Sevgilim kimlerle nasıl yattığımı soruyor?

Arkadaşlar Şu an kitlenmiş durumdayım sebebi ise, hayatımda 15 aydır birlikte olduğum bir güzellik var, ve ondan öncesinde hayatımda ne olduysa ne yaşandıysa her bişeyi anlatmıştım zamanında ve geçen her günde, oda bana hayatına dair benden öncesinde olan her şeyi yaşanılan her şeyi anlatmıştı her neyse Şu an ben 18'yaşındayım, 17dayken onunla tanışmıştım 15 yaşındaykende ilk defa bir kızla yatmıştım 17 yaşıma kadar aralıklı olarak bu böyle devam etti onu tanıyana kadar 6 kızla felan yatmıştım, şimdi 15 yaşında nasıl becerdin felan diyiceksiniz ama size şöyle söyliyim. Bazı insanlar vardır, 15 ken 18 gösterir 18 ken 22 gösterirya heh işte bende onlardanım 15 ken 19 yaşında birisiyle yatmıştım her neyse sonrasında farklı insanlarla devamı gelmişti, hayatıma dair sorular sordugunda bunlarıda sormuştu hiç biriyle yattınmı kimle yattın ve kaç kişiyle ne zaman gibisine bunların cevaplarını vermek istemesemde zorla olarak cevaplarını istemişti ve çekinerek söylemiştim çünkü seviyordum ve haylada seviyorum. Sorun şu ki bana şuanda, yattığım insanlarla hangi pozisyonda ve ne dereceye geldiğimi soruyor yani tabiri caizse preze kullanıp kullanmadıgımdan arkadan önden kaç dakika ve hangi pozisyona kadar çekinmeden sorucaktır ve önümde tam bir gün var, sizce sorduğu sorulara cevap vermelimiyim yoksa vermemelimiyim? ya da kırmadan üzmeden nasıl anlatabilirim söyliyebilirim bunları? ne yapmam gerekiyor? Şu an çok sıkıştım harbidende göte geldim bir çare bana lütfen :/ ?
Sevgilim kimlerle nasıl yattığımı soruyor?