangi ülkede yaşıyorsun ama.7 milyon tane oy türkler mi attı hdpye bir düşün gözünü seveyim.8milyon tane toplam kürt seçmen var bunların da bir kısmı kullanmadıysa yüzde 95 kalıyor. akpye oy atanlar yarı türk olan gibi.
işte bu yüzden mallll
00 Yorumla
+1 yılHaklısın, alayı cahil.
00 Yorumlakürt erkekleri yakışıklı oluyo
11 Yorumla
Soran+1 yılbir troll daha pkk ya desteği verin bakalım. sevindirin.
Haklısın kardeş. Kürtler araplar uzak olsun bizden
04 Yorumla
Soran+1 yılaferim kardeş :)
- +1 yıl
@imkânsızzz93 işte ne olduğunuz yorumundan bile anlaşılıyor fazla söze gerek yok ;)
Soran+1 yıl@imkânsızzz93 ister veya istemez bu seni bağlamaz. kürtler seni skmişler belli ki buraya gelip böyle yorum yapıyorsun. gören de dünyanın en yakışlıklı kişilerini kürt sanıcak :) ama bir gerçek var ki fransız ingiliz ve ermenilerle beraber en kötü halktır kürtler.
+1 yılyapanlar kendini belli ediyor okadar uzme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızları cahil çoğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılonların kafasının olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılmk türk kürt ne yaa aynı memlektin insanısınız
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 tarafı denizle 4 tarafı hainlerle kurulu bu vatan sen de haklısın
Sitedemi gördün
01 Yorumla
Soran+1 yılyoutube de istersen atayım sana :)
+1 yılKatiliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Öylemiymiş😐
012 Yorumla
Soran+1 yılkürtlerin vatansever göründüğüne çok aldandı hala aldanıyor bu millet. onlar kaçakçılık yapar. asker öldürür polise taş atar. her türlü devlet imkanına sahiptir ama. mağdur edebiyatından çok kazanırlar.
suriyeliler ise savaştan kaçmışlar. sevişmeye gelmişler. türk kızları açık oluyor. bu yüzden de türk kızları cazip geliyor hem de evlenip türk vatandaşlığı almak istiyorlar. bizimkilerde salak işte. savaştan kaçmış sanki evlenmeye ya da sevişmeye gelmiş. öyleyse kendi vatanlarına dönsünler savaşsınlar.- +1 yıl
Ulan kahoe dolu ozaman bak bakalim askere gidenlerin sayisina kactane turk erkegi askere gitmemek icin universite okuyor senin zihniyetine sokaym ben bana ozelden yaz
Soran+1 yıltürk kızı değilsiniz siz de artık kürtsünüz. nerde bu vatanı seven birileri var kaçarsınız. neyse görüceksiniz zaten neyin ne olduğunu. ama lütfen türk erkeğiyle evlenmeyin. yazık adama.
- +1 yıl
Bunami saygili olcam ben
Soran+1 yılşu bahtiyaraydını alın şurdan ya. canım he hepsi kürt asekere gidenlerin.
- +1 yıl
Sende adamm diye geziniyosun ya neyse anca klavye erkegisin karsimzda abi kesliyosun
- +1 yıl
@Zuzumaya sana demiyorum prenses arada kaynadin ozur dilerim
Soran+1 yılgelecek gösterecek tek diyeceğim bu şuanda anlamıyorsun ama gelecekte sığ düşünceli diyecek misin umarım anlarsınız bir gün vatan haini olanları görürsünüz. bizzat gör ki bir daha kürtle konuşmaya bile çekin
şimdi defol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler