Zengin Kız & Fakir Erkek mi? Zengin Erkek & Fakir Kız mı? Hangi çiftin ilişkisi daha zordur? Hangisi daha zor ilerler?
" Davul bile dengi dengine olmalı... " görüşünü savunan biri olarak, iki tarafın kültür seviyeleri ve maddiyatları denk olmalı. İkisinden birinde denge yoksa o ilişki yürümüyor. . Hep aksıyor. . İyi eğlenceler
Zengin Kız ve Fakir Erkek ilişkisi zordur.
Zengin Erkek ve Fakir Kız ilişkisi zordur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zengin Kız&Fakir Erkek mi? // Zengin Erkek&Fakir Kız mı?
Zengin fakir okumuş okumamış farketmez de kafa uyumu ve ikili diyalogların iyi olması önemli ne zenginler var parayla kalbi atıyor sanan ne okumuşlar var iki kelimeyi birleştirip söyleyemeyen. Önemli olan insani değerlerin yüksek olması ve birlikte ilerleyebileceğine inanmak bence 😊
Kadınlarda kölelik içgüdüsü olduğundan, kati suretle kendinden aşağı statüde bir adamı çocuğunun baba adayı olarak görmezler. Kendinden kısa boyu olan, kendinden fakir bir statüde olan bir adamla, zengin bir kadının aşkı milyarda birdir.
Bu devirde zengin olmanin 3 yolu var -Kader -Peder -Kayınpeder :) ;) davul bile dengi dengine derler ya her iki tarafında maddi durumu eşit olması gerekiyor.
pek çok evlilik gördüm zengin kız ile orta kesim (fakir diyemiyorum pek görmedim) genelde evlenebiliyor altı pek yok o dizideki herifte o kadar fakir değildi bence asgari ücrete çalışan biri olsa ne güzel olurdu :) ay başı-sonu gelince
En İyi Cevaplar