+1 yılhaksız değilsin.iş güç eyvallah ama insan değerli olduğunu hissetmek ister karşı tarafa hissettirmen gerek.anlatmana göre pek olmuyo bu.onunla bu konuyu açık açık konuşmakla işe başlayabilirsin mesela
019 Yorumla- +1 yıl
ya odun gibi.. dogum gunumu unutmustu mesela bana bir cicek bile vermedin dedim. bunun uzerine 10 defa bulustuk halen bisey yok. boyle seylerden anlamiyo. akli sadece ise guce calisiyor, bana calismiyor. guygusal degil. mesela ona uzun bi mesaj atmistim tlf kapamadan once, ben mutlu degilim seni cok ozluyorum ama senin bi caban yok filan diye beni sevmiyormusun dedim, oda sadece: askim anla beni cok yogunum halen calisiyorum dedi. bende kapattim. halen ozur bile dilemedi. uzgun gibi degil
- +1 yıl
zor çok zor durumdasın.çok uzun sürmez patlarsın sen o zaman anlar ancak
- +1 yıl
beni aradiginda acacam telefonumu ve patliyacagim. neden acmadin telefonlarimi derse "niye? birseyimi degistirecekti" diyecegim. ve herseyi soyliyecegim. artik ne olur bilmiyorum. ayrilmayi goze aldim, ama ben demiyecegim. o derse tamam sende bunu istiyordun deyip bitirecem. bakalim hayirlisi
- +1 yıl
kafanda bu kadar kurma bence.kendiliğinden olsun ne olacaksa.ayrılmaya yada belli bir davranış biçimi geliştirmeye fazla endeksleme kendini.bırak kendiliğinden ne olursa ossun
- +1 yıl
halen onun telefonlarini acmasam, mesajlarina cevap vermesem dahami iyi olur yoksa bu sekil uzatmayimmi. sonucta 3 gunde cok. cok ozledim:( ama o benim gibi degil sanirim
- +1 yıl
beklemeye devam et.senden uzak olmak ona koymayacaksa eğer arasan da boş zaten.bırak uzak dur biraz daha
- +1 yıl
tamam haklisin. ama o beni aradiginda aciyimmi?
- +1 yıl
açmamazlık yapma aç tabi ama öyle hemen gemileri suya indirme.sorarsa anlat neden soğuk davrandığını baktın fazla umursamıyo gene normal bi arkadaşınmış gibi telefon görüşmesi yap normal hayatına odaklanmaya çalış okuluna işine ailene arkadaşlarına vs. yönel biraz
- +1 yıl
tamam anladim. yardimin icin sagol:)
Halbuki "Su aralar yogunum, hepte yogundum biliyorum, ama duzelecek, ikimiz icin cabaliyorum, lutfen anla seni cok seviyorum, dese hersey duzelecek!" :( bunu diyecek, dusunecek kapasite yok!
Böyle diyebilirsin, ona ornek versemmi acaba. hicbirsey bilmiyo tam ot - +1 yıl
bugüne kadar dedin de bişey değişti mi ? boşver o sorarsa dök içindekileri ama sormazsa anlatma ! boşveeer senin kıymetini senin sözlerinle anlayacaksa hiç anlamasın.Kendi kendine anlayamıyosa kendi bilir sen çok kafanı yorma
- +1 yıl
aynen. cok sagol gercekten. once hep soyledim, ve hayir bisey degismedi. hep boyle devam etti.
- +1 yıl
umarım seni mutlu eder yaşanacak olanlar.kolay gelsin :)
- +1 yıl
bakalim.. her sorunumuz bundan kaynaklaniyordu. halbuki hersey onun elinde. anlamiyorum onu. ama birsey biliyorum cok mutsuzum. bunu onada dedim bisey demedi ya. insan biraz onemser, verya uzulur. neyse senide yordum:)
- +1 yıl
taş attım da kolum mu yoruldu :)
- +1 yıl
cok iyisin :) onu dusunmemeye calisacagim. o beni bak hic aramadi, enson gizli bir numara aradi sabah, ve mesaj atti neden cevap vermiyosun diye. hepsi bu. simdi ses soluk yok:(
- +1 yıl
sen beklemeye devam et boşver biraz daha bekle sonra kendin için en doğru kararı verirsin zaten sakın birilerine muhtaç olduğunu düşünme.NE İSTİYORSAN ONU YAP SEN NE İSTİYORSAN SADECE SEN !
- +1 yıl
haklisin. o nasil umuramiyo. kendini dusunuyor. parasini okulunu dusunuyor. aslinda benim onu hic takmamam lazim, gel bunu benim kalbime beynime anlat. duzelirim insallah.
- +1 yıl
zamanla anlarsın biraz kendini düşünmeyi öğrenmen lazım.Sabret biraz inş karşılığını alırsın
- +1 yıl
insallah :) vakit ayirdigin icin tsk.
En İyi Cevaplar
aynı dert bendede var. Sonuç ne oldu düzelme var mı
00 Yorumla
aynısı benim başımda var..yok toplantı yok yoğunluk...ne zaman bitecek bilemiyorum yani.saldım çayıra mevlam kayıra ilgilenmiyorum.
111 Yorumla- +1 yıl
ama yinede seninki arada surpriz yapiyordur, tatli mesajlar yazioyrdur, ilgileniyodur arada, duygusunu ifade edebiliyodur, nasil mutlu olursun biliyodur.. bunlar benimkinde yok :( butun gun hic aramadi beni bugun. ulan sesimi 3 gundur duymuyon. yaza yaza tek bir mesaj yazmis, "neden cevap vermiyon" diye.
- +1 yıl
hmm benimki gibi.. ama zor olmuyomu canim ya. ben artik cekemiyorum gercekten. cok sevdigim icin deger verdigim icin kabullendim. ilgisizligini umursamadim. ama biyere kadar. hep ayni bahane Calisiyor! ulan senden kotu bisey istemiyom alttarafi isinin yanisure benle az ilgilen diyom. mal anlamiyo beyinsiz. beni kayp edecek. gerci bisey ifade edermi ona bilmiyorum
- +1 yıl
aynen! molasi var . wc gidip sicmasini biliyo. bizi mal saniyolar. kandiriyolar iste. ben tavir koymazsam olmayacak boyle. ne yapmayi dusunuyosun? ne kadardir berabersiniz?
- +1 yıl
evet acma, sende tavrini koy. biz 8aydir birlikteyiz.. ben tekrar kapattim telefonumu,... boyle kapali dursun bir sure. akillanmamis. gonlumu almak icin biseyde yazmamis. kim bilir hangi diskoda simdi
- +1 yıl
ya kafadan attim gidermi bilmiyorum. şu anki durumunu bir bilsem. uzgunmu, morali tavanmi.. hayvan:( cok sevdim onu kiymet bilmedi, ne olacaksa hep onun yuzunden olacak. insan bi arar mesaj atar simdi. degerim bu kadarmis. veya inatlasti . gururlu biri hani kac gundur tlf acmadimya sinir olmusta olabilir
- +1 yıl
evet aynen! benimkine de hep soylerim sorumsuz oldugunu, duzeltecegim der inanirim yumusarim, zaman gecer ayni sorumsuzluk yine! tavrini koy derim. walla bak. 3 gun oldu. ilk gunum zor gecti simdi super ..
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bence abartıyorsun lütfen biraz derin düşün
16 Yorumla- +1 yıl
ya canim 8aydir hep ayni mesele. ben hep ona, neden boylesin, neden soguksun (duygularini ifade edemiyo, romantik degil, odun gibi) neden ilgilenmiyosun diye sorudugumda hep, askim calisiyorum, yogun bir insanim anla beni diyordu. hep alttan aldim, anlayisli bi sevgili olmak istedim, oda benden cok memnundu, bu son zamanlarda isyeri cok yogunlasti, geceye kadar calisiyo artik, benimde sabrim var, bari mola verdiginde (aklimdasin sevgilim) yazsin, ki bu bile beni mutlu eder.
- +1 yıl
iste bu yuzden pes etmeye hazirim :( cunku omur boyu, evlilik soz konusu... tabi emin olamiyorum yinede, hepmi boyle diye.sonucta birbirimizi gormuyoruz. gunluk nasil biri bilmiyorum. benim algiladigim kadar boyle. yani her sevgili sevdigi kiz icin caba gosterir, okuluna gelir, sevdigini belli eder,ufak seyler iliskiye canlilik katar. bunlari bilmiyo yapmiyo.off canim ya :( gozlerim sisti inan. ama o bilmiyo. ne kadar cok sevdigimi bilmiyo.deger vermiyo. bensiz durabiliyo bak :(
- +1 yıl
tatlım ben sevgilimle aynı işyerindeydim bak buna rağmen yinede her an mesaj atmasını benimle knşmasını istiyordum dahada fazlasını yani oysa her gün görüyorum knşyrm gün içinde benle işi olsada knşr ama ben fazlasını istedim güme gitti dikkatli ol ve bunu onunla sadece konuş he istediğin gibi olmuyorsa çizik at gitsin
- +1 yıl
nasil ifade edeyim kendimi canim..? bana bikeresinde, acele ediyorsun sabirli ol askim, nisanlaninca hersey daha iyi olacak, sen bize ben size rahatlikla gelip gidecegiz, beni daha iyi taniyacaksin (onu pek gormuyorum, nasil biri gunluk bilmiyorum) benden memnun kalacagina adim gibi eminim diyordu. telefon mesaj sevmiyordu benim icin mesaj atmaya basladi, yoksa hayatta atmiyormus. ama ilgi yok iste... halbuki sevgili doneminde olur bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılYa bırakın insanları biraz darlamayın benim kız arkadaşımda öyle sürekli ilgi ilgi ilgi tamam eyvallah tabikide ilgi gösterilecek ama insanların işi gücü var sürekli kesi yavrusu gibi ilgi gösteremezki bırakın insanlar çalışsın bu adam köşede tiner Çekip soytarılık yapmıyorki adam ekmeğinde çalışıyor ileriye yatırım yapıyor ilerde sen aç kalma başını sokabileceğin bi evin olsun kimseye muhtaç olmamak vs. için sen göstermeyince sorun yok erkek göstermeyince ilgisiz oluyor, çocuk değiliz arkadaşlar lütfen ciddi şeyler bunlar adam belki kendine bile zaman ayıramıyor ama siz dışardan kendine zaman ayırıyor bana ayırmıyor diye düşünüyorsunuz bizzat kendim yaşıyorum ya köpek gibi çalışıyorum napim ilerde rahat edebilmek için, yani anlayacağınız aşk karın doyurmuyor maalesef herşeyin para olduğu bi dönemdeyiz çalışmak boş durmamak gerekiyor benim düşüncem bu çoğu hepiniz karşı çıkacaksınız ama insanlara biraz nefes aldırınn kimsenin amcası dedesi milyarder degil bişeyler kalsın yesin yesin bitmesin hayat zor herkese kolay geliyor
50 Yorumla
+1 yılKarakteri böyleyse ömür boyu aynı şekilde davranman gerekebilir.
Alltan alan, fedakarlık yapan sen olacaksın.
Arkadaşların sevgilileri ile kıyas yapmanı anlayamadım. Hepimizi birbirimizden farklıyız. Sevgimizi farklı şekilde ifade ederiz.112 Yorumla- +1 yıl
o sevgisini belli edemeyenlerden. baskalarini gorunce kiskaniyorum. yani okadar... bundan o sorumlu. benimle ilgilenmiyo, soguk kisiligi var, daha once ciddi bir iliskisi olmadi. ama fark ettim , isi okulu benden degerli onun icin. 3 gundur benden haber yok, bugun hic aramadi, sadece bir mesaj atti, neden cevap vermiyosun diye. insan biseyler yapar. seni ozluyorum yapma boyle diye. hic duygusal degil. degisecegini bilsem neyse, ama degismezse bu boyle yurumeyecek. halbuki yakinda nisanlanacaktik:(
- +1 yıl
Halbusem nişanlanacaktık... Hayırlı olsun...
Peki sıkıntılarınızın oldugunu, böyle çok zor oldugunu,
Dayanamanın çok zor oldugunu söylediniz mi ona.
Önyargılı olma bu kadr...
Emek harcadın o kadr. Haşlamadan ayrılmaya KALKMA sakın... - +1 yıl
ya o neden yapmiyo bisey. ben onunla bulusmaya gun sayiyorum, bulusacagimiz gun telefonu kapali oluyo, ariyorum acmiyo, sonra o ariyo bulusuyoz, 3 defa ust uste oldu. ailelerimizde cok uzulecek duyarlarsa. ama banane. ben ilgisiz biriyle omur boyu yapamamki. sabrim kalmadi. benle zaman gecirmek istemiyo sanki, okuluma gelsin, alsin beni sinemaya gidelim, 8aydir biyere gitmedik beraber. iliskimizi babam bilmedigi icin oyle ulu ortamda bulusamiyoz. oda elime yuzugu taksaydi. yakinda gelecegiz dedi
- +1 yıl
evet 8aydir diyorum, ben ilgi istiyorum, beni sanki onemsemiyorsun dedim, ne alakasi var askim, anla beni elimden bisey gelmiyo, senle cikmak istiyorum, biyerlere gitmek istiyorum ama baban gorur olmaz, nisanlaninca gor bak hersey degisecek, sen bize ben size rahatlikla gelip gidecegiz, beni daha iyi taniyacaksin, memnun kalacagindan adim gibi eminim, biraz sabir et demisti. ama sevgili donemindeyiz, simdi istiyorum ilgi, simdi nasil oldugunu goruyumki tereddutle nisnlanmayim :(
- +1 yıl
Acele etme bence...
Sakin ol. Babanaın belki haberi vardır.
Okuluna ağırlık ver...
Lisede okuyorsan mezun olmanı bekle. Nişanlanıp ayrılmak şimdikinden çok daha fazla acı verir.
Yaşadıkların, hissettiklerin içinde kalsın biraz daha.
Seviyorum diyorsan biraz daha kendini zorla.
Dayanamayacak gibi olursan da zorlama kendini. Kendini hasta ettikten sonra ne anlamı kalacak artık Sevgisinin... Dikkatli ol. ;)
- +1 yıl
onun yuzunden cok zayifladim, kendime zararim oluyo, beynim ondan baska seylere calismiyo, universiteye gidiyorum benim derslerim onun dersindende agir, ama aklimdan cikmiyo. o beni benim kadar dusunmuyo. birazda bencil buluyorum onu. ama seviyorum. kucuklugumden beri sevdigim biri, ve iliskimizi baslatan taraf ben oldum. ruyadaydim sanki okadar mutluydum. ama o 8ay zor gecti. sanki benim hayalimdeki iliski degildi bu. ilgisizdi iste. kizlar nelerde hoslanir bilmiyo sanki. anlamiyo. :(
- +1 yıl
Duyguların ilgisizliği yüzünden karışık...
Sesini duyunca daha farklı hissedebilirsin.
Düşüncelerin ileride daha farklı sorunlarla uğraşman gerektiğini söyluyor.
Nişan yapmak için acele etme bence.. Kendisini düzeltirse nişanlanmak mantıklı..
İnş. Gönlüne göre olur...
- +1 yıl
Sagol kardesim.. biraz zor gibiya neyse.. hakkimda hayirlisi olsun.. o benim gibi takmiyo biseyi kafasina... ileriyi dusundukce korkuyorum.. endiselerim basliyo... neyse herseyde vardir bir hayir.. cok sagol tekrar
- +1 yıl
Nişan yapmayın hemen..
Çözüm olmayacak gibi.. Değişmesini biraz daha bekleyin..
- +1 yıl
bende sanki sabir kalmadi.. aciklamalarina bagli. soyle diyordu "nisanli olsak serbest olacagiz, senle ben gitmek istemiyormuyum sanki biryerlere, ama herseyin bi zamani var askim"diyordu. boyle seyler beni hemen aldata biliyo. inanirim.. ve yumusarim, oncede yumusadigim gibi. sonucta sevgili donemindeyiz, simdi gostersin kendini:( aradiginda mutlaka dokecegim icimi
- +1 yıl
Sakın olun biraz...
Kızmakla kendinize yapıyorsunuz.
- +1 yıl
hep ayni hep ayni, duzelecegini sanmadigim icin, umudumu yitirdigim icin boyleyim. bana o guveni verse... "Su aralar yogunum, hepte yogundum biliyorum, ama duzelecek, ikimiz icin cabaliyorum, lutfen anla seni cok seviyorum, dese hersey duzelecek!" :( bunu diyecek, dusunecek kapasite yok!
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. işi gücü yoğunsa sıkma bence. seni seviyorsa sende onu seviyorsan gülü seven dikenine katlanır boşver o yüzden önmsz detaylar bunlar...
112 Yorumla- +1 yıl
tamamda canim hep calisiyor, onceleride boyleydi, bu aralar daha cok yogun, ama oncede boyle. biryere gideceginde bana haber vermez, arkadaslarina zamani var beyfendinin, evdeyken oyun oynuyo, playstation, bunlari yapacagina ariyamazmi beni, sesini ozledim diyemezmi :(
- +1 yıl
of bakalim canim... yani aradiginda aciyimmi telefonu... 3 gundur acmadim
- +1 yıl
tamam canim
- +1 yıl
once acayip cok seviyordum onu, ama sanki biraz sogudum gibi.. bunu ona soylesemmi..
- +1 yıl
tamam canim:) hehe.. sagol ya.. bu aksam aramayacak gibi.. hayvan. bensiz bak nasil yasiyor. ben her saniye ölüyorum :(
- +1 yıl
zor ya:(
iş ve okul sevgılıden once gelır gelmesıde gerekır.zaman buldukça mesaj atıyormus zaten sevmek ıllede hergun yanyana olmak degılkı
16 Yorumla- +1 yıl
ama cogu zaman onemsemiyo benil. ornek, dogumgunumu unutmustu, uzulmustu bu duruma, telafi edecem demisti etmedi, bende bana bir cicek bile vermedin onemsemedin beni dedim, uzerine 5-6 defa bulustuk halen yok bisey. onemli olan hediye degil burda bana degeri. onun disinda, benle vakit gecirmek icin cabasi yok zaten birbirimizi ayda bir goruyoz. o istese daha sIk goruruz. yani arada boyle seylerde var canim, tek is olsa
- +1 yıl
evet oyle yapacagim canim.. ama simdilik onu boykot etmeye devam ediyorum, biraz daha bensizligin tadini cikarsin
- +1 yıl
insallah sagol canim benim
vururum onu ilgilenicek benimle o kız buraya gelicek kaçarı yok
09 Yorumla- +1 yıl
anlamadim:(
- +1 yıl
haklisin, boyle biriyle yillanmak istemem
- +1 yıl
sevseydi simdi ne yapardi? sonucta ona uzgun oldugumu belirtmistim, aradan 3 gun gecti, benden haber almadi, ne yapardi beni sevse
- +1 yıl
ama sevmiyorsa neden benle birlikte? neden 8ayini bana verdi. neden söz yuzugunu aldi hazirladi? neden ailesiyle tanistirdi
- +1 yıl
tamam
Zaman ayıramıyor diye birşey yok
Tavrını koymalisin011 Yorumla- +1 yıl
simdilik bu sekil tavrimi koydum canim. 3 gundur ne cevap veriyorum ne telefonlarini aliyorum. baska nasil tavir koysam. mesela aradiginda bu kez acacam ve icimi dokecem.
- +1 yıl
haklisin . mal onuda beceremez. benim icin hic birsey yapmaz o ! oturdugu yerden mesaj bekler. gerizekali. beni cok kolay buldu simdiye kadar.
- +1 yıl
gelemez babam onu oldurur.. ama okuluma gelsin, bi sekil ulassin bana. madem benden haber yok. bensiz yasiyorya ona yaniyorum, ben onsuz oluyorum, gozlerim sisti
- +1 yıl
gelmiyo serefsiz
- +1 yıl
ama bilmeden bunu diyemeyiz. oyle huyu yok.
- +1 yıl
gelemez. babam evde biliyo babamdan gizledigimiz. hep dikkatli davrandik zaten bulusmalarda olsun filan
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuna benzer sorun benim ilişkimdede var. bütün erkeklermı böyle anlamadım yaa . ben artık fazla üstüne düşmemeye karar verdim. bnce sende düşmemelisin ve artık gittiği yere kadar gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Düsmesemde canim bukez birbirimizle alakamiz olmuyo.sanki iliskiyi sündüren benim,koptugu yere kadar.ben onun icin bitiyorum, bulusma gunlerimizi sayiyorum. ama o benim gibi heyecanli degil. bazen inan cok guzel gidiyo, ariyo saatlerce konusuyoruz. ama aradan baya geciyor, boyle 3 hafta filan monoton. gunde 3 mesaj atar bitti.sonra aylar sonra arar.aylar sonra bulusurz.biktim! hep uzulen ben oluyorum o bilmiyo,neden calisiyo yogun beyfendi.baksana uzgun oldugunu ifade edecek bi mesaj bile atmadi
İşi gücü bıraksın seninle ilgilensin değil mi
sonra hava ve su ile yaşarsınız18 Yorumla- +1 yıl
dengeli yapsin, beni mutlu etmeyide bilsin. bir iki mesajla mutlu olacagimi saniyo
- +1 yıl
8aydir empati. arada ilgilenemezmi.. molasinda, aklimdasin sevgilim, yazsa.. ben mutlu olurum. ufak defek seyler bile yapmiyo. genelde soguk biri, duygularini bile ifade edemez, nasil mutlu eder beni bilmiyo
- +1 yıl
sende kendince haklisin aslinda. beklenitler icerisinde yasadim, acidan baska bisey degil
- +1 yıl
sonrada dusunuyorumki boyle biriyle berabe olacagima, baska biriyle olurum o belki az daha mutlu eder beni...
İlgisiz sevgiliye katlanamam. İyi katlanmışsın sen.
012 Yorumla- +1 yıl
aynen canim yaa.. anlamiyor odun. yuz defa dedim. yogunum anla diyoooo.. halbuki cok iyi biri, sIkici da degil. konuskan ama ne isime yarar ilgilenmedikten sonra. cok uzuluyorum. ayrilmaya karar verdim gibi...:( telefonum bugun butun gun acik. hic aramadi piss.. sadece bir mesaj atmis. neden cevap vermiyorsun.. diye... aptal
- +1 yıl
magzada calisiyo. eve geliyor 7-8'de ders yapiyo. ama bazen playstation oynadigi olyo, ve arkadaslariyla takildigi oluyo, ozaman bana ayirsin zamani! bir iki mesajla beni kandiriyo anliyacagin.. nasil olsa hergun mesaj atiyorum diyo, yani onun icin buyuk bisey bu, benle ilgilendigini gosteriyo...!
- +1 yıl
sadece beni dusunduren acaba gunluk yasamda boyle degilse, yani beraberken cok iyi, ve beni tanidikca sevecegine eminim demisti. bilemiyorum. sonucta seven her sekil gosterir gorusemesekte:(
- +1 yıl
halbuki seviyorum diyo, yanimayken hiediyorum bunu. ama evet sevmiyede bilir.
- +1 yıl
bende anlamiyorum. bence onlar bize gore mantikli dusunuyorlar ve buyuk dusunuyolar. bi keresinde boyle kucuk seylere neden takiliyosun demisti. anlamiyo. o daha cok mantikli dusunur. benim icin konustugu kiz arkadaslarla baglantiyi kesti, ickiyi azaltti, boyle seyleri yaptiya benim icin bu yetiyo ona..
- +1 yıl
evet canim haklisin. akillanmiyor iste. birakmaktan baska caremmi var :(
+1 yılaz sakin düşün;)İşler gerçekten yoğun demek ki.anlayışlı ol ki kıymetini bilsin ileride ;)
03 Yorumla- +1 yıl
ben 8aydir anlayisliydim. o yogunum dedi . tamam dedim. halende guzel mesajlar gonderiyordum keyfi yerine geliyordu. hep ben alttan aldim.. ve aci cektim. o ne durumda oldugumu bilmiyo. onu aslinda ne kadar cok sevdigimi bilmiyo. 24 saat dusunuyorum onu. az ilgi istiyorum. anlamiyo.. isleri , okulu, dersi benden cok onemli.. birde nisanlanacaktik yakinda :(
- +1 yıl
biraz daha dışardan bak olaya.rahatlayacaksın o zaman;)
- +1 yıl
tamamda biz nisanlanacaktik, evlenecektik, ilerdede isi olacak bunun, ozamandami beni hic'e sayacak. arkadaslariyla cikiyo gidiyo biryere, nereye gittigini demiyo ben sormadan. beni takmiyo biseye , hafife aliyo, nasil olsa beni birakmaz dusuncesi var gibi.. bende hic arayip sormadim, oda pek yazip aramiyo, pes etti heralde. ettigi yere kadar
aynı sorun bende de varrrr ne yapmalıyım ben:'(((
11 Yorumla- +1 yıl
umursama. ben oyle yapacam. simdilik halen telefonlarina cevap vermiyecem. akli basina gelmedi baksana. halen bisey yazmadi. onceleri bir gun yazmasam.. askiiim ozluyorum seni affet beni ben sensiz yapamam diyordu. simdi TIK yok. mal. neden cevap vermiyosun diyo sadece hayvan.. offf yaaa. mal ben onu cok onemsedim bak sonu boyle bok oldu. tavrini koy! yumusama! cunku degismiyolar! neyden rahatsiz oldugunu acik acik soyle. kabul etmiyosa. eyvallah de!
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapıyorsun devam et.
05 Yorumla- +1 yıl
dalga gecmiyorsun demi?
- +1 yıl
Hayır ciddiyim sen ne kadar alttan alırsan o dahada abartır işi. Günde o 3 mesajı bile göremezsn benim ayrılık nedenim oldu . 1.5 yıllık ilişkiye son verdik.
- +1 yıl
ay:( canim bende biliyorumki kimse kolay kolay degismez. 2 gun kapali telefonum, bir suru mesaj atmis. neden cevap yok? ne yapiyorsun? askiim? bayada aramis. bugun actim. hiic aramadi, sadece bir mesaj : "neden cevap vermiyosun?" yaa delirecem. insan bi uzuldugunu belirtir, seni ozluyorum yapma boyle der... ne yapiyim ben canim yaaa. ama aradiginda acmayi dusunuyorum, ve laflarimla ona iskence edecem. bitirelim derse hemen bitecek!
- +1 yıl
Tabi karar senin canım bitsin derse bitirmek en iyisi olur senin içinde . Ben mesaj atmıyor diye sitem ettiğimde birde dalga geciyordu benmle bitti şuan ama halinden memnun bende öyle öyle hergün üzülüyordum böyle birkez.
- +1 yıl
aynen.. boyle hergun iskence gibi. o bilmiyo halimi. o nasil olsa hayatindan memnun. aci ceken hep ben oldum.. 8aydir hic memnun degilim inan. ama seviyorum! iliskiyi baslatan ben oldum. ben cok sevdim. kucuklugumden beri :( yaaa cok zor offf gozlerimde sisti. kafam karisik dusunemiyorum
+1 yılonu kendi haline bırakırım ne yaparsa yapsın.
02 Yorumla- +1 yıl
degilmi... benim yaptigim gibi... mal... bugun yaza yaza tek bir mesaj atmineden cevap vermiyosun? insan askimm ozledim seniii yapma boyle der.. hic takmiyo sanki kafasina.. yarin birgun ararsa, telefonu acip, laflarimla ona iskence etmeyi dusunuyordum (cunku her konuda ben hakli oldugum icin bir sekil susturacam onu) ki o halen kendisini savunacaktir...: sende az anlayisli ol. isim okulum var! ama cekemem artik.! senin bi fikrin varmi canim?
- +1 yıl
koyver gitsin:)
haftada birgün ayırıyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım