ben 48 kiloyum boyumda 1.64 herkes fiziğimi çok beyenıyo ama ben burnum büyük olduğu için kendımı çirkin hissediyorum. yan taraftan bırnın bana baktığını hissedince hemen rahatsız oluyorum bu arada saçlarım belime kadar uzun sizce burnumu nasıl küçük gösterebılırım bu iş git gide benim için takıntıya dönmeye başladıda .. (estetik hariç başka fikirler )
Cevabın nedir?
benimde burnum uzun tek sorunum burnum annem her güzelin bir kusuru vardır diye geçindiriyor fakat fotoğraflarda bir çok arkadaşım tarafından ifşalanıyorum aynada burnumu kaldırınca çok güzel duruyor ama hep tutamam bir ara bantla sabaha kadar tutturmuştum belkş kalkık olur diye buradaki yorumları okudum hepsi çok iyi güzel de dışardan hiç kimse öyle değil liseye gidicem alay konusu olucam diye korkuyorum estetik de doğallığı kaybettirir fondetenim bile yok kendimle barışık olamıyorum burnum yüzünden
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıllink
Bir daha düşün :))03 Yorumla- +1 yıl
Olur mu hiç..Ünlülere baksana..Ayrı bir hava katmıs hepsine..
Güzel insan, yapmacık olmak iyi birşey değildir. Doğal halini korumak ve kendini olduğun gibi kabul edersen seni olduğun gibi kabul edip beğenen biri her halükarda karşına çıkacaktır. Kendinle gereksiz yere savaşmanı önermem...
Sen her halükarda zaten güzel bir insansın. Bunu bil ve bu şekilde kendinle barışık bir hayatın içinde ol!
Sevgi ile kal...311 Yorumla
+1 yılkilo ala bilirsin yanakların daha bolgunlaşınca birazda olsa örter
119 Yorumla- +1 yıl
48 kilo bence az zaten biraz kilo hem vücudunu toparlaman için iyi olur yüzünün hatları elma şeklinde mi? en iyi cevap içinde ayrı yeten teşekkürler
- +1 yıl
elmas şeklinde mi yüzünün hatları ?
- +1 yıl
elmas yüz hatlarının özelligi elmacık kemiginin cıkkın olması ayrıca kulaga dogru giden bir cıkıntı ve sivri bir cene yapısıdır bunları taşıyorsan kilo al süper yakışır çok coll olursun
- +1 yıl
et ve et ürünleri bol ye düzenli beslen yemek saatin uyku saatin düzenli olsun ara ögünlerde az ama yaglı aparatiflere yer ver gece yatarken süt iç gece zeytin ye en az 1 tabak
- +1 yıl
zeytin sırf yağ içerir ve kilo aldırır da özellikle yeşil zeytin
- +1 yıl
gece içmekte iyidir sabah ballı süt içersin
- +1 yıl
şimdi metobolizman hızlı çalışıyordur biraz zor olabilir kilo alman ama yinede düzenli programlı davranırsa kilo almaya başlarsın kolay gelsin şimdiden yakışacagın inanıyorum
- +1 yıl
kimse almazsa seni ben kaçırım :P:P:)
- +1 yıl
bu kaçarım anlamında benim için :)
sen kilo al :) kaçırmayada sıra gelir - +1 yıl
sonra arkamdan aglarsın da
hadi bakalım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
+1 yılbende de aynı sorun var yüzümü falan herkes çok beğeniyor ama bazen burnumladalga geçiyorlar ama elinde olan birşey değil ki ne yapabilirsin allah böyle yaratmış o yüzden ben artık takmıyorum saçımın modelini falanda değiştrdim ama fayda etmyor yine aynı yine aynı o yüzden alışmaya çalışmalısın :)
00 Yorumla
+1 yılEmin ol tanıdığım güzel kızların yüzde 70 inin burnu kötü neden bilmiyorum dkfljf bir de kaç yaşındasın benimde burnum uzundu ve inceciktim ergenlikten sonra yüzüm biraz etlendi burnuma çok takmamaya başladım dert etme yani büyüyüp vücudun şekillendikçe önemi kalmaz bir de saçlarını uzun bırak kısa saç odağı direkt buruna veriyor :D :*
00 Yorumla
+1 yılestetik artık o kadar sıradan ve kolaylaştı ki güzel burunlu dediklerinin çoğu estetik.yaptır kurtul sen de.
11 YorumlaBurun önemlidir bence bir bayanın yüzünü güzelde gösterir çirkinde estetık dışında herhangı bırseyın burnu kucuk gosterıcegını sanmıyorum tabi biraz fazla kılo alarak tombul bır yuzle belki oda biraz.
07 Yorumlaben hiç bir erkeğin ve erkeklerin oturup ta şu kızın burnu şöyle bunuki böyle veya.. şöyle olsa daha ii olurdu dediğini duymadım :) takmayın böyle şeylere...
35 Yorumla- +1 yıl
nasil burnun büyük ? enlimi yoksa uzunmu ?
+1 yılKız takılma sen,seven sevdiğini her haliyle sever :))
siteden atıldım geri geldim tekrar :)12 Yorumla- +1 yıl
uslu bir kızdım attılar işte :D
+1 yılannamm annamm yerim burnunu takma kafanaa !
memlektin neresiide büyük olmus burnun o.O kiyamam laan13 Yorumla- +1 yıl
mmmm mmm ola bilir ben seni tanidigim kisi sandimda ondan sordum ! ama degilmissin !
+1 yılbazı makyaj teknikleri varmış burnu daha küçük göstermk için
01 Yorumlasenın bır kusurun varsa en cok sen fark edersın ama dısardan bırı baktığında cokta fark etmeyecektır insanların en buyuk sorunu kendi görünüşlerindeki takıntılarıdır
411 Yorumla
+1 yılmakyaj hileleriyle.
ama nasıl yapıldığını bilmiyorum05 Yorumla- +1 yıl
bu da soru mu:D onca ünlünün neden hayranı var sanıyosun hemen başla makyaj tekniği öğrenmeye.
- +1 yıl
otur otur.sen şey yapma olmaz felan deme işe yarar bir taktik bulana kadar uğrasman lazım öyle kolay bulunmuyor:))
+1 yılUzun burun öpüşmeye engel teşkil eder..
Estetik ameliyat olmalısın..03 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha alemsin kopardın beni:D
+1 yılbkn: Leylimatemm
ona mesaj atıp bu konuda bilgi alabilirsin...
selamımı söyle yardımcı olacaktır.
onunda burnu büyük010 Yorumla- +1 yıl
Allah seni kahretmesin emii :D
Yalan söylüyor ya benim burnum büyük değil.. :D - +1 yıl
soru açıcam şimdi yaa :D
- +1 yıl
kendisinin burnu büyük bana söylüyor :D
- +1 yıl
senin var benim yok :D
- +1 yıl
kız ben aşksanabenzer e yazıyorum :D
çatla emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kızkardeşimi vermiycem sana baldıızlıktan istifa ettim :D - +1 yıl
soranın yorumuna bak sen :D hahahhaa
+1 yılbiraz kilo al bide burnunu küçük göstercek gözlükler denenyebilirsin
01 Yorumlaburnu büyük olanlar akıllı olurmuş =) rahat ol kendine güven
03 Yorumla
+1 yılhiç takma kafana. kafana takmamak için erkek arkadaş bul
09 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum seni ama asla kendi moralini bozma. neden diye soracak olursan kimseyle çıkma ve namusunla yaşa
- +1 yıl
bende cesaretli değilim bende bütün kızlarla çıkmam. bir kişiyle çıktıydım o da aldattı beni. senin gibi aynı durumdayım bende. bende zayıfım. ama hiç moralimi bozuyormuyum? bu DÜNYAYA bir kere geliyoruz!
- +1 yıl
moralini bozmamak için benim gibi düşüneceksin. bir bayan daima güzel olur
- +1 yıl
mutlaka uygula dediğimi
Allah'ın verdiği yüzü yadırgamamak lazım benimde burnum pek güzel sayılmaz. Seven böyle sevsin napalım Allah vergisi =)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkitap oku bence biraz , cümle kurmayı becerebildiğinde herkes seni be(y)enir.
01 Yorumla
+1 yılO zaman estetik şart bizim bir tanıdık vardı burnu karga gibiydi yaptırdı oldu bir manken
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternette makyaj hileleri var. Onlara bir bak istersen.
Fayda etmeyecek ama yinede bir dene.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden estetik düşünmüyorsun?
+1 yılAşk sana benzere sor,onun burnu büyük :D
020 Yorumla- +1 yıl
hhahahahahah koca burunlu şişko :D
- +1 yıl
Açma bence diğer sorudaki gibi %80ni büyük burnun diyecek .:DD:D:D:D
- +1 yıl
aşk sana benzerin :D
dur kız yükliyeyim bak resmimi büyük mü ? ya da seninkide benimki gibi mi ? - +1 yıl
bak kız çokmu büyük burnum :(
- +1 yıl
- +1 yıl
Özel mesajımda leylinin fotoraflarıyla dolu :D
koca burnunu şişmanlığını göstermek için kanıtlar sunuyor
lütfen ben gördüm ve bu konuya vardım şuanki resimde photoshop var %100hatta inceledim :D
- +1 yıl
yükledim canım yaa :)
yalan söylüyor resmim photoshop'lu değil yemin ederim ya - +1 yıl
Zenci burnu gibi yaygın ve büyük :D şuan kahkaha basıyorum
oda orada kafayı yiyor hahhahahahaa - +1 yıl
kız profil resmimde şuan olan resmim benim,baksana :))
- +1 yıl
Koca burunlu kardeşini napayım
hem ben yakışıklıyım elimi sallasam ellisi hıh! :D - +1 yıl
teşekkür ederim canım,takmış işte kocaman burnun var diye,psikolojim bozuldu ya :D
- +1 yıl
@soran:Bırah bırah palaverayı koca burunlu photo shoplu resim o inanma :)
- +1 yıl
o resimde oynama var %100 ben photoshop uzmanıyım
iyi anlarım inceledim :D
cidden burnu büyük bak kardeşininde öyle :D - +1 yıl
photo shoplu değil ya :S anlamam ben bu programdan bile,yemin ederim..
- +1 yıl
bana göre burnun büyük değil.
Burun hariç kaç kilosunuz bu çok önemli haha :))
03 Yorumla
+1 yılbenim uzun burun hoşuma gidiyo
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılcok yalan soyleme burun uzuyor cunku
01 Yorumla kımseyle opusmesınler :I)
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallahin en zor yarattigi yeri begen bence
01 Yorumla
+1 yılestetik yaptır
03 Yorumla- +1 yıl
bacım napalım duamı edelim burnun kücülsün die :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılbkz.
kese kağıdı05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkız ben lazım bir burun var bende benden önce girer odaya . o derece :(
Cevap sahibi+1 yılvalla birde kemik kırık gibi . öyle olmasamanken gibiyim. burun herşeyi mahvetti
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası