Bir kızı aşık olduğumu Nasıl anlarım.
Aşıkken siz be hissedersiniz?
🤔🤔😉😉
Aşıkken siz be hissedersiniz?
🤔🤔😉😉
Bak dostum senle kendi hislerimden cıkarımlarımı paylasayım. Öncelikle ask aptallastırır derler ya hakkaten aptallasiyosun. Sevdigin kisinin yaninda surekli yuzunde boyle masumca gulumsemeler ama istemsizce olduğu icin kendini aptal gibi hissediyosun. Onun yanında sacmaliyosun ve asıl olmak istedigin gibi olamiyosun deyim yerindeyse afallayip duruyosun. Sonra ondan ayri kaldığın anlardada istemeden surekli onu dusunup duruyosun ve o an ne yapiyosan aşık oldugun kisiyide isin icine katarak hayaller kuruyosun. Bazen oyle anlar oluyoki onu düşündüğün zaman hakikaten nefesin daralıyo ve biran once kendini onun yanına atmak istiyosun. O sana ne yaparsa yapsın kizamiyosun ve hatta hosuna bile gidiyo. Sadece o olsun karsi tarafin geriye kalan hemcinsleri yok olsa umrunda bile olmaz. Kısacası dünyan ondan ibaret oluyo ve baska hicbisey seni onun sana seslenişi ya da bir gulumsemesi kadar mutlu edemiyo. Daha sayfalarca yazılır ama bu kadarı yeterli olur sanırım
Liverpooldan 8 yesen bile koymaz
Ahahaga eig haketti bu yorum...
Bu soruya aşık olunca cevap veririm. :D
Aşıksan eğer her zaman onu düşünürsün ne yaptiğini merak edersin, onu görmek sesini duymak istersen, onun ile ilgili her şeyi bilmek istersin...
Onu bir başkası ile hayal ettiğinde canın acıyor mu? 😊
O zaman seviyorsun. Allah mutlu mesut etsin. 😊💝
EİG seçimi için teşekkür ederim. 😊
Kız ile aran nasıl? 😉
Peki. 😊😃
Cevap
2Cevap
Eğer bir kıza aşiksan; gözlerin sürekli onu arar sana bakınca kalbin hızla çarpar bir erkeğe selam verse bile o erkek senin düşmanın olur kiskanirsin o aglayinca senin kalbin agrir o gülünce üstünden bir yük kalkar huzur çöker kalbine sna dokununca kaskati kesilirsin sebebsizce ona sarılmak istersin onu ilgilendiren herseyi bilmek istersin bunlar varsa hiç inkar etme aşiksin demektir ;)
Aşık olma abi, sadece sev. Aşk hormonlardan ibaret. Yok illaki merak ediyorum diyorsan, onun tüm hatalarını asla göremezsin.
Aşık olmayayım demek imkansız, aşk bizi bulur zaten, ama bağlanmamaya çalış kardeşim.
sürekli onu düşünürsün hep onun resmine bakarsın sürekli konusmak istersin onla hayaller kurarsın görmeden duramazsın onun için çabalarsın :)
noldu hemşo hayırdır :)
heee iyi bakalım :)
İçin sevgi ile doldugunda onunlayken onu aklindan cikaramadigin ve ozledign zamn onu sevdigin anlasilir
Duramazsin yaninda o mutlu olsun ben olmayim gerekirse dersin
Sürekli onu düşünürüm
asıkken tam bir kör salaga dönüşüyorum.
Sen ve aşk yanlış ikili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar