Sevgilime zarar verdiğini beni hiçbir zaman affetmeyeceğini düşünüyorum o yüzden de rahatsız etmek istemiyorum sizce?

Arkadaşlar geçen gün sevgilimle kavga ettik ve ben çok sinirlenip ağzıma geleni sayıyorum saydım da sevgilimin babası çok önceden vefat etmiş kıza sinirle arkadaşım dedim orbu dedim şimdi de beni affetmeyi düşündüğünü biliyorum ama ben kendimi ona layık görmüyorum onada aynen Beni anlamıyorsun ben durmak istemiyorum değil ama ben seni hak etmiyorum ben sana zarar verdim kırdım üzdüm sen ne kadar affettim desende demesen de beni hiçbir zaman affetmeyeceğini biliyorum benden nefret ettiğini biliyorum onun için de rahatsızlık vermek istemedim. dedim oda teşekkür ederim dedi bilmiyorum gerçekten de ne yapmalıyım fikirleriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten insan gibi düzgün fikirlerinizi bekliyorum özellikle bayanların fikirleri önemlidir.
Güncellemeler
+1 yıl
Var ya çıplak kız resmi bacak resmi koysam konuda yorum patlaması olurdu adam gibi paylaşım yapıyorum görüş yok
Sevgilime zarar verdiğini beni hiçbir zaman affetmeyeceğini düşünüyorum o yüzden de rahatsız etmek istemiyorum sizce?