Kız istemeye gitmeyi düşünüyorum da nasıl yapılır neler alınır giderken?
Ne kadara mal olur bu?
Ne kadara mal olur bu?
Gondol alinir. Gondol dedigim iki katli tabak icinde rengarenk cikolatalar falan ustude kapali sarilmis suslenmis bisey. Ayriueten gul yaptirirsin birsuru tabi suslu puslu. Yani bizde oyle :D istemeye geldiklerinde alinan cicek omur boyu saklaniyor. O yuzden onemli. Ilk gidiste yuzuk alinmaz diye biliyorum. Bide bizde bir adet var. Bir kizi istemeye gidilir kizin veriliecegi kesindir. Kiz istendikten sonra tatli siparisi verilir yani onceden ayarlanmista. O gelir tatlida yenir oyle yani. Yaklasik 2 3milyar arasi para gider
Sadece kız istenicekse çiçek ve çikolatanın çok abartı olmayan normal olanı 120 lira ama söz givi bişey varsa tabi yüzük ve kızada ayrıca bir çiçek alman lazım
bak dostum bir kiz lan bir omur gecirmenin tek yolu her istedigini yapmakti r yapmasssan zerre bakmazlar sana bu boyledir madem seviyorsun ya sevgi varya o ne derse kolesi bile olucan dedim y a insani kadin yonetyor
ooluruz
250 lira çiçek
200 lira civarı cikolata tatli falan
500 600 lira (maddi imkanin varsa 1000 tllik) takım elbise
Cevap
13Cevap
Sen kız istemenin masrafını bu kadar düşündüysen nişanda düğünde ne halt yapacan be kardeş :-D
her şeyi planına göre uyduruyoruz
hocam gumus tepsi ya da gondolda madlen tarzi en az 1-2 kg cukulata yanina cebindeki paraya gore buyuk bir gul demeti veya 7-8 tane lilyum dan olusan bamya bir buket gereklidir soz-nisan yuzugu de alinacak... ust bas kiyafete girmedim bile yani..
Çok enteresan yorumlar gelmiş :D isteyeceğin modele göre değişir diyen bile var :D :D
Gümüş tepside çikolatası, gülü derken 1.000 TL yi bulur sanırım.
Kanka 200den fazlası zarar fazla isterlerse pazarlık falan yap kızın gideri varsa 250 olur ama bir kuruş daha oynama
gümüş sandıkta çikolatası hiç yoksa 600-700 eder :D çiçekte 50 gül olsa 300-400 de
bir çiçek bir çikolata hadi olsun 100 tl çok mu masrafli
Kardeşim benim başka bir ırktan kızı istemeye gitsem çikolata falan tatmin olurlar. Şimdi hesap olarak türk kızının evine git bunun 8 katını düşün
@BestFckr bende türküm söz konusu ırk meselesi değil burda söz konusu türk kızlarının egolu ve kibirli olmaları . yanlışmıyım ?
Bir çiçek bir çikolata takım elbise filan 2000 bini bulur
bir takım elbise bir çiçek bide turkısh lokum al git adettendir ama takım elbise şart ilk izlenim gibi bişey özenli gözükürsün
benden sana tavsiye kız isteme ile sözü aynı anda çıkar
ondan sonrası sıkıntı asıl istemede yok bişey
kiz istiyeceksen cebini dusunmeyeceksin
30 bin liran varsa ehh işte idare eder
Çiçek çikolata alınır 200 lira gider
Yüzük falan takılıyomu istemede
rahat bir 2-3 bin i çıkar gözünden
Masraflı olur malesef
isteyeceğin modele göre değişir. ...
olur :D
500 tl civati
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?