bu kadar taş kalpli bir erkek görmedim.. acaba süründürmeye mi çalışıyor.. ne kadar inat edecek daha
inatsa atmaz
bekle atacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım bu cok kapsamlı bir soru. yani sebebi bilmeden kişiyi tanımadan ne denebilir ki. her insan bir değil. kişilğini az buz bilmemiz lazm. bazısı inadı cok güçlüdür atmaz. bazısı senden bir tepki bulamayınca seni kaybetmekten korkar atmaz bazısı sen atmıyosun diye gurur eder atmaz. bazısı sen atarsan atıcagı varsa da atmaz zoru sever bıla bıla bıla cesit cesit karakter vaar ne diyem
Bir inat yüzünden biten çok ilişki gördüm. Saçmalamayınız
Adres ver hesabını soralım niye mesaj atmıyomuş hıyar oğlu hıyar. bir güzel dövelim aklı başına gelir :D
Atmaması için gerçerli sebepleri vardır belki.
Cevap
17Cevap
c seçeneği, atsaydı atardı zaten önemsemiyor demekki
belki senden bekli ha sende
tabikide surundurmeye calisiyo benim dedigm olacak tavirlari inatciyla hayat gecmez bezdirir seni
Ayril o heriften seni sevmiyor
Şahsen atmazsam atmam. Gebersem atmam.
Atmazzzzzz bekleme.
Zamanında çok attı belki de.
Sen at.
"Ego savaşları cilt 1"
Cok kizmissa atmayabilir sen at
Aranizdaki yakinlik ne
haklıdır belki atmamakta istiyosa bile atmıyodur.
dengesiz mi yani?
hayır dengesiz olduğundan değil yapmaman gereken bir şey yapmışsındır mesela ona içerlemiştir inat etmiştir haklı olduğunu da düşünüyosa atmaz.
evet öyle oldu. fakat ben her gün onu düşünüyorum o bilmiyor
haksız olduğunu düşünüyosan sen at mesaj sen söyle duygularını neden karşıdan bekliyosun belki o da seni düşünüyo beni düşünse önemsese mesaj atardı diyo olamaz mı.
döndüm kabul etmdi..6 aydır bekliyorum
6 ay mı. kafasında bitirmiştir çok büyük ihtimalle söylemeye gerek bile görmemiştir. kendine eziyet etme daha fazla konuşma imkanın varsa konuş yoksa son bir mesaj at ne hissediyosan söyle bittiyse de haberin olsun. emin olmadığın bir şey için daha ne kadar bekleyip kendini üzüceksin.
söyledik son sözlerimizi.. seviyor ama egolu ve inat...
yine zor işin bu kadar inatçıysa mesaj atsa düzelse bile tekrar bozulur. bana kalırsa bekleme daha fazla istersen de yaz artık bitti bana mesaj atarsan iş işten geçti diye. blöf olmasın ama yaparsan gerçekten bitir. ya da yenilgiyi kabullen tamam sen kazandın de. 3. seçenek de var tabi şu an yaptığına devam etmek beklemek belirsiz bir süre boyunca.
bekliycem
ama döndüğü gün ben istemiyor olucam
ya dönmezse istemicekmişsin de madem boş bekleme o halde hayatına devam et.
dönecek. belki isterim
süre ölene kadar mı her an da olabilir 50+ sene de olabilir. ne zaman dönecek. hiç belki deme istiyosun işte yoksa neden dert edesin ki.
seviyorruz bekleriz sıkıntı yok 6 ay sonrada mesaj atsa kabulüm
atıcağına bu kadar inanıyosan bir bildiğin vardır ne diyim inşallah atar mutlu olursunuz. bana boşuna bekliyon gibi geliyo ama sen daha iyi bilirsin tabi sen tanıyon sen yaşıyon.
A dedim inat insanlar zor olur
sen atmıyosan o niye atsın
Benim gibiyse asla atmaz
inatsa atmaz
inatsa atmaz
Sen atsan.
onun atması gerekiyor
Bekleme atmayacak...
aynı durumdayız
adına ki
atmaz
sen at