benim Balımmmm ve Biricikimmmmmm arasında değişip duruyo :P
Aşkım
Sevgilim
Bitanem
Eşek
Diğer((Balımm böcüğüüüüm çiçeğeeemmm ...))
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ad soyad diyen erkekleri seri eksilemişler :)Hani evli olsalar başlarına bişey gelse aranacak isim olsun diye eşim karım bitanem filan olur da sevgiliyken niye öyle aşkım bilmem ne olabilir ki?
Siz hiç sevdiğinizin adını gördüğünüzde duyduğunuzda tüyleriniz ürpermiyor mu?Sevginizi hatırlamıyor musunuz?Sevilen insanın ismi en özel isimdir.Herkesin hayatında bir sürü aşkım birtanem balım vs olabilir.Ama sadece bir defa ayşe fatma leyla merve filan olur.
Sevdiğim olduğu zaman ismiyle kaydetmiştim.İsmini gördükçe mutlu oluyordum çünkü.İsmini duydukça içime huzur veriyordu.Hiç bir zaman birbirimize aşkım birtanem filan demedik.Bu cümleleri herkes kullanıyor.Sadece ve sadece kendi isimlerimiz aşkımızı anlatmaya yeterdi ;gerisi laf kalabalığı.
Şimdilerde adını doya doya söyleyeceğim ne sevgilim ne de sevmeye gücüm var.Gece gece hüzünlendim şimdi...
geçen gece gazinodayım. gazino müdürü geldi "ooo fikri bey hoş geldiniz." dedim acaba nerden tanıyor? meğerse künyeyi görmüş. dedim feri nerde? benim orda manita var, Feri cansele benzediği için ben feri diyorum , asıl adı gülşen , arkadaşları münevver diyo , yanlız kaldığımızda da ben kuzu diyorum.
kuzu diye kayıtlı işin özeti :)))
balım böcüüm çiçeem gibi şeyler çok hoşlanmıyorum ama önceden sevgilim diye kayıtlıydı şimdi kocacım.
Dün tartıştık saçma sapan mesajlar atıyodu ben de gereksiz diye kaydettim kfngksjhs :D iyi böyle :D
Cevap
61Cevap
erkeklerin hepsi duygusuz mu ne :) benim canımın'içi diye kayıtlı hep canımdan bir parçasın ddğim için ahh aşk ahh... :):)
I dont want to see the back I want to see the front there is no girl on my rehber saklfkasljas fena sıkılmışım
Now is second position,and one point moreee :D
Sevgiliyi ismiyle kaydederim. Belki çok içimden gelirse sonuna bir iyelik takısı atabilirim. Örneğin Judith'im :P
Eşek diye yazacağına İsim Soyisim seçeneğini eklemen daha mantıklı olurdu!
benim rehberimde herkes adıyla veya adı ve soyadıyla kayıtlıdır :))
Ne kadarda ciddiyiz saygı duruşuna geçesim geldi :D
sevgilim yok ki ama olsaydı adıyla kaydederdim şımartmamak için
İsmiyle kayıtlı görünce suratı asılıyo ama içimden gelmiyo napıyım :D
ahirim diye kayıtlı :)) bazen de o benim dünyam diye deiştiriyorum ya da sevgilim oluyo :)))
yorumlara baktım ve çok üzüldüm herkesin sevgilisi var be ulan bir benim yok biri beni öldürsün yaşamak istemiyorum
Villa..
Ronaldo..
Conte..
Marco..
Şeklinde devam ediyor..
hiç sormuyon rehberine kayıtlı olan bir sevgilin var mı? diye :( :D
aşkım 1, aşkım 2, aşkım 3 yazacak biri çıkar dedim çıkmamış
az bulunur yedek parçam,bir muzun içerisinde gönlüme giren kara kızım veya alternatif tıbbım diyorum
henüz olmadıgı ıcın kayıt yerı boşta olunca benle onun arasında...
d şıkkını yapan dişi eşeklerin sevgili bulabilmesi çok enteresan. böyle insana benzemezler de var ha, sevdiğine eşek diyebilecek kadar seviyesizler.
Sevgilim yok ama olduğu zaman adıyla kayıtlıydı. Yılışık yılışık şeylerden hoşlanmıyorum.
direk ismiyle kayıtlıydı, hatta bir arkadaşım gördü dediki yuh cemal diye kaydetseydin bari dedi
eski sevgilimi ibram diye kaydetmiştim telefonu kurcalayan anlamasın diye
SE - LE - NA diye kayıtlı oda beni HA - DES diye kaydetti. :) malesef sevgilim yok hayal kurdum :(
my secret passion diye (gizli tutkum anlamina gelir)
Şıklarda hep cıvık sevgi kelimeleri var. İsmiyle kayıtlı seçeneğinin olmaması tuhaf.
Sevgilim yok ama olsaydida hatice,ayse falan diye kaydederdim,babamin eline gecer falan :P :D
gereksiz bir soru bence ama dediğim zaman hayatım diye kayıtlıdır benim telefonda
o benim herşeyimmm diye kayıtlıyım o bnde ismiyle kayıtlı
şöyle diyelim o birbrni gerçekten seven çiftlere ait :D
ben bugun gördüm beni kendi ismimle kaydetmiş :(
aşkım diye kayıtlıydı başlarda ama artık ...ömrüm...
tuuborg <3 (gercek ismi tuba ama bana hep tuborg içirtince bende öyle yazdım.d)
en son sevgilim minnoş diye kaydetmişti ona sınırlenıp sarı pipi diye kaydetmiştim çok şeker duruyodu 5 yenı mesaj Sarı pipi :D
avradım ,helalım ,evımın kadını ,cocuglarımın anısı,yıvrıımm :D
dilberim diye kayıtlı idi...
sevgilim de yok telefonu da =)))
Bebeciikk :) diye kayıtlı
''Sevdiceğim'' diye kayıtlı.
Hatunum diye kayıtlıydı :D
İsmiyle kayıtlıydıı :)
my life diye kayıtlıydı
benimO diye kayıtlı :)
aşiretimin kraliçesi :)
isim ve soyisim şaşmaz :)
? diye kayıtlı bende anlamı büyük
benmki TURKCELL diye kayıdlı :D
sevgilim olunca yazarım :)
sevgilimiz olmadıgından :D
böcüüm diye kayıtlıydı adına terfi etti :/
Benim orkidem diye kayitliydi..
kayıt değil henüz ama biliyorum ne yazacağımı :D
Rose'nmyherat diye :)
İsmi soyismi Ünvanı (çok daha seksi oluyo)
isim yeterli değil mi?
bende aşkısı ben onda hatunum diye <3
kötü kalplı+sıkılgan :)
olursa "buligum" yazacam. Lazca :)
<3'mmmmmm diye kayıtlı :D
sincap en guzel takma ısım bu
eşek diyenler sevgilisi olmayanlar bence :D
sevgilüm yok kayıt da yok :/
Sevgilin var mı diye sorsana bir :(
HERSEYIMMM diye kayitli
Eğer olsaydı galatasaray diye kaydederdim
ismi ile kaydediyıroum