Kızların ilgi odağı olmak?

kendini geliştiren yetiştiren donanımlı biri olmama rağmen hiçbir kız bana gelmiyor , senelerdir ben kızlara gidiyorum bu arada yaşım 21 üniversite okuyorum kız arkadaşım oldumu oldu çok oldu ama bir şekilde hep ben gittim ben ilk bişeyler gösterdim en son 6 ay çıktım çok sevdim ama kız ayrıldı benden çok sıktığım için kuralcı bir yapım var biraz , mesele benim için ciinsellik değil sevmek , sevilmek , ilgi , aşk için gidiyorum kızlara ama bitince hemen unutabilenler onlar yokmuş gibi davranabilenler yine onlar , işin özeti ve asıl sormak istediğim şey şu : Benim artık kızlardan sevgi dilenmek zoruma gidiyo (ve tabikii de evlilik korkusu da var evleniceğim kızı bulamama korkusuda var bu yüzden de bişeyler oluyo ayrıca ) ve zoruma gittiği için de kızların bana yaklaşmasını istiyorum bu nasıl mümkün olur? (3 4 senedir vucut geliştirme yapıp çok düzgün ve her görenin nasıl yaptın diye sorduğu bir fizikte olmama rağmen iş bana kızların yaklaşmasına gelince olmuyo bana çok egoist havalı duruyosun diyenler oldu birkaç tane kız ama tanıyınca iyisin dediler.)
Kızların ilgi odağı olmak?