Nişanlanmak ilişkiyi öldürür mü?

selam Arkadaslar, Bir yıllık bir ilişki sürecinden sonra erkek arkadaşimla onun istegi üzerine nişanlandık. Ailelerimiz cok iyi anlasiyor bu 9aylik nişanlilik döneminde hic sorun cıkmadı cok sükür, yalniz nişanlim aşırı ilgisiz oldu. Ondan öncede cok romantik askim bebegim bir tip degildi ama en azından arardı beni günde bir kaç kere aksamlari mutlaka konusurduk gün yogun oldugu zaman, ne bilim beni özledigni görmek istedigni felan söylerdi. 7 ay sonra düğünümüz var, evi cok hevesle tuttu herseyle kendi ilgilendi döşedi felan o yüzden evlenmek istemedigni düşünmüyorum fakat canımı cok sıkmaya basladı bu ilgisizlik, onu bırak kendi kendimi mahvediyorum. Ben aramasam aramaz, ben yazmasam yazmaz, başıma bişe gelse haberi olmaz o kadar yani. 1 saatlik mesafede kalıyoruz hep ben gidiyorum o hiç gelmio, bu sefer bende gitmesem ararmasam sormasam ilişkim tamam biter diye korkuyorum. O duygularına bir kenara birakabilen biri, ben maalesef öyle degilim. O beni arayıp sormadıkca ben daha cok arıyorum, telefona cıkmadıgı zaman baya bir arıyorum buda onun canını sıkıyor. Bana bir akıl verin lütfen nasıl davranmalıyım bana tekrar ilgi duymasi için yakınlasmasi için? Simdi tamamen arayıp sormayı bırakırsam araya küslük girer diye korkuyorum cünkü küsünce ölse aramaz beni hep ben ilk adimi atmaliyim. Beni sevdiğni söylüyo ama bu yetmio cünkü hissetmiyorum ve evlenince daha kötü olursa diye tedirginim. Arkadaslar kafama cok fazla takıp cok fazla üretiyorum bu yüzden onu rahat bırakamıorum içimden bişe hep sürekli onu ara diye seslenio, kendime nasıl hakim olmalıyım? Biraz uzun oldu, hakkinizi helal edin :)
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler siz bir erkek olarak ne düsünüyorsunuz? Yani o beni arayana kadar aramayimmi? ya da ilerleyen saatte arayim cikmazsa telefona aramayim tekrar.. Dün biraz takistik hic aramazsan küslük girer araya ister istemez, onun arayacagini hic sanmiorum :/
Nişanlanmak ilişkiyi öldürür mü?