Trabzon'lu kızlar nasıldır?

Herkese merhaba. Bizim sınıfta beni etkileyen bir kız var. Gördüğüm ilk günden beri kız hoşuma gidiyor. Ölüyom geberiyom havasında değilim, sadece kızı beğeniyorum yani. Sevgilim olmasını ister miyim? Olabilir yani, daha iyisi yok gibi çevremde. Herneyse arkadaşlar bu kız Trabzon'lu. Oflu değil, akçaabatlı. Kız çok tuhaf ama bildiğiniz gibi değil. Bazen konuşurken gülümsüyor sürekli, saçını işaret parmağıma doluyor falan gayet hoş. Bazen de buz gibi ve ifadesiz mikiksiz bir suratla sadece evet hayır diyerek anket cevaplar gibi konuşuyor. Kız benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu anlayamadım. Sınıfta benden başka konuştuğu kimse yok. Fakat kız herşeyi benden bekliyor, ben yanına gitmezsem o hiç gelmiyor. Ben de her zaman gitmem yanına, ayda yılda bir. Sonra akşam mesaj atıyor "Sınıfta beni gördüm ve yanıma gelmedin. İyi." diyor. Halbuki kızı görmedim ben. Ayrıca mal şey sen beni görmüşsün sen neden yanıma gelmiyorsun? Başka kızlardan konuşunca yüzü düşüyor. Veya telefonda konuşurken ona bir kızdan bahsediyorum, bir anda "Benim yemek yapmam lazım, sonra görüşürüz." diyerek küt diye yüzüme kapatıyor. Sonra selam vermiyor bir süre, gülmüyor hiç. Bu kız tam yobaz ya bildiğiniz gibi değil. Bazen kızıyor bana tersliyor. Mesaj atıyorum nasılsın diye, "iyiyim" yazıyor sadece. "Napıyorsun?" diyorum, "hiç." diyor birtek. "Pek konuşasın yok galiba." diyorum. Bu sefer de "Yok canım ne alakası var kitap okuyordum ondan yani hadi konuşalım." diyor. Ulan salak madem konuşacaksın başta neden "iyiyim" diyip kestirip atıyorsun?

Arkadaşlar bana Trabzon'lu kızları anlatın, nedir bunlar, nasıldırlar?

Bu kız beni ne olarak görüyor? Bu kızın derdi ney? Benden hoşlandı mı hoşlanmadı mı? İlgi mi istiyor, rahatsız etmememi mi istiyor? Siz ne anladınız bana da bir anlatıverin. 50 küsür sevgilim oldu, sadece bu kızı çözemedim. :(
Trabzon'lu kızlar nasıldır?