+1 yıl1 donem platonik takildim, kimseyle cikmadim onunla olur diye, tipim iyi sayilir, cok utangactim ama onun yaninda cunku hoslanma degil direk ask ti, donem sonu soylemeyi dusunuyordumki sevgilisi oldugunu ogrendim, sonra sevgilisinden ayirmaya kadar bazi planlar bile yapmistimki dedim ne yapiyorum, sevgiyi yikarak yeni sevgi mi kurulur, onu sevgilisiyle gordugumde uzuluyordum ama vucudum hala dengesiz davraniyordu onu gorunce, sonra siniflar degisti, onu kampuste birkac defa daha gordum, her gordugumde icim aciyordu ama sirf tekrar gordum diye seviniyordum, sonra onu birdaha gorememeye basladim neredeyse 1 yil olacak ve hic karsilasmadik, kutuphaneye giderken hep onunla karsilastigim yerlerde oturuyorum, ya da onceki yerlerde ama hala goremedim, ona benzeyen her kiza hala bakarim o mu diye, artik birseyde hissetmiyorum icimde ona karsi ama onu gorsem belki yeniden asik olurum heralde, sevdiginin mutlu olmasimi? Hemde senin aci cekmen, ve onun hicbirsey yapadan hicbirsey bilmemesi? Gercekten b. ktan bir durum, ama bence ondan vazgec ve unutmaya calis, yapacak birsey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılSon dediğin için çok çalıştım ama olmadı ve senin bu yaptıklarını bende yaptım 2 yıldır görmüyordum 4 ay önce kütüphane de gördüm içim acıdı
- +1 yıl
Bence bosver, zamanina yazik, cunku hayalindeki insani onun bedeninde gormek istiyorsun ama oyle olmuyor
En İyi Cevaplar
+1 yılGöz yumarsınız yummasına vicdanınız nediyor? 5 Yılldır sevdıgınız bır insana hiç açılamadınız mı? Veya o mu ıstemedı sızı bılemıyorum elınızden bırşey gelmıyorsa tabıkıde bırşey yapamazsınız onların mutlu olsun olmasın ılışkılerıne göz yumman gerekır. Acı birşey sevdıgının gözunun önunde erıyıp gitmesi fedakar olmanız gerek bu durumda. Şuana kadar sevdıysenız eger bundan sonrada devam et dıyemem. Bugun o kızdan ayrılsa belkı sızınle çıktıgı zaman sıze bırşey anlatamayacak ama yıne o kızı hatırlayacaktır elbet onun ıçın seven ınsansan zaten heryerde nasıbını bulursun uzme kendını.
10 Yorumla
Çok temiz kalplisin bravo fakat o senin yerinde olsaydı yapar mıydı diye düşün ve öyle karar ver. Seçim senin. Fakat ben ne yapardım soracak olursan, benim başıma böyle bir şey gelseydi asla umursamazdım. Ayrıldıktan sonra ne yapmış, kimi sevmiş, kimden ayrılmış. O senin çektiğin acıyı umursadı mı, seni ateşe atıp kırık bir kalple bırakıp gitmedi mi? Gururunu hiçe sayıp hala ona iyilik mi yapacaksın, yapma bence. Kendini daha fazla küçük düşürme. Sen değerli ve özelsin. Senden bir tane daha yok bu hayatta. Kendini özel hissettiren kişilerin yanında ol. Onu görmeyeceğin, ondan haber almayacağın kişilerle takıl.
00 Yorumla
Saçmalık ötesi. Sevdiğim dediğin kişiyi anneni babanı sever gibi kardeşini sever gibi en yakın arkadaşını sever gibi sevmiyorsun ona bağlılığın bunlardan çok farklı. Bir arkadaşın başkasının da arkadaşı olabilir, annen senden başkasının da annesi baban senden başkasının da babası kardeşin senden başkasının da kardeşi olabilir ama sevgilin senden başkasının sevgilisi olamaz onu sevilir yapan zaten sana özel olması, senin için olması. Biriyle paylaşmayı kabul ediyorsan ona duyduğun sevgi aşk değildir, aşk olduğunu iddaa ediyorsan aşkı bilmiyorsundur.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim mutsuz ve 4 yıldır benimle konuşmuyor yani ikimize dair herhangi bir gelecek yok. Ben mutlu olamıyorum. Ama onun mutlu olmasını istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Öncelikle alnından öpüyorum. İnsanlar aşık olduklarını sandıklarına bencil olurlar. Onlar, karşıdaki kişiyi değil, o kişinin kendilerine hissettirdikleri duyguya aşıktırlar oysa ki..
Gerçek aşk öyle mi? Gerçek aşk, o kişiyi karşılıksız, derinden sevmek ve mutlu olması için her şeyi göze almaktır. Cevabımı sen anla.. :)83 Yorumla- +1 yıl
@Rejina ve sana övgü yagdiranlara bir sey söylemek istiyorum @soran
Sizler dünya durdukca var olun. yegenlerim benim!!!
Bu sitede tanidigim bir kiz geldi aklima.
Beni en yakin arkadasimla aldatti ve cekip gitti. bir yildir sevgililer. yeni yeni konusmaya basladik sevdigim adamla.
Bana sevgilisiyle yasadigi sorunlarini anlatiyor. bende yardim ediyorum.
Ödüm kopuyor Ayrilirlarda mutsuz olur diye.
Sizler benim yürek yaramsiniz inan.
Melek gibi kizlar ; adam gibi adamlar Insallah bir gün sevildigi kadar sevilir verdigi deger karsiligini bulur.
Sevmesini bilenler hep bir adim öndedir derim. sizin gibileri mutlu görmeden ölmem Insallah. - +1 yıl
@Ahrazadam Sevmeyi bilmek, sevmekten daha fazla yürek ister. Ben de sizin güzel yüreğinizin samimiyetine inanıyorum. Dilerim ki çok, çok mutlu olursunuz..
- +1 yıl
Herşey olabildiğince bencil, herkes gibi, her his gibi,
Mesela özlemek birini, birini özlüyor olmak bencillikten.
Birinin elini tutmasını, saçını okşamasını, birinin sana güzel cümleler kurmasını istemek bunlar seni mutlu edecek olan şeyler ama karşındaki tüm bunları yaparken yani elini tutarken senin, ne hissettiğini umursamazsın bile. Gitmesini istemezsin yalnızca -kendin için o'nu özlememek için, acı çekmemek için, ağlamamak için.
Kimse kimseyi zorla sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda sen o kucucuk kalbinle kocaman sevip saygi duymussun helal olsun ne kizlar var ayirmaya calisan fitne fesat ama sen onlardan olmamissin insallah bir gun sende cok mutlu olursun daha cok sever daha cok sevilirsin konuya gelince kendine bir yol ciz karismamani tavsiye ederim uzaktan izlemek ucunuz icinde daha iyi..
30 YorumlaGercek sevgi bencil olmamayi gerektirir. Bu salaklik degil asla bu yuce gonulluluk. Olay tamamiyle senin vicdaninda ama zaten onu sevdigini bilerek mutlu olamayacaksin. Kendine de digerlerine de iskence cektirme derim. Nasil kapilarin acilacagini bilemezsin.
Ayrica bunu dusunuyor olman bile o kadar guzel ki. Umarim cok mutlu olursun. Oyle hissediyorum ki bunu fazlasiyla hakeden bir insansin.10 YorumlaBen de 1,5 yıl oldu neredeyse hala seviyorum, platonik ve benim de canım çok yanıyor.. Ben de sevdigim kişiye kız meseleleri olunca yardım ediyorum mutlu olsun diye, çünkü benle olma ihtimali zaten yok. Bence söyle. Onun mutluluğunu gorursen mutlu olursun.
00 Yorumlakarışma arkana bakma uzaklaş bu durum seni yıpratır sen kendini düşün sonun hüsran olur ağlarsın gizli sarılırsın yalnızlığa onlar mutlu olur sen bitersin karışma uzaklaş derim sadece başka yerlere bak acı çekme 80 yılık ömrümüze 20 sene acı yaşatmaya değmez.
00 Yorumla
+1 yıloff çok kötü yaa.. Allah sana sabır versin.. ve unutma ki, herşey herkes gelip geçicidir.. Sen dürüst bir şekilde duyduklarını git sevdiğine söyle.. zaten olacağı varsa sen söylemeden de olur.. en azından dürüstlüğünü görür sevdiğin. Belki de aralarında bişeyler tekrar filizlenir gibi olur; ama bir süre sonra tamamen biter, bilemezsin.. senin yaptığın dürüstlük yanına artı kalır.
10 Yorumla
+1 yılemin ol bundan daha erdemli birşey olamaz..
haketmediğin birşeye sahip olmak, sadece senin ruhunu doyurur.. ama kendine olan insanlığını kaybettirir..
boşver, hayat sana daha iyisini getirecektir bunu yaparsan..04 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyisi gelir mi bilmiyorum ama yaptım ve artık daha rahat hissediyorum
- +1 yıl
emin ol birgün buradan o mutluluğunu da paylaşacaksın..
hayat yaptıklarınla geri döner..
Soran+1 yılPek sanmıyorum şimdiye kadar ne yaptıysam geri dönmedi bu kadar pinti hayat
- +1 yıl
acele etme.. sabır..
ben de bazen senin gibi düşünürdüm, sonunda bana saygı duyan ve benimle yaşayabilen birisini buldum..
o zamana kadar da bayağı bir kendi kendime ümitsizlenmiştim..
Ben cok sevdigim birisine baska bir kiz ayarlamistim aralarini yapmistim... Cok zor birsey Ama insan sevdiginin mutlulugunu istiyor iste... degmese bile.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bende yaptım bunu. Ama bu sefer çok tereddütteyim. Canım aşırı derecede yanıyor
+1 yılYa ben olsam bunu asla göze almazdım sonuçta 5 yıldır seviyorsun o mutlu olacak diye neden başka bir kızla olmasına izin veresin ki bu durumun benzerini bende yaşadım ve o seni görmeyerek en büyük üzüntüyü yapmış şekerim 😜
00 Yorumla
+1 yılHayir asla. Zaten kalp dayanmazki buna ben sevdigim adamin baskasinin yanindan gecmesine bile dayanamam. Bu dayanilmaz birsey. Ya mutlu olsun gerisi onemli degil djyenler sevip sevmediklerini tekrar gozden gecirsinler.
00 YorumlaNe bok yerlerse yesinler. Sen, kendi hayatına bak, seni sevecek değer vercek birini bul ve mutlu ol. O adam senin mutluluğunu ya da üzüntünü düşünüyor mu? Emin ol umurunda bile değilsindir. Aptal olma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılAşk gerçekten birine aşık olduğunda onun için onun mutluluğu için yeri geldiğinde kendine vazgeçdbilmektir. Sonunuz yoksa tabi eğer ve gördüğüm kadarıyla sonunuz yok arkadaş kalmayı dene yakınında olursan daha çabuk siliniyor. Bence söyle ona...
00 Yorumla ben bu kadar yüce gönüllü değilim ya. Ben mutlu olamıyorsam o da olmasın. ne söyleyeceksin hayat bu belli mi olur bir gün gelir sen söyledin derler boşversene.
10 Yorumla
+1 yılHayir yapma. ben kendimi bile kullandirdim senin olayin gibi hatta cocukla knusup o kiz seni cok seviyo uzme bile dedim ama pismanim eseklikten baska bisey degil kimse seni dusunmuyor cunku hersey unutluyor menfaat dunyasi dicegim o ki Git ve sen onun ol baskasinin olmasina izin verme
00 Yorumla
+1 yılBende böyle düşünüyorum eğer sen birini seviyorsan o da sevmiyorsa bırak bencil olma mutluluğunu istemez misin sonuçta. Ama söyleme araya karışma yanlış falan anlaşılabilir uzaktan öyle izle bence çok da takma mutlu işte de gülümse geç.
00 YorumlaKardeşim aynı durum bende de var 2 yıldır seviyorum ve 11 su biri ile çıktı ben çocukla farklı hesaptan konuştum baya zor bir durum canın yanıyor ama demiyorsun kız bundan ayrıldı sevgili yaptı şimdi kız sevgilisinden ayrıldı bende hep gidip konuşsam mı diye düşünmüyor değilim kızda seviyor durumlarından falan belli sevgilisi varken aşk acılı durumlar yazıyordu ve bu kız ayrıca benim çocukluk arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılhayır asla. bence saçmalık bu. yaşıyorken organını bağışlamak gibi bir şey
60 YorumlaSeni tebrik ediyorum. Düşüncen çok hoş. İnşallah kalbin rahat eder. Ben olsam napardım bilemiyorum ama söylemelisin bencede. Umarım seninde karşına çok iyi seven biri çıkar.
00 YorumlaBen senin kadar iyi olamam kesinlikle. boyle dusunemem bile. umarim sana da bu kadar deger veren biri cikar karsina
10 YorumlaBak simdi ayni senin gibiydim hic bir fark yok ama ben mutlu degilsem gebersin dedigim gun adam oldu ama ben yoktum artik
00 YorumlaAşk bencildir, insanlıkta ise bencillik hoş görülmez..
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk bencillik değildir bir çoğunuz gerçekten hiç sevmemiş gibi
+1 yılSoyle bence
Senle olunca ikinizde mutsuz olursunuz degmez onlari kendi hallerine birakip sen kendi onune bakmaya calis00 YorumlaBeni sewmeyenin skime kadar yolu war.. gebersin.. sürünsün.. bana ne onun mutlulugundan.. ben mutsuzken.. pehhh
00 Yorumlabir benzeri bende oldu eğer gerçekten seviyorsan o da diğerine mutluyum git söyle en azından senin sayende mutlu olduğu için acin bir nebze hafifler
00 YorumlaKardeşim sanane senin zorunmu var kendine? Ben asla yapmazdım ben severken başkasıyla beraber oluşuna zemin hazırlayacağım bide pes diyorum..😯😯
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Stefan Zweig- Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu.
Okumanı tavsiye ederim, aradığın sorunun cevabını kendi içinde bulmana yardım edecektir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Olmasını isterim ve sonra da yoluma gider unutmaya çalışırım ve başkasının tesellisi olma olmuyor ise vardır bir hayır
00 Yorumla
+1 yılvay annem ben böyle zor bir durum görmedim :O çok tereddüt ederdim ben de ama sonunda onun mutlu olması için söylerdim sanırım kızın onu sevdiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosver sanane milletin iliskisinden iyi veya kötü karismaman gerekiyor. Senin sevdigin seni sevmiyorsa sana yabanci olmali. Kendini üzüp bos yere acı cekme kim olursa olsun değmiyor. Allah sabır versin sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklıma bu geldi nedense okuyunca
https://urlkisalt.net/SbU00 Yorumla Bence söylemelisin. Yoksa bencilce davranırsın ve gerçekten aşıksan bu egoüstü bir şeydir. Benim sevdiğim kız da başka biriyle çıkıyor ben onu mutlu gördüğüm için ben de mutlu oluyorum. Bazen yapacak bir şey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa hep ya hiç prensibiyle çalışıyorum. Mutlu olup veya olmaması ilgilendirmez benle ayrıldıktan sonra. :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOooof of be bacim :/ ne denir ki sana cidden kelimeler yetersiz Şu an . :(
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılFilmlerde olur bunlar. Sevdiğim başkasıylaysa sevdiğim olmaz.
10 Yorumla bence karışma hiç bulaşma sonra üzülen yine sen olabilirsin
10 YorumlaSöyle harbi delikanlılara taş çıkartırsın me yürek varmış sende
10 Yorumla
+1 yılsöylemelisin en büyük fedakarlık bu canın da yanıyor Allah yardımcın olsun ama onun mutluluğuyla mutlu olursun sen
10 Yorumlaonun mutlu olmasini istiyosan söyle ama isin zor allah yardımcın olsun :/
10 Yorumlasen söyleme bence. Yani söyleyen sen olma. sosyal medya hesabı falan varsa fake bir hesapla mesaj at ve kapak geri hemen hesabi
00 YorumlaEğer sevdiğinle mutlu olamıyırsan unut gitsin. Neden seni sevenle uğraşıp ilgilenip mutlu olmayasın. mutlu olmak Seninde hakkın değilmi.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim benimle 4 yıldır konuşmuyor yani ikimize dair herhangi bir gelecek yok. Ben mutlu olamıyorum. En azından o mutlu olsun
Tabiki evet. Hatta hatırlıyorum da keşke o sevdiğinden ayrılmasaydı da hep mutlu olsaydı diye kaç kez geçirmiştim içimden.
00 Yorumla
+1 yılBence soyle. Cunku ikiside birbirlerini seviyolarmis ne demek lazimki bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılPeki sen mutsuz olurken onun hiç canı yandı mı acaba biraz da böyle düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaman ya birak sanane... gerek yok seni sevmeyen insani stalklayip gereksiz triplere aci dusunmelere hayati kendine zindan edersin ne hali varsa gorsun..
00 Yorumla
+1 yılBu kadar da geniş bir insan değilim ben yapmam böyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılAyy Kim Kimi seviyooo Kim kimle nerede anlamadim bisi
00 Yorumlaasla istemem boyle biseyi. henuz o kadar humanist olamadim olmayacagimda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam başkasıyla mutlu olmasını isteyecek kadar çok sevmek nasıl bisey onlar birlikde görmek çok yakmiyomu canını
01 Yorumla
Soran+1 yılYakıyor ama elden ne gelir ki
+1 yılBeni sevmeyen biri için vakit kaybetmem. ben beni seven için vakit kaybederim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Senien iyi ben anlarım bırak gitsin onunla olsun ben acisinida cekerim o mutlu olsun bari demi
00 Yorumla
+1 yılbende aynı durumu yaşamıştım söyle ya sen olamadın bari o mutlu olsun belli ki seninle mutlu olamayacak
00 YorumlaBen olsan söylemezdim. beni sevmiyorsa gebersin acıdan
00 YorumlaMutlu olsun isterdim ama ben hiç bilmek istemezdim baska birinin olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılO durumda olsam söylerdim çünkü onun beni sevdiğini her ne olursa olsun duymak isterdim ve onun istediği şeyde budur duyması lazım
00 Yorumlaorhan abinin serseri kardeşi (mahallenin muhtarlarındaki taksici) için sevdiği kızdan (türk şeytan filmindeki kız) vazgeçmesi ve öldürlüğü film geldi aklıma.
00 Yorumla
+1 yılbeni sevmeyeni bende sevmem banane ondan hic umrumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılAllah ikisinin de belasımı versin yoluna devaö et kardeş
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz beni sevmiyorsa, okadar mücadele etmeme rağmen tık yoksa, mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
+1 yılValla "kendinden geçme" evresini tamamladıktan sonra yeter ki "o" mutlu olsun safhasındaysan gözü bile (maneviyat) feda edersin kanaatindeyim.
00 Yorumla
+1 yılSöyleme, hayat onlari kavusturursa kavustursun. Ama sen bunu saglarsan bilemiyorum, acaba sorusu aklindan hic gitmez
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat