Benim bile su sozlerinden canim sıkıldı sonra konusalim canim desin bari? Ama soyle de olabilir benim sevgilimdr boyleydi en sonunda benim bir sozume kirildigini ondan bana karsi tavir aldigini anladim sendede olabilir mi? Ortak arkadasindan yardim al en azindan ya da ara konus cekiniyo olabilir alistir
Sevmiyor zaten , öylesine konuşuyor benimle. Beni aramış bir kere , dedim beni aramissin diye evet dedi. Bisey mi oldu yoksa öylesine mi aradin dedim öylesine dedi. Tekrar arayayim felan demedi..
üzgünüm ama büyük ihtimal sevmiyor seni , senle laf olsun sevgilim olsun diye senle çıkıyo olabilir ya da eski sevgilisini kıskandırmak vb. için falan olma ihtimali yüksek ama tabi önyargılı olmak istemem tanıyorum sonuçta ikinizi
Morali bozuk olduğu zamanlarda moralini duzeltmeye çalışıyorum. Mesela İstanbul'da okuyor patlamalar felan oluyor ya endiseleniyordum onun için aşkım dikkat et dedim dikkat ediyorum zaten diyo , ondan sonra kalabaliklarda gezme felan diyorum. zaten gezmiyorum diyo. ne bileyim , hani deseki aşkım endiselenme felan diye , moralini duzeltmeye ve onun yaninda olmaya cabaladikca o da beni tersliyo garip yani
En İyi Cevaplar