Sevgilim beni dolandırdı galiba?

1 yıldır bir birlikteliğimiz var. Ben kütahyada okuyorum sevgilim bir iş için bir yere gtti sonra yanıma geldi buraya lüx bir arabayla kiralıkmş snra paraya ihtycm var dedi 3 gün içinde yatırcam dedi seni burda böyle parasız bırakrmym dedi bende verdim 800 tl öğrenci halimle. Snra yatırcam dedi yatırmadı telefonunu satmş yenisini almaya kalkmış alamamış. Annesini arıyorum yok diyor beni aramasını söylemş arıcam snra demiş aramadı. annesine de borç yapmş bir sürü. Şimdi ben ne yapıcam peşine düşeyimmi ailene söyle demeyn cinayet çıkar herhalde. s bekleyimmi peşine mi düşeyim yoksa herşeyi silip boşmuvereyim ne yapıcam hiç bilmiyorum çok sıkıntıdaym kmseye dyemiyorum çok büyük salaklık yaptm o parayı vermekle ama kıyamadm işte.
Güncellemeler
+1 yıl
Sağ sola birsürü borç yapmış hepsini yeni öğreniyorum çok yalancı pislik birisiymiş beni burda böyle zor halimle başbaşa bıraktı annesinide dövmüş arkdşnn eşyalarnı falan çalmş. s ve arayacağını umuyorum tamam kötü ama beni sever bilirm ne dicem ben ona o kdr doluyum ki ne kelime ediceğimi bile bilmiyorum.
Sevgilim beni dolandırdı galiba?