Çok ama çok çok üzüntü çektiği halde herşeye rağmen hala delilercesine sevmeye devam edenlerin sorusudur bu. Acaba neden mutlu edenler, üzmeyenler değil de hep üzenler tercih edlir ki bu dünyada? O güzel gözlerimizi yaşlar içinde bırakmak mıdır ki en büyük yetenekleri? Yoksa insan ağlamaya mı daha çok sever aslında gülüyor gibi görünsede...
Mutlu olmayı çok sever gibi dursa da insan, birisi için ne kadar çok acı çekerse, onun sayesinde arkasından ne kadar çok gözyaşı dökerse bir o kadar da çok seviyor sanırım. Gariptir ama yoksa bir haz mı duyar mutsuz olmaktan, nedensizce göz yaşı dökmekten, en önemlisi de mutlu olamamaktan?
Hiç mi yoktur çaresizlerin dermanı, hiç mi ufacık da olsa bir umut beslenemez küçücük bir hayatta? Bu kadar mı imkansızdır, bu kadar mı uzaktır, bu kadar mı çıkmaz sokaktır her şey? Çok anlamsızdır, çok saçmadır, çok acınası bir durumdur evet ama kendisni üzeni ve hala da üzmeye devam edecek olanı... Evet evet, işte o insanı sever hep, vazgeçmez ondan. Vazgeçemez belki de...
Söyliyeyim, çünkü bazı insanlar gerçekten bazen insanlar. Yakınındakine nankör, uzağındakine ise deli olur insan. Üzen insan ulaşılamaz bir imaj çizer kendine. Ulaşılmaz olan ise her zaman daha çekici bir güç olarak gelir insana öyle değil mi?
Acı çekmeyi sevmeye başlar yavaş yavaş, arsızlaşır insan. Tıpkı ot gibi bağımlılık yapar insanda. Ya da belki de kafaya takar, daha fazla azimlenir ve hırs yapar. Elde etme hırsı. Sırf bunun için tüm benliğini yok eder insan yavaş yavaş...
Üzülmeye doyamaz hale gelir artık insan. Bu neyin kafası ki? Her neyse. Ne demişler, "Seveni s#kerler, s#keni seveler..."
Insan hayatinda tek 1 kez asik olurmus, iste asik olunca gozunde hersey yalan oluyor, herseyi goze alacak hale geliyorsun, oyle zor ki karsindaki insan seni istemeyip ve sen asik olup o seni yeterince sevmiyo ya.. Cok kotu bir duygu, dedigin gibi insan bir sure sonra acilara, aci cekmeye alisiyor..
Sen üzulmiceksin, tabi simdi uzulmemek elde degil ama, emin ol Birgun cok mutlu olacaksin buraya yaziyorum bak, hak yerini bulacaktir, karsina oyle bir insan cikacak ki sana herseyi unutturacak, Allah bilir, kim bilir ki? Goreceksin, ve o kiside cok pisman olacak seni gormezden geldigi icin, emin ol, o yuzden zarar vermeyip isyan etmeyip yoluna bakacaksin Allah buyuktur, Yeterki inan ve guven
Böyle bir insan hiç olmadım bundan sona da olmam da. Bazen insan bencil olmalı, umursamaz olmalı. Zaten böyle kendisini üzeni seven insanlara sitemimdi bu yazı. Yine de teşekkür ederim düşüncelerin için. Umuyorum ki senin de karşına gerçekten seni hak edecek bir insan çıkar güzel insan. :)
Haklisin, insan bazen herseyi gormezden gelmeli, Daha cok mutlu oluyor insan, Onemli degil gercekten, insanlari dinleyip dusuncelerimi vermek bana iyi geliyor inan, insallah amin, Allah razi olsun 🙏🏼😊
Hırs yapıyorsunuz, emeklerinizin karşılığını alamadığınıza inanıyorsunuz, hiçbir mani olmamasına rağmen sevdiğiniz halde kavuşamamamış olmayı kendinize yediremiyorsunuz hepsi bu...
Çünkü sevdiğimiz için basit oluyoruz aşkta kötü olucaksin ki kazanicaksin zor en zoru hep ters anca öyle olanlarin ilişkisi devam eder bizde boyleyiz mutsuz karşıdaki ne derse o olsun diyenler.
En İyi Cevaplar