Okulda arkadaşım sürekli bana yavşıyor?

Arkadaş ortamımızda bana yavşıyor. Arkadaşlarımda söylüyor yanımızda. Onun sevgiside var başka bir şehirden. Sevgilisi olduğu halde bana canım, bebeğim, gülüm diyor. Benden hoşlanan biri vardı benimle buluşmak istedi bu benim elimden telefonu alıp sevgilim var diye mesaj attı. Sonra ben o çocukla buluştum. Sonra arkadaşım benimle buluşmak istedi sinemaya gidelim dedi. Geç saatte olduğunda gitmedim. 3 gün sonrada okulda arkadaş grubumuzun yanında bir başkasını sevdiğini söyledi. Bu kişi onun en yakın arkadaşıymış. Bize kızın seni seviyorum ses kayıtlarını dinlettirdi. Arkadaş grubumuz olmadığı zaman bana bu kızı anlatıp duruyor. Instagramda onu takip etsene diyip duruyor. Ve benim telefonumu sürekli kurcalıyor. Kiminle mesajlaştığıma kadar bakıyor. Hoşlandığı kızla 3 çıktılar sonra tekrar ayrılıp eski sevgilisine döndü. Okulunu bıraktı. Şu sıralar hafta 1 gün okula geliyor. Genellikle benimle takılıyor. Sürekli onun buluşma tekliflerini reddettim. Benim yanımda sürekli şu kız güzel mi diyip duruyor. Hyr güzelse bundan banane diyorum. O da kıskanıyorsun diyip duruyor. Ve bazen bana sen bana aşıksın ama sevdiğini söylemiyorsun diyip duruyor. Arkadaşımın bana yavşamasında sıkıldım. Beni saf zannediyor ama onun ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Okulda son senem olduğu için hiçbir arkadaşımı kırmadan ayrılmak istiyorum.
Okulda arkadaşım sürekli bana yavşıyor?