Dindarlık, ateizm vs üzerine kitap önerileri neler?

arkadaşlar aileme laf edicek olan lütfen yorum yapmasın. sizden gerçekten yardım istiyorum. annem (bana göre) dindar bir kadın kendi içinde evinde dinini yaşayan biri. babam ve abim ateist. aile içi bağlarımız kuvvetli inanç özgürlüğü sevgi saygı mükemmel fakat bu bakımdan benim içimde çocukluktan beri kaos devam eder durur. arada bir yerlerde kendimi bulamamışımdır hep. son iki yıldır yaptığım onca araştırma ve okuduğum kitaplar beni dine daha çok itti. arada abimle sohbet ederiz bu konuda ve dinin ve tanrının insanların korkularından oluşan gelecekte mitoloji olacak şeyler olduğunu anlatır bu konuda gerçekten donanımlı ikna kabiliyeti kuvvetli biri. ben ise daha bir kaç yıldır edindiğim bilgiler ışığında kimliğimi bulmaya çalışıyorum. ben inanacaksam eğer gerçekten yaratanı sevdiğim için ama gerçekten kalpten bağlılık için inanmak istiyorum öyle cehenneme gitme korkusundan ya da cennetin nurileri için değil. umarım anlatabilmişimdir. amacım iyi insan olarak ölebilmek. kitap önerileri olanlar varsa sevinirim bu konu hakkındaki düşüncelerinizi alabilirim. şimdiden teşekkürler
Dindarlık, ateizm vs üzerine kitap önerileri neler?