Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel bir kızım,fiziğim manken gibi,uzun-ince kumralım,yüzüm de güzeldir.Bunları söylemem çok saçma ama inanın diye yazıyorum.Pahalı marka giymem ama giyim zevkim herkesin dilindedir.Huyum da güzeldir,beni her tanıyan dualar eder arkamdan.Allah sevgisi rehberim kalbimde.Edebin,adabın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Gezmeyi,eğlenmeyi de severim.Yani maneviyatım kuvvetli ama Dünya zevklerinden de belirli sınırlar içinde faydalanmayı bilirim.Eğitimliyim.Patronum oğlum olsa seni ona alırım kızım der.Büyüklerim hep seni alan yaşadı der.Sakin,anlayışlı,sorun yaratmayan,yumuşak mizaçlı bir insanım,yapım böyle.Zerafet,incelik örneği olarak gösterilirim .Gerçekten eşimi çok mutlu etmek istiyorum,birazcık da şeytan tüylüyüm,bilirim insanların huyuna gitmeyi,onları memnun etmeyi.Ama gel gör ki yalnızım.Bugüne kadar hiç ciddi bir talibim olmadı.30yaşıma geldim.Çevrem hiç yok, arkadaşlarım vardı bir kaç tane onlar da evlendi,unuttular beni,halbuki bekarken beni çok severlerdi,ders çalıştırırdım onları.Akrabalarım sadece söyle H...ya fazla seçici olmasın der dururlar anneme.Bilmezler ki seçecek kimsem yok.O kadar yalnızım ki, kimseyi tanıyamıyorum,kimse beni biriyle tanıştırmıyor,sokakta beğensem birini ya evliyse,elin adamına bakıp bakıp ..Hadi sokaktaki beni beğense,aklının ucundan geçmez hayatımda birinin olmadığı.Herkes kesin sevgilisi vardır dye düşünüyor hakkımda.Kader deyip geçiyorum artık...Hepimizin yeri bir kaç m2 lik toprak parçası deyip avutuyorum kendimi...
95 Yorumla- +1 yıl
allah güzel gönlüne göre versin ...
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzel miyim değil bilemem ama kendimce evlenmek istememem için çok sebep var;
1.Beyaz atlı prensim bir köşede saklanıyor, onu bekliyorum. Henüz kimse kalbime,ruhuma hitap etmedi.
2.Sonunda ölüm var, işsizlik var, sorumsuzluk var. Sadece eşim olucak kişiye yükleyemem maddi sorumluluğu, kötü bir şey olursa çocuklarıma bakacak güce sahip olmalıyım. Hayat müşterek. Kariyerimde ben oldum dediğim konuma gelmediğim sürece evlenemem.
3.Yaşlandığımda gençlere bakıp ahh vahh yapmak istemiyorum; enerjimi ve gençliğimi doğru şekilde kullanmalıyım. şehir şehir ülke ülke gezmeli, bir çok hobiyi tatmalı, daha çok sahneye çıkmalı, daha çok doğa sporu yapmalı, doğanın zevklerine varmalıyım.
4.Eğlencede gezmede tozmada gözü kalan bir anne olmayayım ki, kocama da çocuğuma da hak ettiği ilgiyi verebileyim. Sorumluluğa hazır olmam için dış faktörleri tatmış ve sıkılmış olmalıyım ki maneviyatın değerini bileyim.1210 Yorumla- +1 yıl
çok fazla kafana takma seveceğin kişi çıksın kurcalama fazla herşey olur yeterki seveceğin biri olsun
- +1 yıl
Bunu nereden algıladığına bağlı. Benim hayattan aldığım zevkler basit zevkler değil. Ben motor kullanmayı çok severim mesela, dağcıyım, hafta sonları tırmanışlara giderim, arada kamp organize eder seviyeli arkadaşlarımla kamp kurarız, keman çalmaya bayılırım, tiyatrocuyum ve üç ayda bir oyunum çıkıyor. Bunlar zmn ve emek istiyor ve bunlardan sıkılmalıyım ki, gözümde kalmasınlar. Onun dışında sevgilim bile yok, ona bile ayıracak zamanım yok.
- +1 yıl
yaş 25 oldu @wolcano :D tamam senden çok daha gencim ama artık yolun yarısına 10 yıl filan kaldı
- +1 yıl
Ne olacağı belli olmaz tamamen kısmet ;)
+1 yılArkadasım guzel kizlar gercekten evlenmeye uzak. Yolda veya Kafe'de kizlar görüyorum hemde çok guzel ama burunları havada kendilerini ne sanıyor bunlar anlamıyorum gitsem konuşsam diyorum ne olur ,o kadar havaliler ki insanın yanına gidip konuşası gelmiyor ondan sonra yorumlarda evlenmek istiyoruz yazıyorlar karşımıza çıkmıyor diyip duruyorlar bunların derdini anlayamadım ama bir gun çok guzel bir kızın yanına gidip tanışmak için izin isteyeceğim bakalım tepkisi ne olcak acaba dediğimiz gibi sevgili olmak veya tanışmak isteyecekmi Gorecez
30 Yorumla
Evlenmek istemeyen kadın mı varmış? Küçük yaşlarından beri o beyaz gelinliğin hayalini kuran insanlar evlilik düşüncesine uzak olmazlar. İstemiyorum diyen başka planların içerisindedir net olarak söyleyeyim.
43 Yorumla- +1 yıl
Başka bişey vardır. Ya erkeklerin evlilik muhabbeti yapan kadınlardan kaçtıklarını öğrenmişlerdir, ayak yapıyorlardır ya da kariyer olayına girmişlerdir. En basitinden biyolojik saatleri vardır ve buna karşı çıkamazlar. Kadınların tamamı evlilik, yuva ve çocuk kavramları ile büyürler.
- +1 yıl
katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Güzellikten ziyade bir çok kız hemen evlenmeyi istemeyebilir. karşımıza çıkan kişinin bizim için gerçekten doğru insan olup olmadığını anlayabilmek, ya kaderimdeki kişi değilse düşüncesi. Sonrasında elbetteki maddi manevi beklentiler. o kişi gerçekten mutlu edebilecek mi, iyi anlaşılabilecek mi, evlendikten sonra değişir mi falan filan.
Sağlam adım atmak isteyenler daha bir fazla düşünür. Tabi bir yandan zaman akar gider. Zor işler:)21 Yorumlagüzel kızlara sevgiyle yaklaşan pek olmuyorki ciddi niyetle sürekli güzellik budalaları yaklaşıyor insan soğuyor ya erkeklerden nefret ediyor
75 Yorumlaben cok güzelim, evlenmek istiyorum ama hep en iyisi olsun die die 30 yasıma geldim. güzelliğimden birşey kaybetmesem de zaman geçti gitti ve biraz daha bekar kalırsam çocuk yapamicam. yani sonuc olarak... herkes vaktinde evlensin:))
34 Yorumla- +1 yıl
:) bişey sorabilirmiyim?
+1 yılBenim bir arkadasım vardı okulda kızı yolda goren bir daha donüp bakardı tanıdıgım için ne kadar mütevazi oldugunu biliyordum lise boyunca kıza kimse cıkma teklifi etmedi güzel bulmadıkları için mi hayır bu kız benim için cok fazla kesin vardır cıktıgı denildigi için evlilikte biraz oyle güzel kadınardan erkekler korkuyor ama bu da bence biraz korkaklık gibi geliyor uyusuk erkekler sucu kızın egosuna atıyor
31 Yorumlaadı üstünde güzel bir çok hayranı var ilgi göstereni dururken neden bir kişiye baglansınlar kı :)
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de guzelim,evlenmeyi cok istyorum ustelik..am hayirli bir kismetim yok..haha..insAllah bulub,tez bir zamanda evlenirim..
415 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHHAHA,evet..benim tanidigim evlenmeyen guzel kizlarin hepsinin kismeti cikmamis..yoksa evlenirlerdi..bir de bazi dsuncesizler var:ay,evlenmem ben,cocuk yapamam"falan diyenler..onlar da hayatini ne uzerine kuruyor,hayatta nicin yasiyor anlamis diyilim..
Cevap sahibi+1 yılhayir yaa,sen dogru soylemiyorsun..evet,kismen oyle,bazi kizlar ideal koca arar.."evi,arabasi olsun,zengin olsun,capkin olmasin,benden baskasini gozu gormesin,yedigim onumde yemedigim arkamda olsun"diyen kizlar var ,evet..ama demeyenleride var,mes:ben demem,cunki hayatda oyle biri yok..ama benim kulturumde,beni anlayacak biri olmali..talebim cok yuksek digil..oyle cok insan var,elbette bulub evlenirim insAllah..demem o ki her kiz senin dedigin gibi digil..
Cevap sahibi+1 yıloyle..bazen o bayanlara hak veriyorum..su her sey para olmus,oyle bir zamanda yasiyoruz malesef..
Cevap sahibi+1 yılne oldu ki simdi?bu kadar gizli var,niye bana takdin?
Cevap sahibi+1 yılhmm..bu tur sorularda gizem iyidir
Cevap sahibi+1 yılazerbaycandan
evlenmek istemeyen kız yok ki,sadece biraz akıllıysa evlenmek istemiyormuş gibi davranıp erkeğin konuyu açmasını bekler.ben öyle yaparım mesela:))
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben guzel diylim ama evlenmek de istemiyorum.erkeklere guvenmiyorum hepsi bu.
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılalttaki yorum benim diyl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmenin çirkinlikle güzellikle alakası yok. kişi ister çirkin ister güzel. ama evlenip evlenmemesi onun arzusuna kalmış birşey. istasnalarla genelleme yapılmaz.
11 Yorumla Çünkü kimseyi kendilerine yakıştiramiyorlar sonrası malum yakışıklı olmayan ,yaşlı zengin bir amca :/
30 YorumlaBurdan evli kadınların çirkin olduğunu mu çıkaralım yani? :)
32 Yorumla- +1 yıl
=) sesli güldüm
+1 yılHep daha iyisini bulabileceklerini düşünürler ...
101 Yorumla- +1 yıl
sonra 30 olurlar... :) ve tersine döner dünya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılee daha iyisini bulmak için , sonra yaş 30 olur evde kalırlar , o güzellikte zamanla gider maalesef D:
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendilerini bir b.k sandıkları için, başka bir sebebi yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılgüzeller de evlenmek isterler ama onları gerçektende aşka ve mutluluğa inandırmak gerekli o kadar... gözüme ve gönlüme hitap eden birini bulursam ikna etmek sadece küçük bir detay:)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Valla tas gbi kiz arkadaslarim var evlenmek de istiolar yani
Yalan bu20 Yorumla
+1 yılYerim onların güzelliğini. Bırak kendi dünyalarında yazıp, oynasınlar.
21 Yorumla- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoca bulsam bir dk durmam
hemen evlenirim
ama yok :(22 Yorumla
+1 yılgüzelim ve evlenmek istiyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
niye başlasınki her güzelle evlenilirmi
- +1 yıl
bendensin canım:)
+1 yılKore dizileri şu sıralar oldukça revaçta, Türk erkekleriyle evlenmek istemiyor kızlar ve umutla bir koreli karşıma çıkarmı acaba diye bekliyor, hayal dünyası işte
12 Yorumla- +1 yıl
:))
evlenip balayına çıkacaklarına bekar kalıp alayına giderler.Böyle kızların talihlisi çok olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. madem o kadar evlenmek isteyen var şurdan bir tane alıp kaçayım:)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzengin bir koca bulduklarında evlenmek isterler elbetteki neden istemesinler.
50 Yorumla
+1 yıliçini düşünmeden yanına yakışanı ararlar o nedenle .sonrada eyvah derler ama iş işi geçer adam yakışıklı ve çapkındır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. ikna edecek biri olmadığı için...
215 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmışın öyle olup öyle isteyen azdır nerden uydurduysan...Ve genelde özgürlüklerine meraklı elimi sallasam ellisi dedikleri ukala şımarık oldukları için(erkekler şımartıo güzelsin diyerek) bu yüzden neden bir erkekçiğe bağlı kalacakmışım derler eskiden yaptığım için:)
13 Yorumla- +1 yıl
güzel kızlar elimi sallasam ellisi der tek bir erkekle bağlı kalmıyım der sevgili değiştirir duru ego tavan yapar çnkü
+1 yılBaşka bişey vardır. Sorumluluk almak istemiyorlardır ya da kariyer olayına girmişlerdir. En basitinden biyolojik saatleri vardır ve buna karşı çıkamazlar. Kadınların tamamı evlilik, yuva ve çocuk kavramları ile büyürler.
00 Yorumlakazık yemişlerdir. Kazık yemese eminim onlarda istiyodur herkes ister elbet.
30 Yorumla
+1 yılKendisi kadar güzel bir erkek aradıkları için olabilir mi?
42 Yorumla- +1 yıl
dimi ama :)))
+1 yılhepsi karşısına 180-190 boylarında vücutlu bir erkeğin çıkacağını hayal ettikleri için :)
30 Yorumla
+1 yılöyle miymiş?
eğer öyleyse
nasılsa ben güzelim , her erkekten bal alayım moduna girmişlerdir
.d20 Yorumlakısıtlanmak istemezler cunkı
11 Yorumlabir erkek evlendikten sonra boşanabiliyor ama bir kız evlendikten sonra boşansa bile sıkıntılı oluyor.
20 Yorumla30luk güzellere soralım bi
28 Yorumlane kadar güzelolursa olsun doğru insanı bulsa evlenir
20 Yorumla
+1 yılher kız evlenmek ister. ama güzel çirkin değilde başka sıfatlara ayırmak lazım kızları
11 Yorumla
+1 yılBir koreli bulamadıkta ondan
24 Yorumla- +1 yıl
levente gelsinler :(
- +1 yıl
bende arıyorum çekik olsunda farketmez:)
kimseyi beğenmiyorlar.yaş geçiyo en kötü talibine varıyorlar
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulamışlardır da ondan
31 Yorumla- +1 yıl
ben öyle bişey mi dedim ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel değilim ama evlenmekte istemiyorum o ne oluyo
13 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyo evlenmenin çirkinlikle güzellikle ne alakası var. kişi ister çirkin ister güzel. ama evlenip evlenmemesi onun arzusuna kalmış birşey. istasnalarla genelleme yapılmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. daha iyisini bulurum umuduyla...
30 Yorumlakabul ediyorum ozaman ben çirkinim :)
47 Yorumla- +1 yıl
:)
Daha iyisini arayaa araya evde kalırlar onlar
30 Yorumla
+1 yılİstemem yan cebime koy, muhabbeti..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım koca bulsak hemen evlenecez de koca yok
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoran afferin be sana cidden değerlisin artık gözümde . aklına sağlık
Cevap sahibi+1 yılbebeğem kızmadım ki güzle şeyler yazmışsın
alayına hep erkekler mi gidecek :D
13 Yorumla- +1 yıl
O tip ile Halay'a gidersin ancak
Kariyer yapıyorlardır
20 Yorumla
+1 yılBeni tanımamışlardır...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Evlendirme programlarında zırlamak için tabiki.
00 Yorumlave henüz benimle tanışmadıkları için ehe ehe :P
10 Yorumla
+1 yılYanlış bir tespit bence.
11 Yorumlabekar kalıp alayına gitmek istiyorlardır
00 Yorumla
+1 yılbence alakası yok
11 Yorumlagüzellikle ne alakasi var ki "evliligin"...?
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstiyorum dogru insani bulmam lazim once
216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiliyrum hayirlsi o beni bulsun
Cevap sahibi+1 yılevet oyle
Cevap sahibi+1 yılben Ardahanlym ama orda yasamiyorum
Cevap sahibi+1 yılAvrupa'da yasiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılNeresi super? :)
Cevap sahibi+1 yılBilmem yinede insanin kendi ulkesinin yerini tutmaz. Belcika
Cevap sahibi+1 yılher yaz imkan olmuyor malesef
Cevap sahibi+1 yıloyle ;)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hee çirkinler evlenıo ölemı.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuyu da kaçırmışım ) 19 saat geciktim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılevleniyorlar
30 Yorumla kimseye kendilerini layık bulmadıklarından
51 Yorumla- +1 yıl
Layik bulma kriteri tip midir? Eger oyleyse bu sekilde yapilan evlilikten ne hayir gelir ki. Cikolatanin sadece ambalajini yemek gibi bir sey bu. İcindeki asil onemli olan. Adriana Limanin kocasina bakin da ornek alin, egosu tavanda kizlar sizi.
Çirkin kız yoktur ... Dıyor ruslar bılemıyorum :D
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne