Bir erkek neden sevgilisinin ailesi ile tanışmak istemez?

Biz sevgili olmadan önce kısmını anlatayım, ben ailemle pek anlaşamazdım genel ergenlik zamanları işte. ve o zamanlar arkadaştık ve ailemle ilgili sıkıntıları azçok biliyordu. özellikle annem ile anlaşamazdım. sonra olaylar değişti tabi, üstünden 4-5 sene geçti ve ailem ile hiçbir sıkıntım kalmadı. ama sevgilim şimdi de geçmişi önüme sunup tanışmak istemediğini söylüyor. yaşlarımız oldu artık 24-25 ve en ufak bir ciddiyet için bile adım atmıyor. hazır değilim falan diyor. ben kız olarak kendimi artık erkek tarafı gibi hissediyorum. hayır yani beni sevdiğini de biliyorum. işi gücü evi arabası da var. e daha ne istiyor ben çözemez oldum, ki 3 yıldır sevgili,10 senedir de arkadaşız. sizce neden böyle yapıyor? ya da benim bu adamı ciddiyete çevirmem için ne yapmam lazım? artık büyümesi lazım, hala çocuğuz sanıyor sanki ve ne yapsam ya bana patlıyor kavga ediyoruz ya da bir süre görüşmüyoruz. ben sıkıntısız bir şekilde ailem ile samimi olmasını çok istiyorum, öyle hemen evlilik falan da isteyen biri değilim. tek istediğim samimi bir ortam ve sevgilimin ailem ile ilişkisinin olması. böyle kafam karışıyor, sizce benimle zaman mı geçiriyor. öyle olsa dile kolay kaç senedir biaradayız. kafam karışıyor.. ne yapmalıyım?
Bir erkek neden sevgilisinin ailesi ile tanışmak istemez?