Kiz arkadasim sarilmama bile izin vermiyor neden?

kız arkadaşımla 9 aydır çıkıyoruz sözlendik onu çok seviyorum başlarda bana yakın davranırdı öpmeme sarılmama izin verirdi artık elini bile zor tutuyorum başlarda gerçi huyunun böyle olduğunu söylemişti yakın durmayı sevmediğini falan ama benim içinn yakın dururdu sarılırdık çok belliydi onunda hoşuna gidiyodu hep yüzü gülüyodu onun hakkında hiç kötü bişey düşünmedim ben sadece onun kokusunu cennetin kokusu olarak görüyorum ama artık beni hiç dinlemiyo hep bahane buluyo şimdi sadece elini tutmama izin veriyo sarılmıcakmışım öpmicekmişim insanlar gördüğü için rahatsız oluyomuş başlarda da söyledi bunu bana ama yinede sarılırdı şimdi ne olduda iyice bunu kafaya takmaya başladı yanlış anlamayın bu kız hep böyleydi ama katlanıyodu şimdi ise okulda dolaşmayı bile zar zor ikna ediyorum seni seviyorum diyo endişeleniyo evlilik hayalleri kuruyo ama ne biliyim ben onunla vakit geçirmek için kendimden ödün verirken o canım istemiyo diebiliyo sizce bir sorunumu var ben cinsel tiksinti bozukluğunun olabileceğeni düşünüyorum hani ondada sarılmak bile istemezler ya ben ona kötü gözle bakmıyorum başka kızlar benim için öldü bakmıyorum bile ama onun böyle davranması çok ağırıma gidiyo onu bırakamıyorumda ne yapmalıyım yardımcı olun
Kiz arkadasim sarilmama bile izin vermiyor neden?