Kız arkadaşınız 3 sene sonra evleniriz diye tutturduysa ne yapsınız?!

Merhaba arkadaşlar,

Biz 1.5 senedir ki çıkıyoruz ve ciddi düşünüyoruz. Fakat kız arkadaşım evlenince evlenince diye tutturdu ve evlenmeyi de şimdi düşünmüyor 3 sene sonra diyor. Bu sene nişanlanabiliriz fakat yine de evlenince diyor... Sizce ne yapmalıyım? kız arkadaşım 19 yaşında ...
Güncellemeler
+1 yıl
kız arkadasım 1.5 sene once daha yenı cıkacagımız zaman bana demıstı kı ne zaman evlenıcez o zaman olacak ve ne zaman benım okul bıtecek yanı 2 sene sonra o zaman evlenıcez fakat sımdı 1.5 sene gectı dıyor kı daha 3 sene sonra evlenıcez... ben bunu anlamıyorum? bu kız neden bu kadar korkuyor?

ayrıca sevgılım farklı ulkede yasıyor bu yuzden sadece yazın 2 ay ne zaman kı benım yasadıgım sehırdekı ablasını zıyarete gelıyor gorusuyoruz. 1.5 senenın 1 senesını yanı skype ta hergun konusark cıktk

Güncellemeler
+1 yıl
Eger nisanlanirsak benimle kalmasina BELKI izin verecekler yada arada gelip kalmasina birsey demiycekler ve surekli gorusmus olacagiz.yoksa skype tan konusuyoruz hergun... buraya gelse ve ablasinda kalsa yine ancak haftada 1-2 defa gorusebiliriz.o yuzden nisanlanmak ve sevgilimin bende kalmasi gerekiyor..
Güncellemeler
+1 yıl
ben ise 23 yasindayim.
Kız arkadaşınız 3 sene sonra evleniriz diye tutturduysa ne yapsınız?!