Sevgilim ve onun arkadaş ortamı cidden yardım lazım?

Bakın şimdi ben sessiz birisiyim birazda utangaçım öyle kızlı erkekli vur patlasın çal oynasın türü ortamlara hiç girmedim tipimde kötü özgüvenim düşük bu yüzden kız arkadaşımın arkadaş ortamı ise benimle tamamen ters sürekli gezerler sahile sinemaya bara oraya buraya giderler anlayacağınız 5dk boş durmazlar erkekler manken gibi abartmıyorum manken gibi sevgilimde dahil kızlarda güzel ama aralarındaki tek tipsiz benim mesela otururlar masada sohbet ederler ağızları nasıl yapıyor görmeniz lazım ben silik bir tip olarak kalıyorum sevgilime söyledim böyle ortamlarda durmak istemediğimi ben sevgilim ile baş başa kalmak istiyorum arkadaş ortamını istemiyoum ama arkadaş ortamında eski arkadaşları var ben 1 senelil sevgilisiyim onlar 4-5 senelik arkadaşları haliyle bir yere gidecekleri zaman kız arkadaşımıda çağırıyorlar açıkçası erkekler tamda p.. modelden kusura bakmayın ama tamda öyleler yani bu yüzden onu yalnız bırakmak istemiyorum ama o ortamda durmakta istemiyorum sevgilim bir kaç kez çağırdıklarında gitmedi ama artık onlarada ayıp oluyor diye gitti nolacak şimdi?
Sevgilim ve onun arkadaş ortamı cidden yardım lazım?