Olric, birini nasıl seviyorduk?
Nerden başlıyorduk?
İlk önce seviyor muyduk?
Yoksa ilk önce güveniyor muyduk?
Neyse çayı nasıl demliyorduk?
Nerden başlıyorduk?
İlk önce seviyor muyduk?
Yoksa ilk önce güveniyor muyduk?
Neyse çayı nasıl demliyorduk?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bir Olric sevdalısı daha :D iyiki var
eyvallah teşekkür ederim güzel insanları güzel sözleri heleki bu oğuz altaysa vaz geçilmezim dir.
aynen benimde. 18 yaşımda tanıştım tutunamayanlar ile, biran bile yalnız bırakmadı beni
ya insan herşeyin bağımlısı olur ama herşeyin bağımlılı zarar verir ama bunu bağımlılıgı zarar vermez hatta birçok güzeliğe sebep olur?
Olric Ben duygulu ve romantik bir insanım anlıyor musun?
Eşyasını, yeni satın aldığı bir bavula doldurdu ve trene bindiler. İkinci mevki bilet almışlardı. Olric'e bilet alınmıyordu.
oooo buda iyiydi teşekkür ederim
Ne zoruma gidiyor biIiyormusun oIric? O’na yazdıkIarımı o’ndan başka herkes okuyor.
Şimdi aI yaInızIığımı ört üzerine oIric.. BeIki o vakit bırakıp her şeyi.. GeIirim bir yerIerden başIamak için yeniden.
sevgili bilge,
bana bir mektup yazmis olsaydin, ben de sana cevap vermis olsaydim. ya da son bulusmamizda buyuk bir firtina kopmus olsaydi aramizda, ve bircok soz yarim kalsaydi, bircok mesele cozume baglanamadan buyuk bir ofke ve siddet icinde ayrilmis olsaydik da yazmak, anlatmak, birbirini seven iki insan olarak konusmak kacinilmaz olsaydi. sana, durup dururken yazmak zorunda kalmasaydim. butun meselelerden kactigim gibi
son yazdığın da Oğuz Ataya mı ait?
evet
ne oldu
sana mj atmmada sakınca var mı
at konusalım, hakediyoruz
EİG için teşekkürler ayrıca
rica ederim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar