Düğün ortamını bilirsiniz, kız arkadaşım düğüne gittiğinde çıldırıyorum, bundan nasıl kurtulacağım?

abi düğün ortamlarına daha alışamadım,sevgilimin bi düğün kına vb. biyerelere gittiğini duyunca içimden kıskanççlık krizleri fışkırıo resmen..tamam iyi hoş düğüne gitmiş falan güzel elbiselerini giymiş,ya aklıma türlü türlü şeler gelio,onun gözü bşka yerde olmasa bile erkeklerin gözü hep kızlardadır.yanlışmıyım,bide bu ortaya çıkıp oynama muhabbeti,dikkat çekilmiyo mu böle,bunun yüzünden çok tartıştık sevgilimle,.bana biri yardım etsin bunun etkisinden nası kurtulabilrim,yda yaptığım yanlış mı ya? düğündeki ortamları sizde bilirsiniz,millet kız arama peşinde,gözler bi karış havada ,heleki bide oyun havası bilemem halay malay çeken varsa?,abi var mı benm gibi düşünen bu yüzden kıskançlık değil bu bence başka bişey
Güncellemeler
+1 yıl
yaw siz anlamıyorsunuz galiba ,benm kıza güvenim sonsuz,ben oradaki erkeklere güvenmiyorum,bşkasının bakması bile delirtiyor beni,anlıomusunz

--ayrıca O oradayken ben olmuyorum,oldğumda bişey olmaz,ama insan görmedğinde bişey olmasa bile aklı kurcalanıo işte,
Güncellemeler
+1 yıl
bu güncellemeyi bna karşı yapılan tüm kötü yorumlar için özellikle kızlar için yazıyorum :))

sevgilimle bu konuda biraz tartşma havasında 1-2 saat geçirdkten sonra bana dedikleri şunlar :

-Biliyormusun beni kıskanıosun ya,böyle krizlere giriyosun ya,aslında bu beni mutlu ediyo :))

sonra bn gerçektn mi söliyosun dedim, oda

:-Evet,senin için ne kadar önemli oldumu hissediyorum bni ne kadar çok sahiplendiğini yanlızca sana ait oldumu hissediyorm bna ne kadar bağlı olduğnu görüyorum :))
Güncellemeler
+1 yıl
bnde bunun üzerine dedim ki,- ama herkes çok abarttığımı yanlş bişi yaptımı söliyolar,öylemiyim,

,bna karşılık sevgilim:evet abartıyosun buda bni çoktan daha fazla sevdiğin için bu yüzden kızmıyorm ya sna =) demiş,

artık bu kıza sevgili mi dersiniz ne dersiniz bilemem ama,ilk buluşmamızda gidip alnından öpicem bu aşkitom'un :D

o kadar üzmeme üstelememe rağmen (üstelik ilk defa olmuyo bu konuda 3-4 defa oldu) gelip karşılığında böle davranan kaç kız vardır acaba merak ediyorm...
Düğün ortamını bilirsiniz, kız arkadaşım düğüne gittiğinde çıldırıyorum, bundan nasıl kurtulacağım?