AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Bende aşkım
şap gerek sana:)
Hangi şehirdesin?
Dogu canim
Hiç arkadaş ortamın falan yok mu?
Varda hepsi salak tipler bu arada akdenizmis sjfhs dogu degilmisiz
Salak tipin tanımını yapar mısın bir çok merak ettim :D Hangi şehir sen onu söyle doğu ile akdenizi karıştıran gizli :D
antep :D ya ne bileyim cok egolular kendini begenmisler boyle sempatik tatlis erkekleri seviyorum ben konusmayan surarini asip duranlara ayar oluyorm
Abo bende egoluyum :D Salak tiplere dahil mi oluyorum yani :D Ama sempatikimdir ya :/ :D
Bir erkekte degil bir insanda en nefrt ettigim seydir ego olayi hepimiz allahin bir kuluyuz ne bu ben ustunum ayaklari yok bu arada oyle salak demem sana ya tamamen tanimiyorum sonucta belki kotu yonune örten 10 tane iyi yonun vardir bilemem ama benim tarzim farkli biraz iate sjd
Yani gideceğimiz yer aynı ne bu kibir dimi :D :D Farklı değilsin herkesle aynı düşünce yapısına sahipsin bence :D
Daha anlatmadim sana dusunce yapimi djdh mesala tatil deyince senin aklina ne geliyor?
Uyumak senin? :D
Bir sirt cantasi , tarihi caglardan kalmis eski bir uygarligin kalintilari bir kafama gore sevgili turluyoruz boyle yeni yerler geziyoruz falan oyle
Çok farklı değilsin ama ya :D
Cok asiri farkliyim demedim zaten ki daha benim gibi dusunen bir erkek cinsine rastlayamadim
Aynı tarzdaki iki insanın anlaşması daha zordur bence.
Ben kavga sevmiyorum ya her alanda uyusalim problem olmasin ostiyorum
Kavgasız ilişki mümkün olmaz ki. İllaki fikir çatışması yaşanır belli bir konuda.
En azindan sesini yukseltmesin :)
Zor be arkadaşım :D
Cok zor iste ben birini sevdimmi baya seviyorum baglaniyorum uzerse toparlanamam o yuzdn kimseyle bir adim atamiyorum guvenemiyorum
Korkarsan kazanamazsın :D
En azindan kaybetmiyorumda
Olduğun yerde sekiyosun :)
Aynen biktim sjdh ama adim atacak gucte yok
Adım atma adım attır :D
Vaay takyik ver bakalim hemci slerin nasil adim atar sjdh
Taktik*
Bilmem ki ben daha çok karşı cinslerime nasıl adım attıracağım açısından kafa yorarım :D
Neyse ok bye skdhd stratejilere bak sjsh
Bunlar mı strateji :D :D
Ay bende bir tane yakisikli gorunce alik alik bakiyorum bu kesin egoludur salaktir ay bide simdi kac kizla takiliyodur neyse bosver modundayim sjdjs
Haha kızların kesin bu çocuğun sevgilisi vardır demeleri yüzünden yalnızım durumları oluyor o erkeklerde, örnek ben :D :D
Hayirlis be qlm sjdh
Kekolaşma bide o nedir ya :D
Sjsha ya esprik yaptim (utanan maymun) salak kardesm telimle ugrasmis klavye degismis emojim yok rondom gulmekten geberdim
Haha üzüldüm sana ya :D (utanan maymun) yazmış bide :D :D
Napim (goz deviren emoji) sjdj ay tuttun beni uyuyorum ben artik gozlerim kapaniyor hadi iyi geceler ican7 :dd
Can desen yeterliydi gizli :D Sanada iyi geceler teşekkürler bu kısa sohbet için :D
Ben tesekkur ederim ya saol :)) eglendim
Aslında sevgili olabilirdik :)
Hayirlisi be gülüm
Hoff be
Bu kadar cok takma kafana.. Rahat takil.. Olunca noluyo? Ilk 1 2 ay canjm cicim sonra nereye gidiyosun napiyosun niye onunla konusuyosun niye bununla msjlasiyosun yok bilmem ne cart curt cok sıkıcı
Senelerdir rahat takiliyorum be kanka ilgisizlikten geberdi yazcaklar mezar tasima
Sen benim gibi capkinina denk gelmemissin bence fazla secici olma.. Sanaldan da olma ama kimseyle..
seçici olmayı bırak
Olmaz iate o kadarda
olmazsa böyle sürünürsün :)
hangi sehirdrsinki
of gizli of
He aciktan sorayimda mesaj yagsin..
dertli maksadın da söyledim ben sana açıktan sor diye izah etmedim ki gizli :D gizli sorduğun için of gizli dedim
Hee saol o zaman ya cok dertliyim cidden
rica ederim önemli değil fazla düşünmemeye çalış diyicem de düşünmeden olmuyor
Olmuyorr olmuyorrr
Evlen ozaman -,-
Geliyorum bekle
Bulursun asd
Bulamiyomm shsh
Reelden sevgi buul
Çok mu gerekli?
kendine arkadaş bul
Boyle yokluk yok
al benden de okadar
Nolacak bu halimiz
şimdi + larımı saymak istemiyorum ama ne yapayım olmuyor tutmuyor 1 tane kızla uğraştım olmadı kendi halimde takılıyorum artık ama işin kötü tarafı ne biliyomusun her ortam da tipin olduğu halde sevgilinin olmaması cümlesi olmuyor arkadaş ne yapayım sevgilimi yaratayım
Harbiden bendeki durumda o ya.. tek kriterim boy fiziksel anlamda ben huya cok takiyorum her insanla anlasamiyorum ondan galiba
arkadaşım neyi boyu ya :D ben deki özellikleri saysam gerçek misin dersin ama yok yani istediğim insanlarla olmuyor hep hep bir yanımı ya eksik ya fazla buluyorlar
Benim boy uzun olmasa o kriterde olmaz sjshdj
ben 1,88 im valla seni bilmiyorum da :D
Bende 178 sjsj
yani ortalamanın üstündesin biraz :D
Nasil istersen..
:))))))))))))
pekii
Beter ol
Bende erkeklikten
yazık