Herkesin bu hayatta sınavı farklıdır. Bu da benim sınavım. Yorumlarınızı bekliyorum?

Öncelikle herkese selamlar... Sizlerin hayatınızda temizce istediğiniz, dilediğiniz ve dua ettiğiniz her ne var ise gerçekleşmesi dileğimle.
Buraya yeni kayıt oldum diyebilirim. Hepiniz gibi bende dertlerine çözüm arayan bir insanım.
Yazacaklarım uzun olacağı için okumak istemeyenlere veya gerek duymayanlara da teşekkür ediyorum.
Açıkçası sözlerime nereden başlayacağımı pek bilemiyorum.
Detaya inmeden, yaklaşık 4,5 yıl önce bir Şubat ayında evleneceğim insanı rüyamda gördüm. Cümlemde son derece net olabilirim ama zaman geçtikçe kabullenmiş olduğum bu gerçeği her geçen gün sorgulamaya başladım kendi yalnızlığımla.
Bu basit bir rüya değildi, bu cümleme kadar yazdıklarımda herhangi bir zorluk görmediğinizin farkındayım. Bu yüzden cümlelerimi uzatmak istedim ki zaman ayırıp, okuma zahmetinde bulunan insanların bilmesini istedim. Rüyamda gördüğüm kişi yıllar önce okuduğum okulda eğitim veren bir öğretmendi. Okulumdan mezun olana kadar ona karşı böyle bir durum düşünmedim. Mezun olduktan aylar sonra bu rüyayı gördüm ve hayatım çok değişti.
Benden tahminen 8-10 yaş büyük bir insan. Ben tabii ki eğer benim için hayırlı olacaksa ve ben de onun için hayırlı olacaksam hiçbir sorun göremiyorum. İmkansızlık kavramlarına da inanan insanlardan değilimdir.
Herneyse, zaman geçti her zamanki gibi. O aklımdan hiç çıkmadı, aklımdan çıkarmaya çalışmadığımı söyleyemem. Denedim, bunu deneme sebebim, o kişinin olası görüş ve düşüncelerine dayalı telaşlarımdı. Detaylı olarak tanımasam da, çok hanımefendi, sevgili ve saygılı bir insan olduğuna eminim. Bir o kadar da ruhsal olarak yıpratılmış ve dertlerini içine atan bir yapısı olduğunu da hissetmekteyim.<br
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumun detayları kısıtlı harf sayısından dolayı yetmedi... Benim tek bildiğim, bu anlattığım rüyamın sonucu belirsiz bile olsa, bir ihtimal gün gelir de gerçek olursa ona karşı hak yememiş ve bu gerçeği bilirken ona sadık kalmanın rahatlığını tatmış olurum.
Ben sadece yoruldum hep içime atmaktan ve rahatlamak istedim...
Beni anlayışla karşılarsanız çok sevinirim.
Umarım zamanınızı çalmamışımdır...
Okuyan, okumayan herkese teşekkür ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Onun için planlarım var, ona yakın bir zamanda bir şekilde bir hediye göndermek istiyorum, kendimi açıkça belli etmeden fakat haber verici bir detayla.
Onun düşüncelerini o kadar çok bilmek isterdim ki...
Biliyorum, bir çoğunuza yaşadığım bu durum basit gelebilir, garipsenebilir veya uğraşa gerek olarak görülmeyebilir.
Bir rüya gördüm ve peşinden gitmekteyim size göre ama bu hayatta bazı gerçekleri anlayabilmek için empati yapmak yetmez, yaşamanız gereklidir.
Herkesin bu hayatta sınavı farklıdır. Bu da benim sınavım. Yorumlarınızı bekliyorum?