Gözlüklü erkekler daha seksi, daha çekici daha hımm... Sizce de gözlük erkeklere bambaşka bir hava katmıyor mu? Gözlüklenin beyler!

Gözlüklü ya da gözlüksüz fark etmez çekici olmak için. Bu bayan içinde geçerlidir. Yüz hatlarına yakışıyorsa zaten o kişi çekicidir diye düşünüyorum.
galeri8.uludagsozluk.com/.../...%C4%9Fi_708361.jpg
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
EİG için teşekkür ederim :)
Tam tersi ben gözlük kullanan kadınların daha farklı bir havaya durusa ve cekicilige sahip olduğunu erkekte ise gözlüğü direk tam tersi eksi yönde bir obje olarak görüyorum
Cevap
164Cevap
Yakışıklıysa yakışıyor evet bakkal mahmut amca takınca yakışmıyor bak mesela James Dean bebeğime
zipadeedoodah14.files.wordpress.com/.../...es1.jpg
Bir de mahmut amcaya
i.takvim.com.tr/2011/12/27/Haber/756506652038.jpg
Sakallı erkek şöyle yakışıklı gözlüklüsü böyle yakışıklı üstüne ketçap olsa fena olmazdı mayonez falan. Hemcinsim olduğunuz halde gına geldi bu tarz düşüncelere sahip IQ'su ayakkabı numarasından küçük kızlardan. Tıraş olun önce, sonra bulursunuz istediğiniz tipteki tek gecelik erkeği.
Hayaller
1havalar.com/.../1-havalar-erkek.jpg
Hayatlar
s.instela.com/m/gozluklu-erkek--i624407.jpg
Kemik gözlük herkese yakışmıyor zaten.
Ben gözlük takıyorum ve çoğu kişi beni clark man e benzetiyo😁(Superman in insan hâli) gözlüğü çıkarıncada aynı supermane benzediğimi söylüyorlar. güneş gözlüğü takınca ise matrixe benzetiyolar. Biraz kendimi över gibi oldum ama öyle bir amacım yok😁yanlış anlamayın lütfen. Ama çoğu kişi gözlüKSüz daha iyi olduğumu söylüyor
Şimdi şöyle bişi var ki, herşey herkese yakışmaz. Her saç kesimi, her aksesuar bayan olsun erkek olsun herkese yakışmaz. Ve elbette bu aksesuarın tipi de önemli örneğin aksesuar gözlük diyebiliriz ama nasıl bir gözlük o da önemli. Gibi. Örneğin sakal, her erkeğe yakışıyor mu? Ya da hangi sakal tipi? Hayır elbette. Gözlük de öyle bişi bence. Ne kadın ne erkek için herkese yakışır ya da herkesi seksi yapar diyemeyiz ve dediğim gibi tipi şekli falan da önemli gözlüğün :)
Kesinlikle var. Ama beyler hemen gaza gelmeyin. Ortalama çekiciliği 10 üzerinden 5 olarak kabul edelim. Gözlüksüz kişi 10/3 ise gözlük ile 10/5 olur. Diğer bir erkek gözlüksüz 10/6 ise 10/8 olur. Yani gözlük kullanın, sevin ama bokunu çıkarmayın. Mucizeler beklemeyin.
Bende gozluk kullaniyorum. Gozluklu insanlar gozluk takinca ayri bir guzel gozlugu cikarinca apayri guzel olurlar. Bu bana gore oyle. Ama cekicilik ne bileyim. Yuvarlak gozluk takan erkekde yani ne bileyim iste simdi moda olmus ama yani iste oylee.
Ne güzel bir anlatımda bulunmuşsun sen öyle. :) Ne bileyim, öyle işde, yani... İşde bence öyle yani. Ne kadar sıkılgan, utangaç bir tavırdır bu. Açıkcası bu sözler söyleyen birini gözümün önünde canlandırmadım değil küçük kız çocukları gibi boynu bükük omuzlarını silkerken. :)
@Jhonsonn. Ne kadar kiro gibi büle yumusak büle öküzümsü gibi biseysin ne ka acıdım sana kız pas vermemiş sende silkelenmissin:D
@BahtiyarArdinn abicim kafan mı güzel yoksa bu senin normal halin mi bas git işine, çoluk çocukla uğraşmıyorum gereksiz cevap verme gibi zahmete girip uğraştırma adamı. Evet çok haklısın evet sensin genco tamam mutlu musun. Dön bir bak aynaya denyo, dünkü çoluk çocukla uğraşıyoruz, kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya senin kide o hesap.
@Jhonsonn mk barzanisi abazan krosu neyse hadi siktrgt simdi elimde kalrsn:D
Aabaza gorunce saryorum da ben oyle ufak bir atsma kucuk birsey yani değmez ama yinede lafni bildirmek lazm
Ya gunes gozlugune ne dersinz. oda cok guzel yakisio bazi erkeklere hepsine degil tabi. rayban arap bugday tenli askerlerine coook yakismisti. rayban tam onlar icn uretilmis bnce. o polis modelleri varya. bu rayban burda bn yakisani gormedm bayan erkek. ama orda kim taktiysa yakismisti
Hava falan katmiyo uyduruyolar yakisikli olmasa kizlar yuzune bile bakmaz 2-3 tane yakisikli gozluk takip poz veriyo sora neymis gozluk takanlar havaliymis , cirkin birisi taksa bu tepkiyi vermizsiniz hic
Tabii ki yoktur. Zilyon kere söyledim çekicilik, karizma bunlar hep tavırlarla ilişik, duruşuyla, zekasıyla.
İlle aksesuardan örnek ver dersen gözlük hayır, yüzük daha ayrı bir hava katar şahsım adına.
Yav arkadaşlar her gözlük yuvarlak olmak zorunda mı? Dikdörtgen çerçeveli gözlükler insanı daha seksi yapar mı bilmem ama daha bir ciddi ve resmi yapıyor yakışanını da gördü bu gözler genelleme yapmayalım pls.
e beğenen hanımlar vardır benim gözlüğümde varda takamıyorum ama böyle kemik yaptıırp takıcam. kadınlara kendimi ispatlamadım hiç zaten çoğu beni beğendi yakışıklıyım ama daha önemli şeyler var tabi hayatta.
Gözlüklüyüm ve bundan nefret ediyorum -_-
Çevrem yakıştırsa bile gözlüklü halimi sevemiyorum =/
Bence güzellik / yakışıklılık / seksilik / çekicilik gözlükle alakalı değil.
bence oldukça çekicilik katıyor ama her erkeğe değil kemikli sert bir yüzü varsa gözlük zeki ciddi sexy gösteriyor ama yumuşak etli bir yuz ise cok itici duruyor hele terlediklerinde oğk oluyor. Kizlar içinse kendine yakışan gözlüğü bulmuşsa güzel kiz hep güzeldir zaten :D
Bazı şeyler var ki onları kendi cinsel hayatıma saklıyorum ulu orta yerde konuşulmaz. Gözlüklü erkek seksiliği diye bir şey yoksa bile ben seksi buluyorum.
Ülkedeki abazalığı hesaba katarsak Rayban'ın sahibi değilsen ben de bir şey bilmiyorum. Evet bilmiyorum iyakşamlar.
Cayırt
valla bende gözlükleri çıkarınca çirkin oluyormuşum allahıma çok şükür gözlük takıyorum :)
Gözlüklü erkeklerin göz liflerinde bir çekicilik oluyor ki gözlük takma ihtiyacı duymuş. He kurtarır mı gözlük dersen valla beni hiç bir şey kurtarmıyor :D Gözlük dahil :D 0.75 :D
12 yıldır takıyorum, bir faydasını görmedim bu açıdan :D
biz gözlüğü sağlık için takan insanlar gözlükten kurtulmak için çabalar zaten ;)
Ben gözlüğün yakıştığı bir adam biliyorum o da:
MALCOLM X
"Hazır olda değildik..
Rahat da durmayacağız!"
o resimdeki gibi omuzları geniş kaslı olmuyo hepsi malesef kadınada gözlük yakışıyo ama vücudu güzel olana yakışıyo
Yarın tüm türkiyede gözlük satışları patlar. Sabah erkenden toptancıya gidiyimde gözlük alıyım çarşıda satıyım :)
Yaşasın gözlük kardeşliği demek istiyorum ama kişiden kişiye değişir bu çekicilik kavramı
gözlük takıyorum da kimse böyle şeyler söylemeye yektenmedi henüz. Bazıları da aksinin daha iyi olduğunu söylüyordu.
https://hizliresim.com/MpW35a ben kendime yakıştırmıyorum.
kesinlikle yok öyle bişi bence :) ben gözlük kullanmaya başladığımdan kızların bakışlarının ve ilgisinin yeni girdiğim ortamlarda yeni tanıştığım insanlar arasında nasıl azaldığına şahidim :)
Ben kadınlarda çekici bulmuyorum. Çünkü kusur gibi geliyor kusurlu şeyler insana doğal olarak itici hastalıklı gibi gelir.
ama kadınlara bilge okumuş etmiş kültürlü izlenimi verdiği için çekici gelebilir bilmiyorum.
yakışıklı erkek takarsa yakışıyor gozlukle alakalı değil
halihazırda zaten çekici bir adama gözlük takarak bunu anlayamayız.
misal ben gözlükle de kurtarmıyorum
@Kursun85 eyvallah milyonları terk edeceğiz o zaman :)
Neredeyse 15 senedir gözlük kullanıyorum.
Ama hiç çekici bulan olmadı.
Demekki, yokmuş öyle bir şey...
1 gözlüğü takana 2 gözlüğe bağlı şimdi bir Jonny Deep takıyo takıyo yani adam :D
clark kent değilse bambaşka bir hava katmıyor onun bile superman halini daha çok sevdik
Aksine ben gözlüğü çıkarıp lens takmayı düşünüyorum artık bıktım gözlükten.
Cidden böyle mi düşünüyorsun? Başka bayanlarda böyle düşünüyor mu merak ediyorum.
olabilir bence , bazılarına yakışıyor hatta çıkarınca çirkin oluyorlar
çirkine gozlukte taksan kese kağıdıda geçirsen kurtaramassıno arkadaşı.. ama gideri varsada ne taksa olur yani :)
yoktur gözlük takan zaten çekici erkek vardır. yani gözlük yokken de çekicidir o bahsettiklerin
Ben taktığım zamanlar her şeyi bilen zeki erkek gibi görünüyormuşum :D
Ay evet var ya😍😍😍😍
Gözlük farklı bir çekicilik katıyor.
Bkz. Blake steven😘
şeyime kaş göz yapsam daha güzel olur diye bir laf vardır bilir misin :)
gözlüğün altındaki sıfat iyiyse gözlüklü olması ya da olmaması fark etmez çok fazla... gözlğn altında kalan kısım beş para etmedkten sonra gözlük neye yarar
Hayir benim hosuma gitmiyo..
@Kursun85 gibi deniz gozlu olsun💗
Beğendiğim tek bir gözlüklü erkek var. Diğerleri berbat.
Tşkler
Ben gözlük takınca sınıfın en çalışkanı gibi bir havam oluyor, karizma kalmıyor
güneş gözlüğü belki ama normalin farkı yok bence :D
Şimdi hemen gözlük takmaya başlarlar bende bir kızda gözlüğü çok severim çok şirin gösteriyor
evet ama hepsi değil niye umutlandırıyorsun şimdi ayıp ayıp :D
Neden taktığına bağlı, bir de fazla online oyun oynamaktan takan erkek iticiliği var ki düşman başına.
Bana gözlüğün yakıştığını söylüyorlar, tam bir mühendis gibi gösterip entelektüel hava katıyormuş. O nedenle lens kullanmıyorum :D
Şu yaşımdayım halen daha doktor 0.25 numara bile vermemiş. Gözlükten uzak durun kızlar, işin sonunda soyunuzun genetiğini sakatlamak var.
Valla gözlüklü kızlar benim için her zaman 1-0 öndedir.. Kızlar içinde aynı şey geçerli olabilir doğaldır :)
Gözlük esas kızlara yakışır
klickworthy.com/.../girl-with-glasses.jpg
10 senedlr gözlük kullanıyorum daha bir kere gözlük yüzünden kız tavlamadım. Yok öyle bir şey. 😄
Sayet bana çekici gelir ama yüz hatları keskin olanların. . yuvarlaklarda atom karınca gibi:)
Gozluk fobim var. Kendim bir zamanlar kullandigim icin. Hoslanmiyorum hicbir turlusunden.
Siz beğeneceksiniz diye gözlerimi bozamam
#Türkerkeğii
Gözlüğüne ve erkeğine göre değişiyor ama bazılarına öyle bir yakışıyor ki öff öff öff yani...
yalnız gözlük tarz değil bir sağlık sorunu sonucudur bayan
Gözlüğüm var da görsen ağlarsın dermişim. Tipe göre değil davranışa göre sevgili bulun. Üzülmeyin...
Lisede gözlüklülerle çok dalga geçiliyordu. Şimdi ise moda olmuş anlaşılan :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar