Erkekler, Şu an sevgilin yanında olsaydı neler yapardın? Nasıl başlardın?
Düşüncenize, fikrinize ihtiyacım var
Düşüncenize, fikrinize ihtiyacım var
Tuugbiss sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gerçekten ne söylemeliyiz sence? Hoşuna giden ve seni azd8ran mı olsun yoksa saatlerce ağlatan dünya ve hayattan soğutan mı olsun? Buluşmalar çok özeldir ve değerlidir. Anı yaşamak birlikteliğin tadını çıkarmak iyi ve hoş vakit geçirmek tek saniyenin bile hakkını vermek yakışır sevgiliye.
önce ruh haline bakardım..
keyfi yerindeyse eğlencelik plan yapardım.. mesela, sinema teklif ederdim, sonrasında güzel bir yemek..
haftaiçi beni hatırlaması için ufak bir kullanabileceği hediye alırdım..
Sevgilim bu saatte uyumuyorsa uyuturdum, uyku düzeni bozulmasın, işte uykusu geliyor sonra kıyamam eşşek sıpasına.
Cayırt
Saat 4, bu saatte uyanıksak ayık olmayız. O yüzden net bişey söylemek zor en son bu saatte seks yapıyorduk.
Sımsıkı sarılır, elinden tutar, gözlerinin içine bakıp gözlerinde kaybolurdum. Benden ayrılmasaydı..
Ne yapacam alır yemeğe giderdim, sonra sinemada film izlerdim ( olayı farklı boyuta çekmeyin ) oturur bir cafede bişeyler içip sohbet rttikten sonrada evine götürürdüm napacam.
oturup bir eski şarkı açardık bir çay koyardı o bende şarkı bitince bağlamayı alırdım oda gitarı çay içerdik karşılıklı.. sonra biraz dışarda gezerdik yine aynı bankta otururduk..
Ben guzel sozler yazmayi severim. Dogal olarak bu tarz seyler konusmayi isterdim. Tabi olsa :)
Şu an yanımda olsa kolumu açar buraya gel derdim yatak da biraz pazar keyfi yapıp kahvaltı için kalkar beraber kahvaltı hazırladık kahvaltı hazırlarken evi batirmaktan korkmayın
göğsümde uyumasını isterdim.
genelde ben baslatmayı sevmem
baslatılana uyum saglarım sadece
Ona sarılır saçlarının nadide kokusunu içine çeker onun başını omzuma yaslar onu saatlerce seyrederdim
Muhtemelen seks sonrası sarılarak uyumaca..
sarılır uyuturdum sonra uyanıp izlerdim :)
yanimda zaten, hic birsey yapmadim, uyuyo su an
SAna mi soracam nepcami
Hic bilmiyoru kanka nr yapilir ne edilir gerek de yok bisey yapmazidm evlenmeden olmaz :)
Saksoyla baslardı herhalde :)
Uyurdum şimdi yapacağım gibi.
uyurdum valla sarılıp
Sarılırdım heralde yaa ☺
Neye başlıyoruz acaba? 😀
Sevgilim yok.
İptal.
Seyrederdim film gibi
İnce dokunuş öpücükler
Sohbet ederdik :)
Neye?
Seks