Kız isteme kavgası baba anne meselesi

selamlar 1.5 yıldır beraber olduğum biri var ben lisans mezunu o lise. annem babama isteme tanışma olayını söyledi babam duyar duymaz bana sormadan üstüme yürüdü senin dengin mi diyerek dövmeye hakaret ve beddua etmeye başladı benim ne düşüncemi ne karşımdaki insanı sordu tlfnumu aldı ve oda hapsindeyim 1 tas yemek bile vermiolar dışardan yiyorum bu dediklerim belki abartıosun diosunuzdur ama doğru hergün annemle babam gizli gizli konuşuolar ve tek duyabildiğim nüfusumdan sildirecem defolsun gitsin bu evden oluyo erkek arkadaşımda ne yapacağını şaşırdı ailenle konuş dio ama onlar yüzüme bakmıo annem sürekli babamı dolduruo eski sevgilisini unuttu bunuda unutur dio komşulara benim yüzümede ben böle olcağını bilseydim demezdim diye ikili oynuyo ne yapacağımı şaşırdım ne önerirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
şimdide erkek arkadaşımın annesi vefat etti 5 gün önce dün erkek arkadaşım anne ayrıymış anneni üzme ne diosa onu yap annen bir başsağlığı bile dilemedi demekki istemior sende bırak beni anneni üzme dio napacam ben şimdi
Kız isteme kavgası baba anne meselesi