sevgilimi kimseyle paylasamiyorum, kadin erkek fark etmez, benim oldugum cevrede benimle ilgilenmezse ve baskasiyla daha cok konusursa hemen bozuluyorum, kendimi kontroll edemiyorum ve susuyorum yüzümü asiyorum? kiskanclik mi bu? neden bilmiyorum, sizce?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılBu tutum sizi mutsuz eder ve ilişkinizi de bir zaman sonra yorar ve sorunlara neden olur.
Bu psikolojik bir sorundur. Ancak bunu hastalık boyutunda görmemelisiniz.
Aşırı bencillik ve aşırı " sahip olmak " duygularının bileşiminde meydana gelen kıskançlık boyutudur.
Bunu kendiniz törpüleyip kendinizi yönlendirebilirsiniz. Zira insanlar duygularını mantıkları ile ne kadar iyi kontrol altında tutabilirler ise bir o kadar mutlu olurlar ve sevdiklerini mutlu ederler.
Yarın çok küçük şeyler için aranızda tartışmalar yaşar ve bir birinizden bıkma noktasına bile gelebilirsiniz. Allah korusun...04 Yorumla- +1 yıl
ztn cok tartisiyoruz o diyor senin huysuzluklarin kiskancliklarin, ama gün oluyor ailesine gittigmizde sir yigeniyle ilgileniyor saatlerce, ben ikinci plana geciyorum. hep baskalarini mutlu etme cabasinda bir ortamda, bende bozulunca sen assozialsin diyor, en iyisi benim evden cikmami bile istemiyorsun diyor, beni paylasamiyorsun, elinden gelse bir kutuya kitliyceksin kimseyle konusmami istemiyceksin. ablamla bile fazla konustugunda rahatsiz oluyorum, ablama güvenmedigimden degil cok güvenirim ama bazen diyorum daha az konusmali bir erkek bir bayanla, nebilim, kocasi da var bir kelime kocasiyla konusuyorsa 3 kelime esiyle konusuyor insanlarin
- +1 yıl
Sorun sizde..
Bu ruh halinden kurtulmalısınız.
Sizin ikinci plana geçiyorum dediğiniz bir kompleks halidir. Bundan kurtulmalısınız.
Psikolojik destek alabilirsiniz.. - +1 yıl
Siz bir psikolog dan yardım alabilirsiniz..
En İyi Cevaplar
Güzel yapıyorsunuz ama ona yaptığın ambargo için kendin içinde uygulaman laixm bir erkek. arkadaş bile selam verirse başıni çevir git
011 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istediklerim mesaja sığmıyor anlatamıyorum buradan. Karşılıklı oturup konuşmanız lazım. Hep sen hatalisin yok ben burada şurada hata yaptım senin şu hataların var benim görmediğim başka hatalarım varsa söyle düzeltelim yani herşey konuşarak olur. Karşılıklı oturup yüz yüze konuşarak hal olur
+1 yılçok fazla sevmenden aşırı bağlanmışsın sen bu kadar bağlanma derim allah etmesin ayrılsanız felan kendini çok zor toparlarsın. ayrıca bu duygukarı karşı tarafa çok belli etme hem bir tarafını kaldırmış olursun hemde sıkmış olursun çünkü onlar anlamazlar gerçekten sevdiğin için öyle davrandığını çocukca bulurlar.
01 Yorumla
Özgüven problemin var bence yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum kendisine güvenen insan her önüne gelen kızda ondan bundan kıskanmaz
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılKüIIî sevdâ dururken, cüz’î sevdâyı neyIeyim. Aç gözIüIüğümü bağışIa RABBİM, ben Sevdana TâIibim!
112 Yorumla- +1 yıl
SeviIecek biri oImadığı zamanI. arda biIe seni sevmeIi. SarıIacak biri oImadığı zamanIarda biIe sana sarıImaIı. DAYANILMAZ OLDUĞUN ZAMANLARDA BİLE SANA DAYANMALI.
- +1 yıl
Daha ne kadar ihtiyaçIar içinde çırpınan canı düşüneceksin? Ne vakte kadar sıkıntıIarIa, kavgaIarIa doIu dünya için tasaIanıp duracaksın? Dünyanın senden aIabiIeceği ancak bu bedendir; sen böcekIere yem oIacak bu et yığınını bir çöpIük say da, bu kadar düşünceIere daIma.
- +1 yıl
Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir!
- +1 yıl
Bil ki. Domuzların önüne elmaslar serilmez, mücevherden ancak sarraflar anlar başkası bilmez, ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da, sana bakan kör ise kendini camdan sanma.
- +1 yıl
Kalp bir bahçe gibidir. Onda mutlaka birşeyler bitecektir. O halde güzel şeyler ekin ki güzel şeyler bitsin!
- +1 yıl
O beden testisi ab-ı hayatla dopdolu, bu beden testisi ise ölüm zehiri ile. İçindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yolu yitirdin.
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Sonun Bülent Kayabaş gibi olacak diye korkuyorum. Sen çıldırmış olmalısın.
Haşırt.01 Yorumla
+1 yılYapı meselesi bazılarına çok rahat olur önemli olan sevgilinin böyle kabullenmesi
08 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum seni kaybetmek istemiyorsa o da bir zahmet bu duruma alışır kötü bir durum olarak görmüyorum bunu
- +1 yıl
Asosyal mi hiç mi arkadaşlarınla felan dışarı çıkıp görüşmüyorsun diyemi söyledi
- +1 yıl
Olabilir insanın ruh hali konuşmak istemeye bilirsin ya da ne konuşcam da diyebilirsin sırf bu yüzden sürekli kavgalarınız oluyormu ve ne sıklıkla
- +1 yıl
Yani sizin sevgi iyi hoş ama biraz güven ona sürekli ilgi beklediğin belli ama azıcık onuda düşün sen kendi ailenin yanında nasılsın hiç karşılaştırdın mı bu durum u
Senin kadar güzel bir kızın böyle yapması çok doğal keşke benim de böyle sevgilim olsa da herkesten kiskansa
05 Yorumla
+1 yılKadinlardan olmasi normalde, hemcinslerinden kiskanman yersiz olmus
00 YorumlaKiskancilk demeye parmaklarim varmiyor :D ne desem bilemedim ama terkeder seni yakinda
06 YorumlaSenden ayrılır benden demesi nefes aldır adama :) ya da ayrıl ya piyasadaki daralmaya iyi gelirsin :))
00 YorumlaÇok normal... Bende de var aynı senden.. :)
06 Yorumla
+1 yılevet ilgi manyağısın.
036 Yorumla- +1 yıl
karakter meselesi ama kadınların çoğu senin gibi zaten.
- +1 yıl
can çıkar huy çıkmaz demişler ama ilişkiniz eskidiği için bundan sonra ilgi beklentin pek karşılanmaz bence.
- +1 yıl
bak aylin beklentilerin farklı olduğu ilişkiler insanları üzer anlaşılan senin amacın evlilik ama onunkinin de evlilik olduğunu pek sanmıyorum.
- +1 yıl
evet olabilir 30 lu yaşlarda artık kadın olsun erkek olsun olay bir zorunluluk aileni mutlu etme bir prpsedürü gerçekleştirme durumuna dönüşüyor. eğer beklentilerin bu yöndeyse bu evlilik senin açından hayırlı olmaz.
- +1 yıl
emin değilim sadece senin anlattıklarını yorumluyorum ama zaten seninkisi de aşırı ve gereksiz bir istek evlilik böyle bir şey değil sen lise aşkları gibi bir aşk evliliği istiyorsun ama yok öyle bir 30 lu yaş evliliği.
- +1 yıl
olabilir de sen hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorsun öyle bir hayat yok ki seni sevene git o zaman. ama onu da sen sevmeyeceksin yüksek ihtimalle ve onun sana olan sevgisine değer vermeyeceksin hem seveyim hem sevileyim istiyorsun ama ikisini bir arada aynı kişide bulmak çok zor bir ihtimal.
- +1 yıl
sizin ilişkinizse soru onu bilemem ama diğer anlamda yok demedim vardır tabiki. ama aşkın da bir ömrü var.
- +1 yıl
bilemem orasını kelebeklerin ömürleri değişkendir cinsine göre değişir.
- +1 yıl
insanoğlunun haytta öğrenecekleri asla bitmez :)
- +1 yıl
senden de aylin. ama sonuca gelirsek bu kadar takıntılı olmak hem seni hem de erkeğini üzer sıkar boğar ileride büyük sorunlar yaşatır bence biraz daha beklentilerini düşür evlilikten.
- +1 yıl
bu huyunla evliliğin yürümez senin olaylı bir şekilde boşanırsın.
- +1 yıl
bilemem aylin belki de ayrılmaz bir şekilde oturur evlilik bu işlere belli olmaz kimse de kesin konuşamaz.
- +1 yıl
aynen aylin nerede yaşıyorsun sen ?
- +1 yıl
sanırım orada pek fazla seçenek yok evlili, k yapacak erkek konusunda.
- +1 yıl
o zaman yapacak bir şey yok senin kararın senin hayatın.
- +1 yıl
bence sen hakkın olandan fazlasını istiyorsun hem sevdiğin adamı bulmuşsun hem evliliğe ikna etmişsin hem de sana kul köle olmasını istiyorsun yok öyle bir erkek yok öyle bir dünya.
- +1 yıl
zaten sevgilinin sana kötü davransığını sanmıyorum seninkisi bunun ötesinde bence.
- +1 yıl
sevgilin sana kötü mü davranıyor? bence davranmıyor sen sadece tüm ilgisinin sana yönelmesini istiyorsun.
+1 yılANORMAL rahat bitak biraz yapma sıkma fazla
00 YorumlaBen ce en iyisi seven kiskanir
04 YorumlaEvlerden ırak.
017 Yorumla- +1 yıl
evet hayatimin merkezi ne onu koydum, hep onun istekleri onu mutlu etmek isitiyorum, sirf benimle ilgilensin mutulu olsun istiyorum. kardeslerimde var, onlari okadar sevmeme ragmen önceligim hep sevgilim oldu, ama o sanki benim gibi degil. onun ailesi ve ben ayni seviyedeyiz belkide ailesi benden daha bile önemli olabilir
- +1 yıl
ama ailesinin yaninda bana diyor, yengesi sordugunda sence sakali dursun mu kesin mi dediginde hemen o atliyor sohbete ve cvp su : ben istersem birakirim sonucta benim mutlu olmam önemli bana kimse bu konuda karisamaz diyor. bence cok bos bir cvp kimse karisamazsa niye sevgilin veya ciddi düsündügün biri var
- +1 yıl
ondan önceki tanismalarimda kiskanc degildim pek.
sadece ilk sevgilimde kiskanctim, bir kac kisiden rahatsiz oluyordum, onlari benden cok sever diye sevebilir diye cok mühdale ediyordum, onlarla kontaktimizi kesene kadar, sonra rahatladim. ama onlar is arkadasiydi, simdiki iliskimdeki sorun ailesi ve üstelik herseyi kontroll etmek isitiyorum. bayanlarla konusan bir sevgilim var genelde erkek bayan fark etmiyor ama ilk sevgilim daha agirdi sanki. bende cok mesafeli bir insanim erkeklere karsi, cok konusmam az ve öz sevmem cok yakin sohbetleri erkeklerle. o diyor assozialsin. - +1 yıl
Benim görüşüm burada hatanın büyüğü sende. Karşındaki insanı bu derece sıkmamalısın. Onu kontrol altına almaya çalıştıkta ters tepki alırsın. Bende ailemi kardeşlerimi çok severim çıktığım kişi bunu sorgulamamalı. Cünkü bu yaşıma kadar 10 dan fazla kişi ile çıktım her geleni ailemden üstün tutmam saçma olurdu. Ayrıca bir insnaın kimle konuştuğu değil nasıl konuştuğu önemlidir. Cevresinde kızlar olabilir bu gayet normal önemli olan onun yaklaşım tarzıdır..
- +1 yıl
Başka söylemene gereken şeyi sonda söylüyorsun. Erkek arkadaşının tavır ve tutumları da rahatsız ediciymiş. Bu durumda dengeyi sağlaman biraz daha zorlaşıyor. Ama yinede söylüyorum çevresindeki kızlardan kıskanabilirsin ama aileden bu derece kıskanman doğru değil. Yakışık almaz sen kötü olursun. Bu arada profilinde yurtdışı yazıyor nerde yaşıyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özgüvensizlik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılanormal
01 Yorumla Hastasin
00 Yorumla
+1 yılKiskanclik tabi
04 Yorumla- +1 yıl
Edemezsin bence sadece belli edemezsin. Burcun koç mu bende oleyim
- +1 yıl
Amaaan brnce en iyisi :D
Devamını Gör(2)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi kimseyle Paylasamiyorum, erkek/kadin fark etmiyor, hemen kendimi ikinci Plana atilmis hissediyorum, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler