Sevgilim 2yıldır boksör ve biz 1yıldır çekiyoruz :)
Daha bana hiç vurmadı sesini bile yükseltmedi ama benimle konuşurken "lan" kelimesini kullanıyor ve konuşması çok sert
Bir anda yumruğu basacakmış gibi geliyor bana. :D
Sizce korkmalı mıyım?
Allah akıl fikir versin... Şiddet görmek için boksör olmasına gerek yok aksine bir dövüş sanatında eğitim alanlar kadınlara daha saygılıdır hatta erkeklere bile ki dışarıda bir kavga olduğunda adam dövmek için değil kendini savunmak için eğitim alırlar.
Profesyonel spor yapan psikopat değildir sokaktaki adamdan daha düzgün psikolojiye sahiptir.
sana olan sevgisine güveniyosan korkmamalısın bence hem düşünsene herkese gücü yetecek kadar güçlü biri belki ama sana bir prensesmişsin gibi davranıyo bu çok tatlı ya <3 ayrıca aşık insan sevdiğine zarar vermez aksine her şeyden korur kollar :)
yumruk atarsa dırekmen kafanda kuşlar degıl buyuk guvercınler ucar boksor cunku dıkkatllı ol ama sevıyorsa sana kıyamaz bence ınsan aşkına el kaldırımı hıc
Onun beni sevdiğinden eminim ama boksör olduğu için çabuk sinirlenip kendini kaybeder ve bana vurur diye korkuyorum
O da zaten ben sana zarar vermem diyor ama bilemiyorum işte
Allah muhafaza. Benim bildiğim öyle sporcu insanlar kolay kolay kavgaya girmez lisans meselesi ikincisi sinirlenme bile cansız varlığa vururlar sinirle
Cevap
10Cevap
seviyosa vurmaz ki bakmaya kıyamaz vurmaya kıyamaz korkma bence =)
Yok ya bir şey yapmaz korkma. Boksla uğraşmak ayrı, şiddete meyilli olmak ayrı bir şey. Ben de dövüş sanatlarıyla uğraşıyorum ama kimseye şiddet uygulamam hele ki bir kıza asla. :D
Fazla sinirlendirme bence ama seviyorsa kıyamaz korkma 😊
benimde mua thai yapan arkadasım var bende korkuyorum ama onlara sinirlerini kontrol etmeyi öğretiyolar o yüzden onlardan zarar gelmez
bende öyleyim ama boksörler kolay kolay kavga etmez
Mıke Taysın inanamaz :D yapmaz la la kelimesi şiddet içermez LA:OSMANLICADA SEVME ANLAMLI GÜZEL KELİME :d
bısey olmaz ne alaksı varr boksör bende sas gomandosuyum ozman bendende korkması laızm sevgılmın hahahahah o kıslıkle ılglı
Fazla sinirlendirme bence :D
Mike Tyson en sıkı yumruğunu karısına atmistir
Kim olduğunu bilmiyorum ama korktum bir an :(
Vazgeçirmek te istemiyorum onu boks yaparken kendini iyi hissediyor ben buna engel olamam
Bir sevgiline sor Mike Tyson kim diye. :)
Sende ogren beraber bir mac yparsniz artik😂😂
Çekerken bir yandan gardini al. :D
ahhaha ya yerim seni minnoş
bence hemen sende kig box kursuna gitmelisin :D
hahaha hayır be ısırmaz korkma bence
:D korkma baskınlık kur
Lan mi
Hayır tabıkı😁😁
Terbiyesz
Neden yaa?
Cok tatli 😂
Korkma