Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz ve 3 yıldır evlenelim diye başımın etini yiyor. Daha geçen sene okulumuz bitti yeni yeni işe güce başladık ama onay versem hemen gelip isteyecek. Anlamıyorum ki genelde erkekler evlilikten kaçarlar rahatlarını bozmak istemezler bizim tam tersi ben istemiyorum onun yıllardır hayali evlenmemiz. Ben çözemedim erkeklere soruyorum sizce neden böyle düşünüyor erkek arkadaşım, neden evlilik delisi olmuş olabilir?
Cevabın nedir?
+1 yılBenım göruşum elımdekını kaybetme korkusuydu zamanla ılışkının ölmesidir. Nekadar seversek sevelım göruyoruz kı 5 ,6 senelık ılıskıler aldatılma, sıkkınlık, bıkkınlıkla bıtıyor ben sevgılımı aldatmam , bıktırmam belkı ama o yaparsa endişesıyle bende okul bıtsın askerlıgı yapıp gelınce hanı hazır oldugunda ıstemeye gelırım dıye soyluyordum ona kalsa hıç evlenmeyelım dıyordu.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet kaybetme korkusu var ama gereksiz bence 4 yıldır en kötü zamanlarında bile sen beni bırak dediğinde bile en yakınındaki kişi bendim neden korkuyor ki bundan.
- +1 yıl
Ilışkının temelınıde bozan bunlar zaten sureklı tartışıp ayrılmalar. Benım kız arkadaşım her kustugunde ayrıldım bıttı busefer kesın dıyordu. Inanın cocuk oyuncagı halıne gelmıştı nıyetım gerçekten cıddıydı ılk ılışkımdı sevıyordum. Her daım yanımda olmasını cok ıstedım. En ıyısını dusunmekten kotusu aklımıza gelmıyor kı Şu an ıyısınız bır anlık öfkenıze yenık dusersınız sogursunuz bırdaha ıstemessınız belkı bılmıyorum benım sevgılımın ruh halı öyleydı her defasında ayrılık derdı. Sevgılınızde buyuk ıhtımal bundan korkuyor ola bılır saçma gelmesın bu daha fazla sevdıgının gostergesıdır. Bırde erkeksel arzuları ve ıhtıyaçı olabılır.
Soran+1 yılBiz hiç ayrılmadık şimdiye kadar ayrılık lafı bir kez geçti o da 1 Nisan şakadıydı o yapmıştı. İkimizde iradeli insanlarız öyle problemler olmadı olmaz da ama onun düşüncelerini net olarak bilmiyorum tabi.
- +1 yıl
Cok ıyı o zaman ınşallah hep oyle devam edersınız. Dedıgım gıbı ya sızı kaybetme korkusundan acele ettırıyordur acele dedıgımde 4 yıllık beraberlıgınız var belkıde zamanı gelmıştır. Veya da arkadaşın erkeksı arzuları ve ısteklerı artmış ola bılır bılmıyorum cınsel ılışkıde bulunuyormusun konuşuyormusunuz bu konu hakkında ondan ogrene bılırsınız
Soran+1 yılİnşallah. Her şeyi açık şekilde konuşuyoruz cinsellikle alakalı değildir yani şimdiye kadar hiç o konuda bir şey söylemedi ki benden sakınmaz.
- +1 yıl
Ben kız arkadaşım açmadan o konuları konuşamam cekıngenlık ona karşı nasıl bır hıs uyandıracagımı bılmıyorum kı benı yanlış anlar yanlış tanır bılemem. O zaman oyle sorun olmayacagını dusunuyorsanız buyuk ıhtımal kaybetme korkusu oldugundandır
Soran+1 yılYani şu anda en büyük ihtimal bu gibi gözüküyor.
- +1 yıl
Umarım oyledır hayırlısını dılıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizin için de hayırlısı olur inşallah
- +1 yıl
Ben teşşekkur ederım amın ınşşallah oyle olur hayırlı geceler
Soran+1 yılSize de hayırlı geceler
En İyi Cevaplar
+1 yılSabahları senle uyanıp aksamlari senle uyanmak için. .
10 Yorumla
+1 yılSeni gercekten seviyordur ve artik tek ona ait olmani hayatindan hic gitmemeni istiyor olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılYani tabi bunları istiyor ama acelesi yok bence
- +1 yıl
İste sen demekki boyle sogukca diyorsun o da gidecegini saniyor onu birakmayacagini anlat ona
Soran+1 yılBırakmayacağımı biliyor ama
- +1 yıl
Sana da oyle geliyor olabilir
+1 yılAdam senle ciddi evlenip yuva kurmak istiyor ne var bunda istemiyorsan ayrıl cocugu oyalama.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamaz mısın? 4 yıldır beraberiz zaten ciddiyiz ben de ciddiyim sadece bazı şeyler var o yüzden evlilik düşünmüyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
Bundan güzel ne var. 4 yıl diyorsun 4 yıl :D ölene kadar evlenmiceksin herhalde? Düşünsene, ailenin himayesi altından cıkıcaksın, kendine ait bir evin, eşin, bambaşka bir hayatın olucak...
Hadi onuda geçtim adamın canına tak etmiştir :D kaybetmemek istiyorsan evlen bence, kötü yola düşmesin :D11 Yorumla
Soran+1 yılAma beraber olduğumuzdan beri böyle sürekli evlilik konusunu açıyor. Ama ben evliliğe hazır olduğumu düşünmüyorum daha çok yapacağım şey var bekarken
+1 yılEğer böyle bir erkek bulduysan değerini bil. Şayet elinden kaçtığında canın çok yanar. Millet kocasını eve bağlamaya çalışıyor, seninki seninle ilgili evlilik hayalleri kuruyor. Daha ne istiyorsun? Bende sana şunu sorayım her kızın hayalidir beyaz giymek ve evlenmek sen neden ertelemek istiyorsun ve sana neden sevdiğin adamın seninle evlilik hayali kurması abes geliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğerini biliyorum tabi ki şimdiye kadar kavgamız bile çok çok nadir olmuştur. Ben evlenmek istemiyorum demiyorum ki şu anda istemiyorum çünkü işimiz yeni bir de benim ailevi birkaç durumum var söz verdim bir süre maddi olarak yardım edeceğim diye. İnanır mısın hiç evlilik hayali kurmadım şimdiye kadar çocukluktan beri böyleyim bazen soruyorlar gelinliğin nasıl olur diye bilmiyorum diyorum geçiyorum. Genelde erkekler evliliği pek istemezler onun için abes geliyor bana o çok meraklı çünkü.
Evlenip bir yuva kurmak istiyor belki de bir evlat sahibi olmak istiyor olabilir. Elbette asıl niyet kendinde saklı...
19 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemiyor yani bir 4 5 sene sonra düşünüyoruz en büyük hayali bu ya her konuşmada bahsediyor anlamadım gitti.
Soran+1 yılFarklı şeyler söylüyor kaybetmekten korktuğunu, bekar evlerinden bıktığını, yaşımızın geçtiğini söylüyor. Söylemediği şeyler de olabilir mesela ben çalışıyorum illaki beğenenler oluyor kimse de bilmiyor sevgilim olduğunu onlara çok sinirleniyor ama bunun evlilik nedeni olduğunu söylemiyor.
- +1 yıl
İçinde bu tür ukteler var demek ki. Tahminimce baş sebep biraz sizi kaybetmekten korkuyor. Bir an önce sizinle resmi bir şekilde yaşamak ve bu şekilde içinde olan o endişelerden kurtulmak istiyor. Evlenince içinde olan o söyleyemediği şeyleri söyleyebilir. Belkide daha evvel söyler. Ancak birinci sebebin bu olduğu düşüncesindeyim.
Soran+1 yılEvet kaybetme korkusu olduğunu söylüyor ama ben ona çok bağlıyım ve başka biriyle evlilik veya başka bir düşüncem yok o da çok iyi biliyor bunu. Neden korkuyor anlamıyorum bana güvenmiyor mu acaba bu da aklıma geliyor bazen? Ama insan güvenmediği biriyle evlenmek istemez zannımca.
- +1 yıl
Size güvenmediğinden değil de etrafa güvenmediğinden olabilir. Çünkü sizin çevrenizde belki onu rahatsız eden bir takım kişiler vardır. Bundan ötürü bir an önce işi resmiyete döküp artık evliyiz ve bu benim eşim deyip tamamen sizi sahiplendiğini göstermek de istiyor olabilir. Yani işin özü şu ki çok fazla ihtimaller var. Ve bence bu sorulara evlendiğinizde daha net cevap bulacaksınız.
Soran+1 yılYani öğrenmek için birkaç yıl daha var 😀
Soran+1 yılAmin hayırlısı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bundan şikayet eder ilk kız olarak tarihe geçtin bence...
13 Yorumla
Soran+1 yıl😂 aynen herkes böyle diyor zaten ilişkide ben erkek o kız sanki
Soran+1 yılAminn 😀
+1 yılBende evlenmeyi çok istiyorum ama neden bilmiyorum asd
12 Yorumla
Soran+1 yılÇözersen bana da söyle 😂
- +1 yıl
tamam söylerim :D
+1 yılSeni hayatında istiyor demek ki bundan normal bir şey yok bence
10 YorumlaEee okulunuzda bitmiş seni çok seviyor ve kaybetmek istemiyor ama sanki sende biraz kararsızlık var gibi Acaba evlenirsem şu andaki gibi mutlu olabilirmiyim tarzinda soru işaretleri var sanki kafanda.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır o tam evlenilecek biri çok iyi çok seviyor beni ama erken olduğunu düşünüyorum ben.
+1 yıl4 yıl olmuş daha neyi bekliyorsunuz ki sıkılırsınız bir süre sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılAilevi durumlar var ve yaşımız geçmedi daha neden acele edelim. İş bulunca evlen mantığında değilim.
- +1 yıl
Aile durumunu bilemem tabi ama fazla uzatma taraftarı değilim ben 4 yıl olmuş çünkü
Soran+1 yılBen de yıllar geçsin demiyorum o seneye evlilik diyor ben bir yıl daha bekleyelim diyorum.
+1 yılBu kötü bir şey mi?
Yani sana gelip farklı şeyler yaşayalım desedi daha mı iyi olurdu?08 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey yazmadım her şeyi cinselliğe bağlamanıza da anlam veremiyorum
- +1 yıl
Ben onu ima ettiğini kastetmedim. Yani adam 4 yıldır seninle birlikte. Evlilik düşünmesi doğal bir şey değil mi?
Soran+1 yılFarklı bir şeylerden kastın ne? Şu anda istemeye başlamadı okurken de diyordu daha bir yıllık ilişkimiz varken de.
- +1 yıl
Ya insan sevdiği kimseyle evlilik dusunmeyecek de kiminle düşünecek şaka gibisin.
Soran+1 yılAnlamıyor musun işine mi öyle geliyor? Evlilik düşünmesi değil bahsettiğim şey her konuşmada istemeye gelelim demesi ve 3 yıldır böyle okurken nasıl evlenebilirdik
- +1 yıl
Ayrıl o zaman kardeşim. Ya da git bu soruyu ona sor.
Soran+1 yılSorunun başına 'anlayanlar yorum yapsın' yazmalıymışım.
- +1 yıl
Bir dahaki sefere :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seni kaybetmek istemiyor oyüzdendir belki
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu hep söylüyor ama ben hep yanındayım biliyor bunu.
Soran+1 yılBunları biliyorum da bu korkusu özgüvensizlikten mi kaynaklanıyor diye korkuyorum.
Soran+1 yılEvet olabilir o yapı var biraz
+1 yılAbazalık tavan yapmış olabilir. Birde erken çocuk çoluk sahibi olmak istiyor olabilir.
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır çocuğu düşünmüyoruz bir süre
- +1 yıl
O zaman vermiyorsundur o yüzdendir
Soran+1 yılbir çık git şurdan mal
- +1 yıl
Bunlar gerçekler. O zaman söyle bana neden olabilir? Başka seçenek var mı? Çok zenginsin o fakir mirasına mı konmak istiyor? Biraz düşünce ufkunu geliştir 😉
Soran+1 yılSenin anlayabileceğin bir şey değil bence kaybetmekten korktuğu için olabilir mi? Sen biraz duygusal açıdan düşünce ufkunu geliştir her şey senin beyin yerine kullandığın başka bir organınla ilgili değil.
- +1 yıl
Evlilik müessesi kusura bakma ama bacak arasıyla ilgilidir. Abazalığı tavan yaptığından dolayı ve evlilik harici o işi yapmanın zina olduğunu bildiği için evlenip helal çerçevesinde yapmak istiyor. Sen biraz saftirik olmasan anlardın zaten. Kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sandın.
Soran+1 yılNe yaşadığımızı bilmeden yorum yapan bir ahmaksın altı üstü senin söylediklerin şurda 1 dakikamı çalıyor sadece. İşine bak
- +1 yıl
Bence o çocuğun aklı varsa seni hemen terk etmeli. Bırak bir ömrü 1 dk bile çekilmezsin. 😉
Soran+1 yılBirkaç yorumda beni tanıdığını düşünerek hakkımda yorum yapan dengesizlerden çok daha akıllı olduğu kesin.
- +1 yıl
Evet senin gibi yüzlerce kız tanıdığım için analiz yapmak fazla zor olmadı. Kendini bir halt sanan saftirik kızdan başka bir şey değilsin. Hadi başarılar. 😉
Soran+1 yılSen çok büyük bir haltsın ama ben daha başarılıyım zaten senin kadar çok karşı cins tanımadan ne olduğunu anladım.
- +1 yıl
O kadar başarılı bir saftiriksin ki 4 yıldır çıktığın bir erkeğin seninle niçin evlenmek istediğini bilemeyecek hala anlayamayacak ve bu sitede cevap arayacak kadar başarılı bir zekisin. Ama geri zeki 😃
Soran+1 yılTürkçe yazmayı öğren sonra insanların zekasına yorum yap. Ayrıca okuduğunu anlamadığını geç fark ettim bende de hata var.
- +1 yıl
Ne yazdığımı anlamana zeka seviyen yetmez zaten. Sende anlama kapasitesi olsaydı bu zamana kadar erkek arkadaşını anlardın 😉 hadi naş naş eminim bu cevabı yazmak için çok düşünmüşsündür. Ağzının payını yeterince aldın. Bence bu kadar yeterli.
Soran+1 yılTam ters senin gibiler kendi çevresinde yaşananları başkalarının üstüne atarak içindekileri kustuğu için zeka seviyenin kaldıramayacağı yorumlar yapmadım. Ağzımın payını senin gibi bir kendini bilmez veremez bana. Burası benim sorum sen defol git
- +1 yıl
Tamam kabul ediyorum. Seni çok kızdırdım. Sen haklısın deyimde bu burda bitsin artık. Yoksa bu tartışma sabaha kadar devam edecek. Ayrıca Ne kadar inatçı bir keçi olduğunu da gösterdin. 😉
Soran+1 yılAllah razı olsun lütufta bulundun.
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Çocuğun kıymetini bil
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten bilmesem 4 yıldır işim ne
Sen neden istemiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılErken olduğunu düşünüyorum biraz da ailevi durumlar yüzünden.
Ya bu kizlarin kafada var, evlenmiceksin 7-8 10 yil süründüreceksin bunlari anca adam olurlar
00 Yorumlahalbuki tam tersi olması lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen biz rolleri değişmişiz.
Sevdigginden evlenmek istiyodur
17 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde yani sevmese bunu düşünmez ama acelemiz de olmamalı
Soran+1 yıl24 yaşında
Soran+1 yıl3 yıldır istiyor ama okurken de böyleydi.
Soran+1 yılEvet ama benim biraz da ailevi sorunlarım var bunu biliyor erken olduğunu söylüyorum ama değişen bir şey yok yine her defasında evlenelim diye tutturuyor.
belki günaha girmek istemiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ince düşünen biri değil.
+1 yılBen seni anlıyorum haklısın bence sana anlayış göstermesi gerek bence bu konuda. Göstermiyorsa bencildir.
00 Yorumla
+1 yılSeviyordur.. sana sahip olmak istiyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor orası kesin
Kaybetmekten korkuyodur
13 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır yanındayım evet korkuyor bundan ama çok saçma.
Soran+1 yılBeni tanıyor öyle yüzüstü bırakıp gidecek bir karakter değilim o depresyona girdi intihar düşünürken bana kendi dedi beni bırak diye bırakmadım o günleri beraber atlattık bir şeye başlayınca yarım bırakmayı sevmem o da öyle o yüzden ayrılık veya boşanma gibi sorunların olması çok düşük ihtimal.
+1 yılSana tersi denk gelmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılHem de ne ters.
+1 yılSeninle uyamak uyanmak istiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAma hayali bile bir süre sonra sıkıcı geliyor bana o nasıl görüyor ki acaba
- +1 yıl
Çok güzel olur evlilik iki tarafta saygılı anlayışlı ise
Soran+1 yılSaygı sevgi güven konusunda çok şükür problemimiz yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha 4 yıl olmuş evlenin artık :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSeneye inşallah :)
daha iyi işte, Evlenin.
10 YorumlaSen istemiyomusun?
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu istemiyorum değil evliliği henüz istemiyorum.
Soran+1 yılAçıkça konuşuyoruz bunları benim istemediğimi de biliyor
+1 yılKaybetmekten korktuğu için
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyordur
10 Yorumla
+1 yılseni kaybetmekten korkuyordur
10 Yorumlaüreme içgüdüleri şaha kalkmıştır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne güzel işte evlenmek istiyor kıza bak ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen daha erken olduğunu düşünüyorum.
+1 yılCiddi düşünüyodur
11 YorumlaBu çok saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks istiyordur?
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı