Beni neden reddetti?

Ben 98 liyim sevdigim kiz 2000 li tanismamiz soyle odldu benim bitane kardds dedigim kiz ben ona bir ara dedimki bana kiz bulsana duzgun ama tamam knk dedi bir ara tel de konustu bende cektip elinden aldim meraba ceren dedim oda meraba kimsin dedi ben dedim iremin arkadasiyim dedim seninle tanismak istiyorum iremi verirmisin dedi bende usteledim bir ara gelirmisin felan desim gene iremi verirmisin dedi bende tamam desim israr etmedim fazla bigun isten feldim baktim bir an boyle mimikleri hareketleri hosuma gitti bu kim dedim ireme ceren dedi kaddesim bir kizi ayarliycaksin kadddsine dedim ymm knk denerim dedi yok deneme dedim kesin yapicaksin kardesine tamam dedi oylr takildik felan sonra bunlar gitti motorla peslerinden gittim cok hosuma gitti hic farkli bir gozle bakmadim ona masum grliyodu bana :) giderken iremi aldim yari yolda arkama iremin kaddesiyle gittiler sonra bende iremi biraktim eve sonra 1 2 hafta gectikten sonra ben tabi israr esiyorum kiz bitane güzel kardeşim adasim var o zannediyo kabul etmiyo bulusmayi sonra ben oldugimu soyluroum zqr zor kabul ediyo sonra ben kendime fazla bakmiyorum ustumu dryistirmem tirnaklari uzun birakirim birsz pis yasarim yalan yok ogun saclari. i brrberde marco reus gibi kestiriyorum guzelcene giybiyorum motorla arkasasimla gidiyorum ojul ciksina bekliyoruz bizi beni vorunce sasiriyo kiz yanimda trafik polisi etiler umursamiyorum normalde gotum tutusur :) sonra geciyoruz biz mototla levent e onladsa geciyo konusuoruz iste kizla konusuorum boyl boyle ben seni acikcasi seviyorum zorlama lutfen diyo benim okulum var surekli drrs calsiyorum hafta sonlari evde feciyiroum deds xalaiorum bildigin inek gibiyim annem babam disari cikarmaz sonucta gultepe gibi biyrt haklilar benimde hosuma gidrn bu kiz diyrt kizlara bakiyorum kaddesim dedigi kisilerle yok sonsuzlugum bu nasil karakrersizlik herneyse yani oyle diyo bana neden olmZ diye israr ediyorum cidden olmaz diyo ben yapamam beceremem bulsumayiz hicbisey yapamayiz olsun diyorum ben katlanirim bunl
Beni neden reddetti?