Platonik aşk nasıl bir şeydir yaa
O bilmeden onu sevmek
O olmadığı zaman bile
Varmış gibi davranmak
En kötüsü de onu düşünüp bir turlu ona söyleyememek
Unutmalimiyim yoksa devammi etmeliyim
Unut desem ne faydası olur bilmiyorum ama bu işlerde master yapmış biri olarak unutmaya kendini hazır hissettiğin Zaman anca unutabilirsin zamana bırak. Ama şunu bilmelisin gerçekten hayat geçip gidiyor içinde tutmaya da değmez karşındaki padişah kızı değil ki olsa bile aşkın ayıbı olmaz söyle bence unutmaya çalışmadan önce
Seni inan çok iyi anlıyorum sadece zamana ihtiyacın var kendine vakit ayırmaya çalış 😊😊
Baya platonik takıldım yani yıllarca
Hayır ama ona onu sevdiğimi söyledim ve rahatladım artık kafamda sorular yok, beni seviyor muydu acaba birşeyler hissetti mi, bu sözü bana yazdı şeklindeki herşey açığa kavuştu. Üstelik sevdiğimi söyleyince onu tam olarak tanımış oldum tepkisinden dolayı, o yüzden olmadığımız için se mutlu sayılırım bir yerde 😄
Umarım senin için daha iyi bir şekilde biter
Ben ona hislerimi söyledim ve sadece güldü. Ben zaten o insanla birlikte olamazmışım, zaten benim için zor bir andı 4 yılın sonunda cesaret etmişim. Hoş değildi kısaca
Herşeyin hayırlısı ya fazla düşünmemeye çalış bence 😊😊
Ne hale getirmişler ya bizi
Güzel günler yakın biraz daha sabret 😌😌 inanıyorum ben
Zaten hep öyle olmaz mı? Sen o kadar güzel hayaller kurarsın haketmeyen biri gelip çalar tüm hayallerini...😔
Öyle işte o insanlar bizi haketmiyor demekki düşünüp kendimizi üzmeyelim artık
Onu görebileceğim son gündü hayatım boyunca tekrar görmeyeceğim ben de içimde taşımaktansa onunla paylaşmayı tercih ettim, pişman değilim çünkü hissetiklerim utanmamı gerektirecek şeyler değildi. Tepkisinden dolayı o utanmalıydı ama geç anladım benim hayallerimde yaşattığım insan o değilmiş. Benim sandığım kadar özel değilmiş. Hep bu sevmek beni bu hale getirmiş 😅😄
Yüz yüze söylemek için biraz unutmuş olmak gerekiyor aslında, zaten o istese bile onunla olamazdım o güvenle konuşabildim anca. Eğer istiyorsan açılmak telefonla ara ya da en kötü mesaj at
Gidip söylemek sana hayatında o kadar çok şey katacak ki, inan bana kimse bulunmaz hint kumaşı değil biliyorum şu an ki hislerini ama seni en çok hangisi rahatlatır senin karar verip uygulaman gerek. Benim gibi yıllarını boş bir hayale harcamana değmez
"Unutmalımıyım yoksa devam etmelimiyim" diye soruyorsanız o aşktan çok saplantı takıntı olmuş demekki.
Şu an o senin mi? Değil. Konuşmazsan hep böyle devam edecek, ama konuşursan bir şansın olabilir.
böyle düşünme deme öyle demee aaa
seviyosan git konuş panpa
sende ne ona gelıyon ne ona kanka ya :D bir cesaaret hapı ya da alkol al yaparsın hadi bkm sonra bana dua et başkası kapmadan kızı atıl sonra kafanı duvarlara vrma
Cevap
1Cevap
unutabiliyorsan unut derim
evet maalesef unutulmuyor ama bana gore guzel degl bana aci çektiriyor biran aklimdan cikmayan bir kisi.. artik nefretle karıştı duygularım ne yaptigimi bende bilmiyorum insan birinden kacar ya kosar kosar nefes nefese kalmistir zaten kosacak gucu de pek kalmamistir ve de bir bakarki son geldigi nokta, karisina cikan; ya uçurumdur ya da cikmaz sokaktir tipki o şekildeyim.
oyle bir dusuncem pek yok evet onunla sadece ileriyi dusunmustum olacaksa sevgili olmasin yani sadece bir sevgili boyutunda kalmasin diye dusundum cunku boyle dusunen insanlar hep dalga pesinde ben boyle bu tarz olsun istemedim ilk olsun son olsun misali ciddi bir iliski dusunmustum.. baska bir karede hic bir zmn olmadi
evet tanisiyoruz netten tanismistik ben onun okuluna tercih verecktim araştırma yaparken de rastgele yazdigim kisilerden biri bu.. ama gecmiste benim guven yikimi yaşadığım insanlar oldu ozellikle karsi cinslerime guvenimi yikacaklar diye sans vermekten cekindim bayagi.. o yaklassa da ben yaklasamiyordum bir de o varla yok arasi gibiydi belli olmuyordu. bir vardi bir yoktu istiyor gibiydi ama cok ta israrci degl gibiydi.. ya da ben bir odunum anlayamadim ya da ciddi anlamda o bir odun adamakilli anlatamadi ne istediğini bilmyorum
Fazla kafana takma bro
Off çok zor çokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar